Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(yty @ 2010 08 18, 14:35)
mergaites kiek pastebejau pasikeite musu pasto arba logas arba slaptazodis....sad.gif(((((niekaip negaliu prisijungti verysad.gif ar kazka darau nebe taip...parasykit i az jei keitesi, naujus duomenis, negaliu ideti nauju foto ir tuo paciu pamatysti jusu nosyciu unsure.gif

issiunciau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, patinimas tikrai dar labai matosi, bet pati forma ir na visa visa nosytė labai thumbup.gif atrodo
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 17, 20:59)
Blogyte, Sveika 4u.gif

Siandien buvau pas Jankuna, jetus kaip faina, pasake jis kad keisi mano nosies galiukas dar apie 3mm leisis visur. Ir dar parode tavo foto sako ziurek kaip kitiem zmonem greitai viskas keiciasi tinimai t.y greit praeina,sakes,ziuriu ir norejau sakyt,kad pazistu sia mergaite is forumo group.gif  Taip smagu man pas ji kabinete buvo, laiminga islekiau bigsmile.gif  Dar pas Dirzauskiene nuejau,ten pasijuokavom smagiai...ech.. wub.gif

Stiprybes ir sekmes merginoms laukiant graziu nosyciu smile.gif

Na va jei gumbeliai nesimatys, tai galės Jankūnas rodyti mano foto kaip vykusios op pvz biggrin.gif
O ką tau sakė dėl kvėpavimo?

QUOTE(*AINA @ 2010 08 18, 08:10)
Butinai ikelsiu, kai nebus itvara  clap.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:

aga smile.gif 
ir taip gali atsitikt blink.gif  na zinai nosyte gija...tai islenda  verysad.gif

Ausrie buvo rašiusi, kad jai lyg po poros mėn.atsirado gumbelis, tai Jankūnas lyg minėjo, kad kažkiek susilygins g.gif bet taip norisi, kad tų gumbelių nesimatytų doh.gif

Ar jums po mėnesio dar būdavo toks jausmas, kad lyg tvinkčioja nosis, arba ties kuprele (na aišku ten kur ji kažkada buvo biggrin.gif ) toks lyg veržimo jausmas jaustųsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 18, 16:38)
Ar jums po mėnesio dar būdavo toks jausmas, kad lyg tvinkčioja nosis, arba ties kuprele (na aišku ten kur ji kažkada buvo  biggrin.gif ) toks lyg veržimo jausmas jaustųsi? g.gif

jaisis jausisis dar kuri laika, lyg maudimas, tempimas, tvinkciojimas... man gal kokius 3 men sie nemlonus pojuciai buvo
Atsakyti

Na va jei gumbeliai nesimatys, tai galės Jankūnas rodyti mano foto kaip vykusios op pvz biggrin.gif

Nusiunte pas Dirzauskiene,sake, dar tvarkysis. Na man idomiai kartais geriau kvepuot,kartais sunkiau,bet tkiuos kad susitvarkys viskas 4u.gif O dideli tu gumbeli uzsciuopi?
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 18, 17:34)
Na va jei gumbeliai nesimatys, tai galės Jankūnas rodyti mano foto kaip vykusios op pvz  biggrin.gif
Nusiunte pas Dirzauskiene,sake, dar tvarkysis. Na man idomiai kartais geriau kvepuot,kartais sunkiau,bet tkiuos kad susitvarkys viskas 4u.gif  O dideli tu gumbeli uzsciuopi?

Kol kas mažiukas.

Jau dėl tų tvinkčiojimų maniau, kad negerai kažkas, dabar bus ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Proud_Mommy, dar matosi truputi kad patinus tavo nosyte, bet tikrai dailiai atrodo. Atsimenu, kai pirma karta pamaciau dar mazai laiko buvo po op praeje, o jau tada tavo nosyte dideli ispudi paliko:)
Atsakyti
Proud_Mommy, grazu labai 4u.gif

Del patinimo nosytes gale - tu sakei kad pradesi vel pleistriukus klijuoti - ar del to kad SV rekomendavo? Pas mane situacija panasi, jau beveik 3 menesiai, bet greiciausiu laiku neturesiu galimybes pas SV apsilankyti, kad mane apziuretu- man butu idomu zinoti ar tai SV rekomendavo po tavo paskutinio visito, nes manau ir man reiktu pradeti klijuoti.

