Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Vandelonas @ 2010 08 16, 01:05)
Sveiki,
Nežinau naujo slaptažodžio.
Kaip maate pokyčiai?

Merginos, leiskit pasiziureti jusu pries ir po foto nosyciu, man operacija po pusantros savaites pas V.J. ir taip noretusi pamatyti jusu pokycius, kas pas ji daretes rolleyes.gif Ikelsiu ir as tada savo foto pries, o po op. ir vaizdeli po ax.gif - jergus, ir noriu be galo ir bijau - viskas i viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 08 19, 00:28)
Papasakok ka tau tvarke, kurias nosies vietas, ar visa nosi, ir kaip po operacijos normaliai pabudai?
Manes irgi pas ji laukia operacija paskutinem dienom rugpjucio. Ir nekantrauju ir po truputi nerimauju. Gal tau ir pertvara tiesino? Man tiesins ir mazins nosi ir galiuka siaurins, trumpins - zodziu viska  blush2.gif

Man dare pilna nosies korekcija: pertvara buvo kreiva, Lor daktare ja sutvarke - istiesino, labai sauni gydytoja! dabar mano pertvara tiesi (bent jau paskutine apziuros diena pasake tiesi ir mazyte nosis blush2.gif ), salino kuprele, siaurino, mazino, mazino galiuka...zdz viska dare kas imanoma biggrin.gif mirksiukas.gif po operacijos pabudau gerai..ir neuzmigau jau biggrin.gif keista, bet buvo man labai karsta, o ne salta...vakarop pradejau tinti, melynuoti biggrin.gif
Linkiiu sekmes, pasitikek gydytojais ir tikrai bus viskas gerai padaryta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 08 19, 10:45)
Man dare pilna nosies korekcija: pertvara buvo kreiva, Lor daktare ja sutvarke - istiesino, labai sauni gydytoja! dabar mano pertvara tiesi (bent jau paskutine apziuros diena pasake tiesi ir mazyte nosis blush2.gif ), salino kuprele, siaurino, mazino, mazino galiuka...zdz viska dare kas imanoma biggrin.gif  mirksiukas.gif  po operacijos pabudau gerai..ir neuzmigau jau biggrin.gif  keista, bet buvo man labai karsta, o ne salta...vakarop pradejau tinti, melynuoti  biggrin.gif
Linkiiu sekmes, pasitikek gydytojais ir tikrai bus viskas gerai padaryta drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Svarbiausia tik visiskai pasitiketi gydytojais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 18, 22:04)

O geras  biggrin.gif matomai geras pvz, kad rodo  biggrin.gif

Speju, kad ir man Jankunas rode Tavo nuotraukas smile.gif Simpatiska tamsiais plaukais mergaiciuke, rode, kad kuprele buvo tvarkyta smile.gif

O kodel tie gumbeliai atsiranda? Cia del to, kad pertvara buvo koreguota?
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 19, 12:04)
drinks_cheers.gif  Svarbiausia tik visiskai pasitiketi gydytojais thumbup.gif

drinks_cheers.gif reikia pasitiketi 100%, nes jei 99,9% tai gydytojas ne tau mirksiukas.gif visgi savo gyvenima patiki jam i rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 08 19, 11:08)
Speju, kad ir man Jankunas rode Tavo nuotraukas  smile.gif  Simpatiska tamsiais plaukais mergaiciuke, rode, kad kuprele buvo tvarkyta  smile.gif

Nebutinai,matyt nuo organizmo priklauso..Man viska koregavo,bet gumbeliu tfu tfu tfu dar neatsirado.. schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, o po kiek laiko nuima įtvarą? Tik prieš išimant siūlus??.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 08 19, 13:12)
Mergaitės, o po kiek laiko nuima įtvarą? Tik prieš išimant siūlus??..  g.gif

man po 9 nueme, bet as pati norejau ilgiau su juo isbuti..kitoms ir po 7 nuima smile.gif bet manauu siulus traukia kai nuima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 08 19, 10:08)
Speju, kad ir man Jankunas rode Tavo nuotraukas  smile.gif  Simpatiska tamsiais plaukais mergaiciuke, rode, kad kuprele buvo tvarkyta  smile.gif

Turbūt, kad mane rodė smile.gif gumbeliai kaip suprantu atsiranda, kai kaulas dengiasi kauliniu sluoksniu (kai laužtas būna), man turbūt greičiau viskas vyksta dėl to jau po mėnesio pradėjo lįsti viskas g.gif

QUOTE(Otina @ 2010 08 19, 13:12)

Man pirmiau siūlus ištraukė berods po 9d, o įtvarą nusiėmiau po 11 d.

Senbuvės biggrin.gif kaip manote gal Jolika0 duodam slaptažodį? g.gif tuo pačiu ji savo foto įmestų ir patartume jai dėl nosytės smile.gif
Atsakyti
jei zmogus tikrai darosi op, man negaila, galim duoti slaptazodi, bet tures savo nuotrauku imesti mirksiukas.gif
o YTY daviau slaptazodi, bet kazkaip nesulaukiam jos nuotrauku, nors zadejo g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, ideciau foto ir labai laukciau Jusu komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 08 19, 15:12)

pirma siulus, poto itvara... bet buna ir atvirksciai... man pasake kuo ilgiau su itvaru tuo geriau smile.gif
Atsakyti