Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as snd prie impulso parkavausi - vietos dafiga ir daugiau! ir aisku pasistaciau kreivai - ant linijos uzlipau doh.gif bet kadangi is abeju pusiu dar n masinu galejo tiltp, tai tingejau tiesinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 rugpjūčio 2010 - 19:56
O aš visada patiesinu - niekada kreivos nepalieku. smile.gif
Mane tai nervina tokie, kur nėra vietos, o jie per dvi stovėjimo vietas išsidrębę stovi (taša, tau netaikau smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 20 rugpjūčio 2010 - 20:00
Aš ir visad pataisau, net jei aikštelė tuščia .... blush2.gif 1- dėl to, kad nestovėt kaip blondinei per dvi vietas, 2- nes sugrįžus prie mašinos gali būt aikštelė pilna 3- eismo įvykio metu, jei nėra liudininkų, kaltininko mašina pripaišoma ta, kuri stovi kreivai (Klp toks įvykis jau buvo ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 08 20, 21:26)
2- nes sugrįžus prie mašinos gali būt aikštelė pilna 3- eismo įvykio metu, jei nėra liudininkų, kaltininko mašina pripaišoma ta, kuri stovi kreivai (Klp toks įvykis jau buvo )  ax.gif

gera priezastis, nuo siol zinosiu 4u.gif
Atsakyti
Tarp mašinu aš visada gerai pasistatau,bet kai mašinu nebuna tai niekaip nepataikau tarp liniju,butinai užlipu, todel visada gaunu taisytis. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 08 21, 15:26)
Tarp mašinu aš visada gerai pasistatau,bet kai mašinu nebuna tai niekaip nepataikau tarp liniju,butinai užlipu, todel visada gaunu taisytis. biggrin.gif  lotuliukas.gif

nes kai yra masinu aplink - mata jas ir zinai kur sukt. o kai nera - as tarkim nesuprantu kur as turiu pataikyt smile.gif privaziuoju , atseit taikausi, bet pataikau ne i ta vieta ar is vis kreivai smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 21, 19:17)
nes kai yra masinu aplink - mata jas ir zinai kur sukt. o kai nera - as tarkim nesuprantu kur as turiu pataikyt smile.gif privaziuoju , atseit taikausi, bet pataikau ne i ta vieta ar is vis kreivai smile.gif)))

Pro veidrodzius matosi kur vaziuoti labai tiksliai,kai labiau iprasi prie masinos ir parkavimosi-pataikysi smile.gif
Atsakyti
Jeigu reikia parkuotis pagal linijas tai aš pasireguliuoju veidrodėlius, kad jas geriau matyčiau. O kai yra mašinos tai man kažkaip lengviau, ir nieko reguliuotis nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2010 08 21, 21:14)
Jeigu reikia parkuotis pagal linijas tai aš pasireguliuoju veidrodėlius, kad jas geriau matyčiau. O kai yra mašinos tai man kažkaip lengviau, ir nieko reguliuotis nereikia. biggrin.gif

As tai veidrodzius "universaliai" susireguliavus,kad tiktu ir gatvei,ir parkavimui,viskas matosi kiek reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 21, 22:44)
As tai veidrodzius "universaliai" susireguliavus,kad tiktu ir gatvei,ir parkavimui,viskas matosi kiek reikia thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir pas man taip pat.ir ner jokios problemos prisiparkuoti kai is abieju pusiu ner masinu smile.gif o dar buna, pvz kokio prekybcentrio aikstelej, jei is abieju pusiu ner masinu tai pasireguliuoju pagal priesais esancias linijas ir niekad nebuna kad kreivai masina pasistatyciau.
o pas mane liudesys verysad.gif brolis gryzo is keliones, tai teko atiduoti masina. as kadangi savo neturiu tai jis man buvo savo palikes. tai vazinejau ir kaifavau. nu tas vairavimas tooooks malonumas wub.gif net per iseigines sededavau namie ir galvodavau kur man cia nuvaziavus biggrin.gif o dabar vel teks autobusais grustis iki darbo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 21, 21:44)
Nu matai, tu daugiau važinėjus, tai tau jau gal ir nereikia reguliuotis. smile.gif Man tai taip kol kas geriau ir patogiau. smile.gif
QUOTE(wikne @ 2010 08 21, 22:48)
drinks_cheers.gif ir pas man taip pat.ir ner jokios problemos prisiparkuoti kai is abieju pusiu ner masinu  smile.gif  o dar buna, pvz kokio prekybcentrio aikstelej, jei is abieju pusiu ner masinu tai pasireguliuoju pagal priesais esancias linijas ir niekad nebuna kad kreivai masina pasistatyciau.
Na ne visur linijos priešais būna tokios pat.
Būna atvirkščiai, jeigu pasiparkuosi pagal jas, tai mašiną kaip tik ant linijos pastatysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 22 rugpjūčio 2010 - 11:02
QUOTE(Amiletta @ 2010 08 22, 13:01)
Nu matai, tu daugiau važinėjus, tai tau jau gal ir nereikia reguliuotis. smile.gif Man tai taip kol kas geriau ir patogiau. smile.gif
Na ne visur linijos priešais būna tokios pat.
Būna atvirkščiai, jeigu pasiparkuosi pagal jas, tai mašiną kaip tik ant linijos pastatysi. mirksiukas.gif

nu jo, nebaigiau minties biggrin.gif ta ir turejau omeny, kad tose aikstelese, kur tos juostos lygiagrecios mirksiukas.gif
Atsakyti