Sveikos dar karteli
aciu visoms, kurios man atsake

siandien perskaiciau visus jusu forumo puslapius

pastebejau, kad populiariausias chirurgas tarp jusu yra Jankunas. Dar man labai kazkur isisreze kazkieno pasirasymas, kad mate mergina su tobulu nosies galiuku ir ja operavo Bagdonas. Ar yra daugiau merginu, kurios operavosi pas Bagdona?
Dar man labai rupi gijimo laikas. po kiek laiko galima eiti i darba? sis klausimas man labai labai rupi, nes dirbu mokykloje, esu jauna mokytoja
Beje, kai skaiciau apie jusu pojucius ir isgyvenimus pooperaciniu periodu, tai, galiu pasakyti, kad beveik ta pati isgyvenau po savo nedideles traumos dabar, kai atsitrenkiau i stiklines duris. tik kad nebuvo melyniu ir jokiu siuliu

bet nosis buvo labai istynusi ( nes man lor bande truputi patiesinti kremzle kisdama i nosi kazkokias zirkles...brrr

), buvo zaizdu viduj, sunku buvo kvepuoti , reikejo atsargiai valgyti, kalbeti, praustis, miegoti ant nugaros. ziauriai pradejo riebaluotis nosies oda...matyt, as jau truputeli busiu pasiruosus moraliskai nosies operacijai
Papildyta:Beje, dar norejau pridurti, kad man apsirode labai mielos visos forume dalyvaujancios merginos

...nuosirdus, grazus bendravimas. grazu, kaip palaikote viena kita! kiek cia informacijos radau!