Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(superjuste @ 2010 07 30, 15:17)
O koki stiliu megsta Jankunas:)? o Bagdonas:)? o tu, Blogyte, jau esi pasidariusi op, taip? pas ka darei? ar patenkinta rezultatu? as tai net nezinau, kokia man labiausiai tiktu. gal tokia pati, tik mazesnis variantas biggrin.gif trumpesnis....

Pvz.Radzevičius, jis toks mano nuomone natūralistas biggrin.gif puikiai moka sumažintą nosies kopija padaryti, taip natūraliai atrodo wub.gif Jankūnas skirtingai daro nosytes, tas man labai patinka smile.gif Bagdono tik 1 darbą mačiau, tai nekomentuosiu kokį stilių mėgsta, pvz.Vikšraitis mėgsta labiau riestas nosytes, bet daro ir tiesias, na kai matai daugiau darbų to pačio gydytojo, tai susidarai nuomonę apie jo atliekamus darbus smile.gif
Aš op dariausi pas Jankūną, nes labiausiai jo darbai patiko, patiko jis ne tik kaip gydytojas, bet ir kaip žmogus, dar labai gerbiu jį už tai, kad sako teisybę ir šiuo gydytoju labai pasitikiu, žinau, kad stengsis padaryti kuo geriau smile.gif aš patenkinta, aišku galutinio rezultato dar labai ilgai laukti (1-1,5 m.), bet man ir pertvarą ir kriaukles tuo pačiu sutvarkė, tai kvėpuoju tikrai geriau nei prieš op ir net kvapus jaučiu, kurių ankščiau beveik nejaučiau doh.gif na ir nauja nosytė jau patinka bigsmile.gif
Geriausia būtų išsirinkti kelis gydytojus ir pas juos nueiti į konsultacijas 4u.gif
Kiekvienos merginos nuomonė apie gydytojus gali būti skirtinga, čia aprašiau gydytojus taip kaip man jie atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 30 liepos 2010 - 16:14
Archideja,

Man ir is sono is is priekio tavo nosyte daug geriau nei buvo. Is priekio galiukas yra ZYMIAI grazesnis, o man nugareles platumas vaizdo negadina. O del snerviu, tai vajetau.... labai keista. Man irgi butu idomu ka pats viksraitis sake. As irgi pas viksraiti dariausi ir pas mane matosi snerviu asimetrija. Gal galetum trumpai nupasakot kaip nosis keitesi metu begyje?

Sekmes ir stiprybes 4u.gif . Nosyte labai grazia turi biggrin.gif , tik gaila del snerviu g.gif .
Atsakyti
Blogyte, obviously, dionide, kada apdovanosite savo nosytes vaizdais? 4u.gif
Atsakyti
archideja tavo nosyte tikrai grazi nematau as nieko blogo o snerviu tai nelabai ir matosi juk uzrietus nosi nevaikstai smile.gif bet kai pagalvoji tokius pinigus sumokejus norisi kokybisko darbo...bet man idomu gerai tu cia nufotkinai tik nosi bet visai kitaip ta nosis atrodo bendru vaizdu ar tinka ar ne ..?vien nosi nufotkinus nieko pvz as negaliu pasakyt bet jei idetum visu veidu kaip nosyte atrodo tada pasakyciau ar grazi ar ne ar tinka ar ne
Atsakyti
Archideja,oho simtas metu 4u.gif 4u.gif Labai nuliudino tavo zinute,man tokia simpatiska tavo nosyte atrode..Ir dabar ji tikrai graziai atrodo,tiek is priekio,tiek is profilio..Geriau nei buvo..Bet ta snerviu asimetrija tai tikrai zymi..Skambink Viksraiciui ir klausk butinai,gal jis ka nors pasiulys..Bet as tau nousirdziai patariu taip neliudeti,beveik visoms po op atsiranda kokiu nors problemu..
Atsakyti
Sveikutes merginos idejau svieziu nuotraukeliu jau mano nosytei po operacijos menesis ir 3savaites ir rodo keicias i geraja puse tokia mazyte atrodo tik nervuoja tas toks truputy riestumas tikiuosi issitiesins ji man rugsejo viduty gryztu i lietuva ir eisiu pas chirurga pasikonsultuot:)
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 08 01, 20:49)
Sveikutes merginos idejau svieziu nuotraukeliu jau mano nosytei po operacijos menesis ir 3savaites ir rodo keicias i geraja puse tokia mazyte atrodo tik nervuoja tas toks truputy riestumas tikiuosi issitiesins ji man rugsejo viduty gryztu i lietuva ir eisiu pas chirurga pasikonsultuot:)

aaiissttyytttee, labai grazi tavo nosyte:)

merginos, vakar bandziau pirma karta valytis nosi ir noriu paklausti ar jums irgi labai grauze nuo juros vandens? Siandien reikia vel valytis, bet net bijau prisiliesti
Atsakyti

merginos, vakar bandziau pirma karta valytis nosi ir noriu paklausti ar jums irgi labai grauze nuo juros vandens? Siandien reikia vel valytis, bet net bijau prisiliesti
[/quote]

