Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Dolce Vita, labai daili moteris esi ir nosyte tau labai tinka 4u.gif

aistyte, tavo nosyte irgi daili..tik dauguma tavo nuotrauku labai neryskios...tai sunku izvelgti blush2.gif
Atsakyti
aaiissttyyttee, ir DolceVita jusu nosytes thumbup.gif . Labai graziai ir naturaliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 20, 15:37)
na ta proga ir as imetu savo aitvaizdeliu neseniai darytu  blush2.gif

Is tikruju Dolcevita, labai dailus nosiukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(.code. @ 2010 08 20, 18:08)
šitoj temoj seniai sėdžiu, tai berods nemokamai, kaip esu skaitinėjus, bet vis tiek galvoju paklausiu, o tai neatsimenu  ax.gif
o pas ji labai užimta? na tarkim eiles laukti op

Del OP nezinau, bet konsultacijos pas ji manau ir anksciau galima patekti, tik man paciai su laiku ne kas, todel tik rugseji iseina..
Atsakyti
aciu, mergaites, visoms uz gera zodi 4u.gif
o man vis kokia nors nesamone... doh.gif buvo karsta - nosis uzgulta, dabar atveso - tai ji man vel teketi, kaip ziema, pradejo unsure.gif unsure.gif unsure.gif ir gerkle, ten giliai, tokia lyg aplipusi visa laika butu verysad.gif kazka man ten SV nupjove ne taip matyt doh.gif vis tikiuosi, kad kada nors uzsibaigs sios nesamones ... unsure.gif
Atsakyti
Dolce, nosyte liuks thumbup.gif
Ir siaip labai gerai atrodai, kirpciukai ataugo, labai tinka tau thumbup.gif
Galiukas jau gerokai nusileido, labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif (manau kad dar sumazes trupucuka)
Is priekio irgi labai patiko, tobulai tiesi nosyte, sveikinu 4u.gif
Jei nuotraukose taip gerai atrodo, tai realybei jauciu isvis fantastiskai wub.gif

PS gal negalavimai tavo del kokios alergijos? g.gif
Atsakyti
blink.gif -DolceVita- wub.gif kaip graziai atrodai!! flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 08 20, 10:09)
labas  4u.gif
mano manymu tai del to, kad nugarele greiciau suseda nei pats nosies galas, tai ir susidaro toks "luzio" ispudis. Vieniems jis greitai praeina, kitiems laikosi ilgiau arba pasilieka visam. Pastebejau, kad pas Jankuna korekcija dare merginos tokiu problemu neturi  g.gif  g.gif  reiskia cia Viksraicio braizas - nuskobti stipriai nugarele  unsure.gif

Bet tai kodėl tik viena pusė taip su įdubimu atrodo, o kita ne? Štai kur klausimas subtilus biggrin.gif Bet tas lūžio įspūdis tikrai mažėja ir mano nosies galas kažkaip vienoj pusėj jau nusėdęs normaliai, o kitoj dar vykdo nusėdimo procesą. Ir tada taip išeina, kad ne tik Vikšraičio čia braižas biggrin.gif
Atsakyti
ar galėčiau gauti naują slaptažodį? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos ax.gif

Liko man savaite iki operacijos ir as jau pradedu bijoti blush2.gif Visos mintys tik apie tai, kad tikrai pabusciau, kad nebutu kokiu komplikaciju baisiu ir aisku, kad pavyktu pats nosytes dailinimas, kad atrodytu proporcingai g.gif
Sakes, sakes, o laikas taip lekia...
Atsakyti
xtinna, pamatysi prabegs ta savaite ir isaus operacijos diena ir bent jau man ta diena jaudulys dingo smile.gif
aisku as pasitikejau gydytoju ir del rezultato jau nepergyvenau kazkaip, tikejau, kad gerai bus! Ar bent geriau nei pries tai biggrin.gif
Atsakyti

Imeciau dar pora siandienos nuotraukeliu, nes man atrodo kad pamazejo nosyte, kai karsciu nebera smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kam iš jūsų stipriai siaurino nosį (ne tik galiuką), šiaip iš matytų foto labiau koreguotos kupreles, nosies aukštumas, o plačianosių kažkaip nemačiau g.gif
Ypač įdomu, kas darėtės pas Jankūną.
Atsakyti