O tarp kitko, man atrodo patinimas yra labai susijes su karsciais, tai tikrai viskas nuslugs, pamatysi.

dar veinas klausimelis - nenorejo SV duoti originaliu nuotraukyciu, ar dar neprasei?
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif

aida13, na jei tau jauciasi tokie minksti audiniai ir oda ten kur kaulas baigiasi ir galiukas prasideda, tai geriau aisku paklijuoti pleistriukus. O siaip jokiu rekomendaciju nebuvo, nes rezultatu as patenkinta ir kvepuoju gerai, taip kad sake po 8 men pasirodyt smile.gif

nuotraukyciu neprasiau. tas pirmasias turiu kur su kompu padare smile.gif
Atsakyti
[quote=Blogytė,2010 08 18, 19:44]Kol kas mažiukas.

Blogyte, o tavo nuotraukas Jankunas man konsultacijoj rode pries op... taip ir norejosi pasakyt, matytas veidas biggrin.gif doh.gif

Kas gali atsakyti i klausima, kada po operacijos galima gerimus su % priiminet? blush2.gif nes kita savaite nusimato svente...tai ar galima ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AINA: 18 rugpjūčio 2010 - 21:01
[quote=*AINA,2010 08 18, 20:57]
[quote=Blogytė,2010 08 18, 19:44]Kol kas mažiukas.
Blogyte, o tavo nuotraukas Jankunas man konsultacijoj rode pries op... taip ir norejosi pasakyt, matytas veidas biggrin.gif doh.gif

Kas gali atsakyti i klausima, kada po operacijos galima gerimus su % priiminet? blush2.gif nes kita savaite nusimato svente...tai ar galima ar ne g.gif
[/quote]
Kažkada merginos minėjo, kad rekomenduoja 3 savaites po op nevartoti, dėl to, kad skysčiai nesikauptų, tai aš dar ilgiau nevartoju, kažkaip įsivaizdavau, akd esu linkus į tinimus biggrin.gif bet manau gal šiek tiek nieko nepakenks smile.gif

O geras biggrin.gif matomai geras pvz, kad rodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 18 rugpjūčio 2010 - 21:07
QUOTE(Jolika0 @ 2010 08 17, 19:14)
As siandien buvau pas Jankuna, kai vaziavau tai taip optimistiskai buvau nusiteikus, galvojau patrumpins pasiaurins galiuka tai bus super, bet jis pasake, kad taip kaip as noriu neimanoma ir nemato reikalo, kad po op vaizdas gali buti blogesnis verysad.gif  tik pas loriste issiunte del kreivos pertvaros.
verysad.gif
Papildyta:
Bandysiu nueiti pas SV, ziuresiu ka jis sakys apie mano norus. Neturiu priejimo prie Jusu nuotraukyciu verysad.gif

Suprantu tave. Na gal neatrodo taip blogai, kad galiuka nori koreguoti.
Tikrai būtu įdomu pamatyti tave.
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 08 13, 15:16)
na ka mergaites pagalìau as jusu rate..patiriau operacijos dziaugsma smile.gif guliu 301palatoj (klaipedoj, op Jankunas). savijauta normalì, istinus kaip burundukas..ziaurej uztinus! laukiu rytdienos kol istrauks tamponus ir kad greiciau melynes dingtu

Papasakok ka tau tvarke, kurias nosies vietas, ar visa nosi, ir kaip po operacijos normaliai pabudai?
Manes irgi pas ji laukia operacija paskutinem dienom rugpjucio. Ir nekantrauju ir po truputi nerimauju. Gal tau ir pertvara tiesino? Man tiesins ir mazins nosi ir galiuka siaurins, trumpins - zodziu viska blush2.gif
Atsakyti