O juros vandeniu butina valytis? ir kiek buteliuku reikia? Nes reikia jau isigyti, kaina jo tai doh.gif o kuri reikia pirkti kur suaugusiems ar kur vaikams? blush2.gif
Atsakyti
[quote=*AINA,2010 08 02, 11:55]
[/quote]

O juros vandeniu butina valytis? ir kiek buteliuku reikia? Nes reikia jau isigyti, kaina jo tai doh.gif o kuri reikia pirkti kur suaugusiems ar kur vaikams? blush2.gif
[/quote]

Man atrodo butina, bent man liepe daktaras net 4 kartus per diena ji purkstis. Vaistinej galima jo isigyti, o koki tai jokio skirtumo manau. Pas mus namie yra paprastas "humer" ir juo purskiames visi, tiek maza sese kai sloguoja tiek as dbr:) O buteliuko gal vieno uzteks to didesnio.
Atsakyti
Man nuo operacijos praejo trys savaites, o humer jau antra buteliuka varau,, skirta suaugusiems.. Euro vaistinej jis labai brangus, o klaipedos ligoninej esancioj vaistinej zymiai pigesnis.. unsure.gif Teks kai busiu pajury, jo uzsipirkt..
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 02, 12:09)
Man nuo operacijos praejo trys savaites, o humer jau antra buteliuka varau,, skirta suaugusiems.. Euro vaistinej jis labai brangus, o klaipedos ligoninej esancioj vaistinej zymiai pigesnis.. unsure.gif Teks kai busiu pajury, jo uzsipirkt..

Oho..O nesake kiek laiko reikes valyti nosyte?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 07 30, 17:12)
Pvz.Radzevičius, jis toks mano nuomone natūralistas  biggrin.gif puikiai moka sumažintą nosies kopija padaryti, taip natūraliai atrodo  wub.gif Jankūnas skirtingai daro nosytes, tas man labai patinka  smile.gif  Bagdono tik 1 darbą mačiau, tai nekomentuosiu kokį stilių mėgsta, pvz.Vikšraitis mėgsta labiau riestas nosytes, bet daro ir tiesias, na kai matai daugiau darbų to pačio gydytojo, tai susidarai nuomonę apie jo atliekamus darbus  smile.gif
Aš op dariausi pas Jankūną, nes labiausiai jo darbai patiko, patiko jis ne tik kaip gydytojas, bet ir kaip žmogus, dar labai gerbiu jį už tai, kad sako teisybę ir šiuo gydytoju labai pasitikiu, žinau, kad stengsis padaryti kuo geriau smile.gif aš patenkinta, aišku galutinio rezultato dar labai ilgai laukti (1-1,5 m.), bet man ir pertvarą ir kriaukles tuo pačiu sutvarkė, tai kvėpuoju tikrai geriau nei prieš op ir net kvapus jaučiu, kurių ankščiau beveik nejaučiau  doh.gif  na ir nauja nosytė jau patinka  bigsmile.gif
Geriausia būtų išsirinkti kelis gydytojus ir pas juos nueiti į konsultacijas  4u.gif
Kiekvienos merginos nuomonė apie gydytojus gali būti skirtinga, čia aprašiau gydytojus taip kaip man jie atrodo.

Kas labiausiai gasdina, bent jau mane, kad nosis po op pilnai susiformuoja tik po 1-1.5 m. tiek laiko tu vis dar nezinai, ko tiketis, kaip is tiesu atrodysi. o jei blogiau? ar labai kardinaliai viskas nesikeicia?
Blogyte, o tau savo nosi norejai tik patobulinti, kad butu grazesne ar dar ir del sveikatos problemu kokiu nors dareisi?as tai sveikatos problemu neturiu, ji tiesiog yra negrazi, stambi. aisku, ji man gyventi netrukdo, kompleksu neturiu, bet tiesiog, manau, kad busiu grazesne, jei ji bus mazesne, maloniau, bus ziuerti i save nuotraukose. smile.gif
as labai tau daug klausimu uzduodu, tikiuosi neatsibostu smile.gif ...dar norejau paklausti, ar po op tau iskart tavo naujoji nosute patiko? nes parasei "na ir nauja nosyte jau patinka". nes teko girdeti, kad zmonems kartais po tokiu op buna sunku priimti save nauja. cia kaip kazkaus i pooperacine depresija...buna taip?
Atsakyti