QUOTE(Blogytė @ 2010 07 30, 17:12)
Pvz.Radzevičius, jis toks mano nuomone natūralistas

puikiai moka sumažintą nosies kopija padaryti, taip natūraliai atrodo

Jankūnas skirtingai daro nosytes, tas man labai patinka

Bagdono tik 1 darbą mačiau, tai nekomentuosiu kokį stilių mėgsta, pvz.Vikšraitis mėgsta labiau riestas nosytes, bet daro ir tiesias, na kai matai daugiau darbų to pačio gydytojo, tai susidarai nuomonę apie jo atliekamus darbus
Aš op dariausi pas Jankūną, nes labiausiai jo darbai patiko, patiko jis ne tik kaip gydytojas, bet ir kaip žmogus, dar labai gerbiu jį už tai, kad sako teisybę ir šiuo gydytoju labai pasitikiu, žinau, kad stengsis padaryti kuo geriau

aš patenkinta, aišku galutinio rezultato dar labai ilgai laukti (1-1,5 m.), bet man ir pertvarą ir kriaukles tuo pačiu sutvarkė, tai kvėpuoju tikrai geriau nei prieš op ir net kvapus jaučiu, kurių ankščiau beveik nejaučiau

na ir nauja nosytė jau patinka
Geriausia būtų išsirinkti kelis gydytojus ir pas juos nueiti į konsultacijas

Kiekvienos merginos nuomonė apie gydytojus gali būti skirtinga, čia aprašiau gydytojus taip kaip man jie atrodo.
Kas labiausiai gasdina, bent jau mane, kad nosis po op pilnai susiformuoja tik po 1-1.5 m. tiek laiko tu vis dar nezinai, ko tiketis, kaip is tiesu atrodysi. o jei blogiau? ar labai kardinaliai viskas nesikeicia?
Blogyte, o tau savo nosi norejai tik patobulinti, kad butu grazesne ar dar ir del sveikatos problemu kokiu nors dareisi?as tai sveikatos problemu neturiu, ji tiesiog yra negrazi, stambi. aisku, ji man gyventi netrukdo, kompleksu neturiu, bet tiesiog, manau, kad busiu grazesne, jei ji bus mazesne, maloniau, bus ziuerti i save nuotraukose.
as labai tau daug klausimu uzduodu, tikiuosi neatsibostu

...dar norejau paklausti, ar po op tau iskart tavo naujoji nosute patiko? nes parasei "na ir nauja nosyte jau patinka". nes teko girdeti, kad zmonems kartais po tokiu op buna sunku priimti save nauja. cia kaip kazkaus i pooperacine depresija...buna taip?