Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

sveikos mergaites man jau po operacijos praeje 2 menesiai ir 5 dienos.todel idedu nauju nuotraukeliu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
aistyte,

gaila, kad visiskai profiliu neidejai nuotraukos, bet siaip tavo nosyte thumbup.gif wub.gif

nepamenu, ar tu buvai dejusi nuotrauka pries op?????
man regis, kad tau nebuvo labai dideliu problemu su nosies isvaizda ir anksciau ax.gif todel audiniu maziau ir maziau jiems reikia susiguleti...
bet kokiu atveju, noyte - superine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 08 20, 13:58)
sveikos mergaites man jau po operacijos praeje 2 menesiai ir 5 dienos.todel idedu nauju nuotraukeliu.. mirksiukas.gif

Nesuprantu kas tau ten uzkliuva,as tai nieko nematau ax.gif Matau tik tai,kad labai graziai atrodai, tiesiog tobula. Nevaryk Dievo i medi angel.gif
Atsakyti
na ta proga ir as imetu savo aitvaizdeliu neseniai darytu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o pas Jankūną konsultacija nemokama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 20 rugpjūčio 2010 - 15:35
QUOTE(.code. @ 2010 08 20, 16:35)
Sveikos merginos, o pas Jankūną konsultacija nemokama?

Aha, tarp kitko? Ruosiausi klaust to paties... blush2.gif Sake, kad galim tartis pirma rugsejo sav., nors atostogaus, bet bus KLP.
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 20, 15:37)
na ta proga ir as imetu savo aitvaizdeliu neseniai darytu  blush2.gif

DolceVita, labai jum tinka si nosyte thumbup.gif

Gal kas bendrauja su Obviously, tiesiog mirstu kaip noriu jos nosyte pamatyti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maat`e: 20 rugpjūčio 2010 - 16:53
QUOTE(Otina @ 2010 08 20, 16:41)
Aha, tarp kitko? Ruosiausi klaust to paties...  blush2.gif Sake, kad galim tartis pirma rugsejo sav., nors atostogaus, bet bus KLP.

šitoj temoj seniai sėdžiu, tai berods nemokamai, kaip esu skaitinėjus, bet vis tiek galvoju paklausiu, o tai neatsimenu ax.gif
o pas ji labai užimta? na tarkim eiles laukti op
Atsakyti
Labas, mergaitės, seniai seku šią temą, nes planuoju darytis plastinę nosies operaciją: man truputį per didelis galiukas ir po prieš kelis metus patirtos traumos šiek tiek kreiva nugarėle. Nors kol nepasakau niekas nepastebi paprastai, pati dėl to kompleksuoju. Buvau konsultacijoj pas Papečkį, bet išsigandau atvirų pjūvių. Dėl to nuėjau pasikonsultuoti pas profesorių Rimdeiką, jis patarė visai nedaryti operacijos, nes uždaru būdu pasisekimo tikimybė tik 20 proc., kadangi defektai l. maži. Anot jo aš graži moteris ir man nėra būtinybės. Tačiau jaučiu, vis tiek trokštu korekcijos. L. prašau atsiųskit slaptažodį, kad galėčiau pažiūrėti Jūsų nosytes, o tai man padės rasti chirurgą sau.
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 08 20, 14:41)
Aha, tarp kitko? Ruosiausi klaust to paties...  blush2.gif Sake, kad galim tartis pirma rugsejo sav., nors atostogaus, bet bus KLP.

Nemokama nemokama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 20, 18:51)
DolceVita, labai jum tinka si nosyte thumbup.gif

Gal kas bendrauja su Obviously, tiesiog mirstu kaip noriu jos nosyte pamatyti.. doh.gif

Kaip galėčiau prieš ir po nuotraukytes pažiūrėt? Atsiuskit kas nors slaptažodį, pleaze ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 08 20, 14:58)

aaiissttyyttee, esi labai grazi pana, o nosiukas superinis - as bent jau nematau tos problemikes nuotraukuose, kuria tu matai pati, vadinasi ir kiti to nepastebi rolleyes.gif
Atsakyti