[quote=*Saulyte**,2010 09 17, 15:33]
Sveikos merginos!
Vakar man nueme itvara. Buvau skaiciusi, kad vaizdelis ne visoms patinka, bet neisivaizdavau, kad gali buti taip baisu. Negaliu nei miegot, nei valgyt. MB pamates susigraudino. Mano veido bruozai atrodo visiskai kitokie. Akys tokios bukos bukos... Ta nosis priplota... As pamacius vos nenualpau. SV atrodo labai patenkintas savo darbu, o man taip baisu... Mano nosis toli grazu nebuvo ideali. As turejusi trauma, tai ji ir nelygi ir platoka buvo, be to pasak SV ji "be galo" (net nlb suprantu ka tai reiskia, bet gala ji mano supratimu tikrai turejo

) Nu, bet su visais nelygumais ir be to "galo" ji buvo 100 kartu grazesne. As dabar jauciuosi kazkokia issigimele, monstras, trolis... Buvau simpatiska mergina su nelygia nosim, o dabar pabaisa
Ar yra dar kam taip baisiai buve? Ar pasitaise? Kada pradejo patikti naujosios nosytes?
Parasykyt, nes atrodo, kad tuoj isprotesiu
Puikiai tave suprantu, man irgi buvo uzejusi gili depresija kai nusiemiau itvara, taciau ir merginos nuramino, kai pamate foto ir MB ir t.t., kad visdkas normaliai ir nera ji baisi. Taigi po keliu dienu nusiraminau ir dbr tik laukiu jos grazejimo. Pas mane ji uzriesta i virsu lb ir snerves nelygios siek tiek, bet jau nepanikuoju o tik laukiu
Viskas pasikeis dar, praeis kazkiek laiko ir veidrodyje gal pradesi sau patikti vis labiau ir labiau. O nosyte dar keisis ir keisis - cia negalutinis variantas
Gal galetum atsiusti i musu pasta nosieskorekcija@gmail.com savo foto pries ir po, kad galetumem pamatyti, kaip ir, kas, nes nelabai isivaizduoju, koks pasikeitimas dbr