Beje, gal kazkas dar operuojasi po savaites ar rugsejo men,. pas V.J. ?
Aciu, Proud_mummy
, tikiuosi, kad viskas bus OK.
QUOTE(Otina @ 2010 08 22, 19:12)
Merginos, o kam iš jūsų stipriai siaurino nosį (ne tik galiuką), šiaip iš matytų foto labiau koreguotos kupreles, nosies aukštumas, o plačianosių kažkaip nemačiau
Ypač įdomu, kas darėtės pas Jankūną.
Ypač įdomu, kas darėtės pas Jankūną.
Mano nosis ga platoka,ypac galas.Tikiuos susiaures. Operavaus pas Jankuna pries menesi ir dvi savaites su virsum
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 23, 00:11)
Mano nosis ga platoka,ypac galas.Tikiuos susiaures. Operavaus pas Jankuna pries menesi ir dvi savaites su virsum 
tai ją siaurino, bet dar nesusitraukė? O ar yra siauresnė nei buvo?..
QUOTE(Otina @ 2010 08 23, 08:16)
tai ją siaurino, bet dar nesusitraukė? O ar yra siauresnė nei buvo?..
Siaurint neprasiau,tik mazint ilgi,tiesint pertvara ir kuprele.
Galiukas dar labai patines...tikiuos susitrauks,gydytojas minejo kad nuo visu vietu numest po 3mm.
Vikšraičio mergaitės
visų nosytės labai gerai atrodo
panelės, jau ilgokai svarstau dėl nosies galiuko koregavimo:) labai norėčiau turėti šiek tiek mažesnę nosytę..bet bėda ta kad kai tik bandau pasišnekėti su kuo nors iš artimųjų apie tai, pasikonsultuoti jie pradeda juoktis ir sakyt kad nesąmonė, ka tu čia galvoji ir taip toliau:) matyt kai žmogaus pačio tai neliečia tai jis ir nelabai gilinasi ir nelabai supranta kad tai gali būti kitam problema:) ar jums taip nebuvo kad artimieji atkalbinėjo arba visiškai nepalaikė?
p.s. aš labai norėčiau pasižiūrėti jūsų nuotraukas bet kaip tai galėčiau padaryti?
p.s. aš labai norėčiau pasižiūrėti jūsų nuotraukas bet kaip tai galėčiau padaryti?
Sveikos,
seniai nieko nerasiau, daug visokiu reikalu buvo, keitem gyvenamaja vieta tai...
Imeciau kelias 5 men foto
Veliau prisesiu pakomentuoti naujai iskeptas Jusu nosiukes
seniai nieko nerasiau, daug visokiu reikalu buvo, keitem gyvenamaja vieta tai...
Imeciau kelias 5 men foto
Veliau prisesiu pakomentuoti naujai iskeptas Jusu nosiukes
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 20, 10:09)
labas
mano manymu tai del to, kad nugarele greiciau suseda nei pats nosies galas, tai ir susidaro toks "luzio" ispudis. Vieniems jis greitai praeina, kitiems laikosi ilgiau arba pasilieka visam. Pastebejau, kad pas Jankuna korekcija dare merginos tokiu problemu neturi
reiskia cia Viksraicio braizas - nuskobti stipriai nugarele 
mano manymu tai del to, kad nugarele greiciau suseda nei pats nosies galas, tai ir susidaro toks "luzio" ispudis. Vieniems jis greitai praeina, kitiems laikosi ilgiau arba pasilieka visam. Pastebejau, kad pas Jankuna korekcija dare merginos tokiu problemu neturi
Tikrai nesuprantu,kodel daugelis chirurgu taip nuskobia nugarele..Juk taip logiskai audiniai smunka zemyn t.y i galiuka.Nereikia buti mediku,kad suprastum kai kuriuos dalykus
Bet nors tu ka,paneles,man jusu visu nosys tikrai zymiai geriau atrodo nei buvo pries tai
Papildyta:
QUOTE(Aida13 @ 2010 08 19, 20:19)
Xtina,
tau rekomenduociau tik galiuko operacija. Tavo profilis ir ilgis man yra tikrai grazus, bet galiuka suplonint butu galima. Beje, as esu tikriausiai vienintele is sio forumo kuriai buvo daryta tik galiuko operacija pas SV.
tau rekomenduociau tik galiuko operacija. Tavo profilis ir ilgis man yra tikrai grazus, bet galiuka suplonint butu galima. Beje, as esu tikriausiai vienintele is sio forumo kuriai buvo daryta tik galiuko operacija pas SV.
absoluciai pritariu
Obviously, pasikeitimas didziausias, turbut, nepazysta zmones gatveje, ypac profiliu.
Blogyte, Dionide irgi matosi, kad kitokias nosytes suprojektavo nei buvusios, pakeicia veido bruozus labai, bet kai susiaures ir galiukas susmulkes, turetu buti grazu, nes dabar dar zenkliai matosi patinimas
. (kadangi pati laukiu kol nosies galas pasiaures, tai esu priekabi "bumbuliukam" ir placiom nosim
).
Aaiissttyyttee, Maat'e na as Jusu vietoj operacijos nebuciau dariusi, todel sunku ir pokycius ivertinti, nes tas smulkmenas, kurias matete pries op, turbut, ir po op tik pacios pastebite
Mylia - vienareiksmiskai nosyte geriau
O visos senbuves tai grazejat
Svarbu, kad pacios gerai jauciates, patenkintos ir tai matosi is foto
P.S. kazkuri mergaite nori operuoti nosies asimetrija, tai tikrai patarciau, jei tik del to, pagalvoti, nes mane pries op perspejo, kad istiesinti idealiai neimanoma, ir jie visi buvo teisus. Nosies asis ir po op nera tiesi
O foto mano buvo persiusta daug kam (Jankunas irgi atsisake). 
Papildyta:
Blogyte, Dionide irgi matosi, kad kitokias nosytes suprojektavo nei buvusios, pakeicia veido bruozus labai, bet kai susiaures ir galiukas susmulkes, turetu buti grazu, nes dabar dar zenkliai matosi patinimas
Aaiissttyyttee, Maat'e na as Jusu vietoj operacijos nebuciau dariusi, todel sunku ir pokycius ivertinti, nes tas smulkmenas, kurias matete pries op, turbut, ir po op tik pacios pastebite
Mylia - vienareiksmiskai nosyte geriau
O visos senbuves tai grazejat
P.S. kazkuri mergaite nori operuoti nosies asimetrija, tai tikrai patarciau, jei tik del to, pagalvoti, nes mane pries op perspejo, kad istiesinti idealiai neimanoma, ir jie visi buvo teisus. Nosies asis ir po op nera tiesi
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2010 08 23, 20:48)
Dolcevita,Citrute atrodote tiesiog nuostabiai 
citrute, aš jau pripratau prie to patinimo
man kai didžiausia bėda buvo su profiliu, o profilis jau ne toks sutinęs, tai man tinka viskas
o priekis tai kaip čia pasakius, na susitaikius su ta mintim, kad bus patinimas tai ramiai sau gyvenu, tik tas gumbelis nervuoja. O tavo nosytė man nuo pat pradžių buvo labai labai graži iš profilio
o priekiui nesu priekabi