Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

mergaites, vakar nueme man itvara ir istrauke siulus blush2.gif nosyte istinus...truputi riesta, bulvyke tokia biggrin.gif tikiuosi sumazes gerokai... imesiu nuotraukyciu, kai aki praeis kraujosruva smile.gif nors man atrodo, kad mano naujas nosiukas panasus i Citrutes blush2.gif bet tokia Bulba! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*AINA @ 2010 08 24, 17:03)
mergaites, vakar nueme man itvara ir istrauke siulus blush2.gif  nosyte istinus...truputi riesta, bulvyke tokia biggrin.gif  tikiuosi sumazes gerokai... imesiu nuotraukyciu, kai aki praeis kraujosruva smile.gif  nors man atrodo, kad mano naujas nosiukas panasus i Citrutes blush2.gif  bet tokia Bulba! doh.gif

Nieko iš pradžių manau visoms panašiai atrodo nosytės biggrin.gif
Priminei apie siūlus, sekmadienį dar pora siūliukų teko traukti (čia tų kur atseit turi ištirpti lotuliukas.gif kur traukė Jankūnas, kai buvo mėnesis praėjęs, o dabar tai jau 1,5 praėjo, bet jau lyg nebėra daugiau smile.gif ) vat ir tirpstantys siūlai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 24, 18:19)
Nieko iš pradžių manau visoms panašiai atrodo nosytės  biggrin.gif
Priminei apie siūlus, sekmadienį dar pora siūliukų teko traukti (čia tų kur atseit turi ištirpti  lotuliukas.gif kur traukė Jankūnas, kai buvo mėnesis praėjęs, o dabar tai jau 1,5 praėjo, bet jau lyg nebėra daugiau  smile.gif ) vat ir tirpstantys siūlai  doh.gif

Jo as irgi po geru 6 savaiciu nusikirpau siuliukus snerves viduje smile.gif
Atsakyti
O Jus man pasakykit, mergaites, pagal ka daktaras nusprendzia kokio ilgio turi buti nosis? Cia ziuri i veido proporcijas? g.gif
As siandien buvau pas SV konsultacijoj, jis is karto pamate ta problema del kurios pergyvenu, net nereikejo ir sakyti pats paminejo, kad kremzles sonuose nelygios (traumos pasekme), tik ismuse is pusiausvyros pasakydamas, kad nosi reikes ilginti (deti implanta), o as taip noriu trumpesnes ir mazesnes blink.gif

Vis tiek uzsirasiau operacijai pas ji spalio men, nes kai perziurejau Dolce Vita, Proud Mommy nosiukes, kurioms jau keli men praeje, tai paliko labai gera ispudi bigsmile.gif
Atsakyti
panelės, kaip aš galėčiau pasižiūrėti jūsų nuotraukytes? norėčiau ir aš pasidaryti operaciją bet dar nedrąsu norėčiau padrąsinimui pamatyti nuotraukas jūsų...dėkui:)
Atsakyti
Dar pamirsau paklausti, o kas buvo konsultacijoj pas SV ar dar konsultavotes su LORistu (kam pertvara buvo kreiva), nes man jis pats apziurejo ta pertvara ir nieko nesake ar dalyvaus LOR per op, o as ir pamirsau pasidometi doh.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

Lygiai pries metus buvau uzsirasius i konsultacija pas dr. Radzeviciu, taciau kai atvykau sutartu laiku, man pasake, kad daktaras musu susitikima 'uzmirso'...ir neatvyko. Po to karto, noras kazka daryti siek tiek nuslugo, kai ivertinau toki chirurgo neatsakinguma...

Paskaitinejau jusu tema ir matau, kad dauguma operavosi pas dr. Jankuna ir liko patenkintos rezultatu. Si karta bandysiu uzsirasyti pas ji del konsultacijos.

Vis del to reiktu jusu nuomones..ikelciau savo foto ir dar viena photoshopin'ta kaip ji turetu atrodyti po operacijos, tai noreciau sulaukti jusu nuomones ir komentaru. Jei kas galetu paaiskinti kaip naudotis tuo bendru pastu, prasau i PZ.
Dekui:)
Atsakyti
wub.gif 4u.gif Sveikos.

planuoju ir as pasidaryti nosies korekcija 4u.gif ... greitu laiku..., tai uzsukau cia pasizvalgyti... ax.gif gal galetumete pasakyti prisijungimo duomenis prie nuotrauku perziuros... labai jau smalsu kaip visoms jums pavyko pakoreguoti nosyte smile.gif
butu labai malonu...

Aciu..
thumbup.gif geros dienos....

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolika0 @ 2010 08 24, 19:47)
Dar pamirsau paklausti, o kas buvo konsultacijoj pas SV ar dar konsultavotes su LORistu (kam pertvara buvo kreiva), nes man jis pats apziurejo ta pertvara ir nieko nesake ar dalyvaus LOR per op, o as ir pamirsau pasidometi  doh.gif

Jei sake, kad pertvara kreiva, tai tikria dalyvaus LOR'istas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Niekas slaptazodziu taip nedalina - niekas nenori kad pasaliniai zmones matytu asmenines ju foto, taigi, mergaites reiktu ilgiau forume padiskutuoti ir uzsitarnauti slaptazodi 4u.gif

As dar norejau paklaust merginu, ar kurios is Jusu ruko?Nes jauciu rukymas turi neigiamos itakos nosies gyjimui doh.gif
Atsakyti
Pritariu Maatei, kad tikrai kiekvienai uzejusiai nedalinami slaptazodziai smile.gif

Del rukymo tai nezinau..o kodel manai kad neigiamai veikia? as nerukau, tai sunku pasakyt
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 08 25, 13:16)
Pritariu Maatei, kad tikrai kiekvienai uzejusiai nedalinami slaptazodziai smile.gif

Del rukymo tai nezinau..o kodel manai kad neigiamai veikia? as nerukau, tai sunku pasakyt

Vistiek kazkaip i nosies ertme dumu patenka... g.gif
Tiesa,atsirado neseniai ant nosies galiuko mazyte duobute tokia, pora mm dydzio,kazkaip nervina ji mane,tikiuos isnyks.. po op esu 1men. ir dvi savaites su virsum..
Atsakyti