Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Aciu, Proud_mummy rolleyes.gif , tikiuosi, kad viskas bus OK.

Beje, gal kazkas dar operuojasi po savaites ar rugsejo men,. pas V.J. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 08 22, 19:12)
Merginos, o kam iš jūsų stipriai siaurino nosį (ne tik galiuką), šiaip iš matytų foto labiau koreguotos kupreles, nosies aukštumas, o plačianosių kažkaip nemačiau  g.gif
Ypač įdomu, kas darėtės pas Jankūną.

Mano nosis ga platoka,ypac galas.Tikiuos susiaures. Operavaus pas Jankuna pries menesi ir dvi savaites su virsum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 23, 00:11)
Mano nosis ga platoka,ypac galas.Tikiuos susiaures. Operavaus pas Jankuna pries menesi ir dvi savaites su virsum ax.gif

tai ją siaurino, bet dar nesusitraukė? O ar yra siauresnė nei buvo?..
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 08 23, 08:16)
tai ją siaurino, bet dar nesusitraukė? O ar yra siauresnė nei buvo?..

Siaurint neprasiau,tik mazint ilgi,tiesint pertvara ir kuprele.
Galiukas dar labai patines...tikiuos susitrauks,gydytojas minejo kad nuo visu vietu numest po 3mm. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip jusu nosytes, tikiuosi viskas ok.man jau 3 men po op. kai grazins is serviso fotika butinai parodysiu.
Atsakyti
oooo vel keitet slaptazodi? smile.gif imeskit ir man AZ
Atsakyti
Vikšraičio mergaitės thumbup.gif visų nosytės labai gerai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
panelės, jau ilgokai svarstau dėl nosies galiuko koregavimo:) labai norėčiau turėti šiek tiek mažesnę nosytę..bet bėda ta kad kai tik bandau pasišnekėti su kuo nors iš artimųjų apie tai, pasikonsultuoti jie pradeda juoktis ir sakyt kad nesąmonė, ka tu čia galvoji ir taip toliau:) matyt kai žmogaus pačio tai neliečia tai jis ir nelabai gilinasi ir nelabai supranta kad tai gali būti kitam problema:) ar jums taip nebuvo kad artimieji atkalbinėjo arba visiškai nepalaikė?
p.s. aš labai norėčiau pasižiūrėti jūsų nuotraukas bet kaip tai galėčiau padaryti?
Atsakyti
Sveikos,
seniai nieko nerasiau, daug visokiu reikalu buvo, keitem gyvenamaja vieta tai... doh.gif
Imeciau kelias 5 men foto 4u.gif
Veliau prisesiu pakomentuoti naujai iskeptas Jusu nosiukes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 20, 10:09)
labas  4u.gif
mano manymu tai del to, kad nugarele greiciau suseda nei pats nosies galas, tai ir susidaro toks "luzio" ispudis. Vieniems jis greitai praeina, kitiems laikosi ilgiau arba pasilieka visam. Pastebejau, kad pas Jankuna korekcija dare merginos tokiu problemu neturi  g.gif  g.gif  reiskia cia Viksraicio braizas - nuskobti stipriai nugarele  unsure.gif

Tikrai nesuprantu,kodel daugelis chirurgu taip nuskobia nugarele..Juk taip logiskai audiniai smunka zemyn t.y i galiuka.Nereikia buti mediku,kad suprastum kai kuriuos dalykus g.gif .o paskui skundziasi paneles galiukais kaip bulvytemis..Manau tiesiog yra tokia pagrandine chirurgu 'atkalta technika',kuria jie ismoksta ir paskui taiko visoms,o paskui jau kam kaip gaunasi blush2.gif ..Jei ne,nebutu tiek daug panasiu operuotu nosiu..Bet cia ne tik Viksraicio braizas,bet net ir Holivude buvo (ir yra) tokia mada..Manau,tai yra jau pasenusi technika..

Bet nors tu ka,paneles,man jusu visu nosys tikrai zymiai geriau atrodo nei buvo pries tai 4u.gif 4u.gif Yra galbut prie kai kuriu minimaliu dalyku prikibti,bet tobulybe tokia reta..Dolcevita,Citrute atrodote tiesiog nuostabiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida13 @ 2010 08 19, 20:19)
Xtina,
tau rekomenduociau tik galiuko operacija. Tavo profilis ir ilgis man yra tikrai grazus, bet galiuka suplonint butu galima. Beje, as esu tikriausiai vienintele is sio forumo kuriai buvo daryta tik galiuko operacija pas SV.

absoluciai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Obviously, pasikeitimas didziausias, turbut, nepazysta zmones gatveje, ypac profiliu.
Blogyte, Dionide irgi matosi, kad kitokias nosytes suprojektavo nei buvusios, pakeicia veido bruozus labai, bet kai susiaures ir galiukas susmulkes, turetu buti grazu, nes dabar dar zenkliai matosi patinimas 4u.gif . (kadangi pati laukiu kol nosies galas pasiaures, tai esu priekabi "bumbuliukam" ir placiom nosim blush2.gif ).
Aaiissttyyttee, Maat'e na as Jusu vietoj operacijos nebuciau dariusi, todel sunku ir pokycius ivertinti, nes tas smulkmenas, kurias matete pries op, turbut, ir po op tik pacios pastebite ax.gif
Mylia - vienareiksmiskai nosyte geriau thumbup.gif
O visos senbuves tai grazejat wub.gif thumbup.gif Svarbu, kad pacios gerai jauciates, patenkintos ir tai matosi is foto 4u.gif
P.S. kazkuri mergaite nori operuoti nosies asimetrija, tai tikrai patarciau, jei tik del to, pagalvoti, nes mane pries op perspejo, kad istiesinti idealiai neimanoma, ir jie visi buvo teisus. Nosies asis ir po op nera tiesi verysad.gif O foto mano buvo persiusta daug kam (Jankunas irgi atsisake). cool.gif
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2010 08 23, 20:48)
Dolcevita,Citrute atrodote tiesiog nuostabiai wub.gif

4u.gif
Atsakyti
citrute, aš jau pripratau prie to patinimo biggrin.gif man kai didžiausia bėda buvo su profiliu, o profilis jau ne toks sutinęs, tai man tinka viskas smile.gif o priekis tai kaip čia pasakius, na susitaikius su ta mintim, kad bus patinimas tai ramiai sau gyvenu, tik tas gumbelis nervuoja. O tavo nosytė man nuo pat pradžių buvo labai labai graži iš profilio wub.gif o priekiui nesu priekabi biggrin.gif
Atsakyti