Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 08 16, 12:20)
contratubex naudoju smile.gif

na jis is situ pigiausias, o kaip efektas?
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 08 16, 12:07)
na jis is situ pigiausias, o kaip efektas?

Man gyja graziai. Nezinau ar tai tepalo nauda, ar ir siaip gytu smile.gif
Atsakyti
Matau apie tepaliukus kalbat, tai žinokit manau nuo odos priklauso, kam nuo paprastų kremų užgyja gražiai, o kam prireikia spec.tepaliukų. Man dermatix kol kas nieko nepadeda, nors sąžiningai tepu, įmasažuoju, bet kaip matėsi raudonas randelis taip ir tebesimato. Jau atrodo, kad liks jis man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 16, 14:19)
Matau apie tepaliukus kalbat, tai žinokit manau nuo odos priklauso, kam nuo paprastų kremų užgyja gražiai, o kam prireikia spec.tepaliukų. Man dermatix kol kas nieko nepadeda, nors sąžiningai tepu, įmasažuoju, bet kaip matėsi raudonas randelis taip ir tebesimato. Jau atrodo, kad liks jis man  doh.gif

Blogyte, ne taip greitai. Reikia bent pora menesiu panaudoti, kad efektas butu:)
Kiek laiko po tavo op praejo ir kaip tau su kvepavimu? Mane jau pradeda erzint, kad viena snerve visai beveik nekvepuoju;/ Kita tai viskas ok.

*AINA, kaip jautiesi?:)Kiek dienu jau tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 16 rugpjūčio 2010 - 17:58
QUOTE(Myllia @ 2010 08 16, 17:54)
Blogyte, ne taip greitai. Reikia bent pora menesiu panaudoti, kad efektas butu:)
Kiek laiko po tavo op praejo ir kaip tau su kvepavimu? Mane jau pradeda erzint, kad viena snerve visai beveik nekvepuoju;/ Kita tai viskas ok.

Man mėnesis praėjo, su kvėpavimu jau beveik gerai, tik dar kartais 1 šnervę užgula, bet jau tikrai ne taip kaip tik po op smile.gif iki 3 mėnesių manau viskas susitvarkys tau su kvėpavimu, juk ten viskam sugyti taip pat laiko reikia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos (ir vaikinai wink.gif ) už atsakymus. Šiandien parašysiu laišką Jankūnui, nusiųsiu savo foto, paklausiu ką su tokia baisia nosim jis gali padaryti... ir paklausiu dėl konsultacijos datos .
Man labiausiai aktualu susiaurinimas ir gana ryškus, nes nosį (jau tikrai ne nosytę) turiu tarsi negriukų palikuonė smile.gif O čia visos merginos daugiausia šalino kuprelę, tiesino... Vat kažkaip nemačiau nė vieno nosiukės tokios stambios kaip mano unsure.gif O taip norėtusi mažutės, dailios..
Truputį ne temon - dar mane baisiai erzina taip vadinamos pykčio raukšlės mano kaktoj, nors atrodo tiek daug nesiraukau, bet ten jau net duobutės nebe raukšlės... Įdomu ar galima kažką ilgalaikio padaryt g.gif ?..
Atsakyti
QUOTE(Vandelonas @ 2010 08 16, 00:05)
Sveiki,
Nežinau naujo slaptažodžio.
Kaip maate pokyčiai?

Maates galiukas dar labai sutines ir kvepavimas dar per viena snerve sunkokas..Ryt keliausiu pas Jankuna 4u.gif Kaip tu Laikaisi,seniai matytas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 16, 21:21)
Maates galiukas dar labai sutines ir kvepavimas dar per viena snerve sunkokas..Ryt keliausiu pas Jankuna 4u.gif Kaip tu Laikaisi,seniai matytas blush2.gif

Esu dar toks pats koks buvau, kasdien darosi pikta ir tik dėl saves, kad viskas susitvarkytu vargstu,niekoneišeinair pasislėpti. Pašaliniai visdar kaip pasibaisėjimu, arba tokiu nemėgimu kaip baltaodis juodaodžio. Kitaip nemoku pasakyti koks žmonėms ištiesų atrodau,taip įpratau save tokį matyti,o žmonėms labai kliūna šis detelė. Kasdien slepiuosi kambaryje neišeidamas iš namųir nenorėdamas nė kaimynamspasirodyti.Labai vargina toks gyvenimas. Bet aš nesustosiu. Lėkčiau rugsėjį pas jankūna, bet regis esiu anksčiau tamkad sužinočiau kokiu laiku galėtu operuoti jei jis sutiks, taip bus smagiau sulaukti to laiko.
Man įdomukaip atrodai jau po tiek praėjusio laiko.
Ar tau nėra pasidariusi plati ties ta vieta kur buvo kuprelė forma?
Čia minėjo,ar bus galima taip susiaurinti mane taippat tas domina, taigi kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2010 08 16, 19:54)

Jauciuosi puikiai smile.gif Bet Klaipedoje nebuvo taip karsta, kaip Vilniuje!!
Mane operavo ketvirtadieni(08.12) vakar grizau namo (08.16), tai jau po op 6 dienos, jeigu skaiciuoti nuo tuos dienos kai isoperavo:)
Papildyta:
Vakar grizau thumbup.gif Jankunas labai patiko kaip profesionalas ir kaip zmogus ax.gif operacija pavyko taip kaip taremes su Jankunu ir Dirzauskiene)) kvepuoti pro nosi pradejau, kai tik istrauke tamponus(procedura tikrai netokia baisi, kaip dauguma jos bijo) man labiau nepatiko nosies valymo procedura, bet pakenciama.. nosyte aisku kemsasi, bet netgi ir be juros vandens pagalbos atsikemsa.. o mergaites po kiek laiko pradejote normaliai kvapus jausti? smile.gif
Atsakyti
sveika sugrizusi, Aina,

dziugu, kad viskas gerai mirksiukas.gif Labai laukiu tavo nuotrauku blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 08 17, 08:43)
Vakar grizau thumbup.gif  Jankunas labai patiko kaip profesionalas ir kaip zmogus ax.gif  operacija pavyko taip kaip taremes su Jankunu ir Dirzauskiene)) kvepuoti pro nosi pradejau, kai tik istrauke tamponus(procedura tikrai netokia baisi, kaip dauguma jos bijo) man labiau nepatiko nosies valymo procedura, bet pakenciama.. nosyte aisku kemsasi, bet netgi ir be juros vandens pagalbos atsikemsa.. o mergaites po kiek laiko pradejote normaliai kvapus jausti? smile.gif

AINA, sveikinu, kad viskas taip sklandžiai !
Dar vienas pliusiukas prie mano apsisprendimo blush2.gif Matyt taip ir liksiu prie Jankūno. g.gif
Atsakyti
Aina, kantrybės tau 4u.gif ir kai nuims įtvarą įdėk nuotraukyčių ax.gif

O aš prisigyriau, kad viskas gerai, tai atsirado gumbelis ar kaip jį vadinti reikia verysad.gif doh.gif ten kur kuprelė buvo, tik kairėj pusėj, dešinė kol kas lygi unsure.gif o dar tik mėnuo praėjo ir pradeda visokios bjaurybės lįsti cry.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 17 rugpjūčio 2010 - 17:55