Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

as negestu, bet galiu biggrin.gif

gestu tik parkuojantis galu.. kazkokia durna nuokalne pas mus..
siaip stengiuosi kasdien pasivazinet - i daba dar nevaziuoju ir vargu ar vaziuosiu..

beje, ieskojau tokios temos, bet radau tik apie vaistinele.
jus viska turite ko reikia masinoj - gesintuva, atsvaitus, ta avarini zenkla ,liemene?...
nes kiek pasiklausiau - tai niekas is draugu neturi. sako - o kam? nebent tik tech.apziura pereiti..
as viskas susipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 rugpjūčio 2010 - 11:45
QUOTE(taša @ 2010 08 19, 12:42)
jus viska turite ko reikia masinoj - gesintuva, atsvaitus, ta avarini zenkla ,liemene?...
nes kiek pasiklausiau - tai niekas is draugu neturi. sako - o kam? nebent tik tech.apziura pereiti..
as viskas susipirkau.

turiu ir vaistinėlę, ir gesintuvą, ir liemenę ir atšvaitą... rolleyes.gif ai, mažu pirireiks... o ir technikinę kai varai ieškot iš ko skolintis nereik irnesakyk.gif
Atsakyti
o kam? kad policija neprisikabintų, kai pietaut nori mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif

ale daba vėl prisiminiau situaciją. aš važinėju su pugais (Peugeot 406) dviem karts nuo karto. Na tai buvo situacija, kai myniau iš Šventosios su draugo pugu ir žodžiu pasiekus Palangą prie šviesoforo yra antra juosta tiesiai arba į kairę, o pirma tiesiai arba į dešinę. Ir jeigu kas rodo posūkį į kairę, tai per pirmą tiesiog apvažiuoja, kad laukt nereiktų. Na ir žodžiu situacija - nuo pat HBH sankryžos (čia vietinės labiau žinos) iki šviesoforo iš paskos velkas mersiukas toks naujas, aš su medlapiu, 50 su kapeikom važiuoju, nes tam ruože būn policijos. Prie pat pirmo šviesoforo nuo tos sankryžos važiuoju sau antroj juostoj, sustojau, žiūrou tas mersas persirikiavo į pirmą juostą. Nu galvoju kas čia bus? biggrin.gif o tas ir buvo, kad pamanė, jog medis - totalus medis ir tipo apdės mane. Aš sau kad nusijuokiau, kai žalia užsidegė, mintyse dar sakau "Nu, uostyk, mersiste" biggrin.gif biggrin.gif ir dėjau vaizdų taip, kad galų gale jis man vėl atsidūrė uodegoj... Norėjo mandras aplenkt mane per pirmą juostą, bet kad kvaiša yra, nežino, jog blondinės su klevukais ne visad medžiai, tai ir gavo savo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as viskas susipirkau.

Viska, nes ir reikia visko, jei papulsi i koki reida, ar tiesiog pas piktus dedes, dar ir pinigine patustinsi, tai geriau vietoj to, is karto viska susipirkti! 4u.gif

QUOTE(Almost @ 2010 08 19, 14:11)
o kam? kad policija neprisikabintų, kai pietaut nori  mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi viską susipirkau ir ramu, nebijau reido kokio ir nereik skolintis technikinei.
Atsakyti
tikrai faina kad tia pis karto sedai uz vairo. as tik uz 2 m isigijau masinuka.. nors vairuot ziauriai patinka, bet baime uzgesti yra.. ypac prie sviesoforo, kad nespesiu pajudet(kas dazniausiai ir buna, nes pajudu is veitos letai, su garsais... doh.gif )

nu as kazkaip uzgesti visai nebijau,bet ne karto ir nepasitaike,pajudu is vietos normaliai smile.gif As tik persirikiuoti bijau,ypac per kamscius,ziauriai vengiu sankryzu,kur sukant i kaire,reik vaziuojancius tiesiai praleist doh.gif nu ir parkavimas tragedija,stumdau stumdau pirmyn atgal kol pasistatau doh.gif dar aisku lenkimas,jau geriau velkuos kokiai furai is paskos,bet lenkti bijau blush2.gif

turiu ir vaistinėlę, ir gesintuvą, ir liemenę ir atšvaitą... rolleyes.gif ai, mažu pirireiks... o ir technikinę kai varai ieškot iš ko skolintis nereik irnesakyk.gif

geras,tik kai paraset apie tai,susimasciau,kad kazkaip net nezinau,ko ten turiu,ko ne doh.gif Pries tai MB vazinejo su ta masina,reiks uzklaust.Bet irgi esu tos nuomones,kad reik viska turet ir bus ramu,nei policijos bijot,o gal dar ir prireiks kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 19 rugpjūčio 2010 - 18:35
as viska nusipirkau ir nesuku daugiau galvos del to. smile.gif

Siandien vaziavau apie 18 val is darbo , tai ant gerosios vilties ziedo nerealus kamstis. Vos pavaziavau. Baime buvo didziule, kad i prieki stovincia masina neivaziuociau. Ten milimetrovkes gaudem. Kur dvi juostos, tai trimis vaziavo masinos. Bet kazkaip pavyko siandien gryzti namo. doh.gif Bet dar nesijauciu gerai tokiomis salygomis vaziuodama namo.
Atsakyti
as viskas susipirkau.

O kam? Ogi tam,kad gali prireikti.Ne policijai ir ne technikinei,o jums pacioms. Turiu viska,del saves pacios.Nepanaudota kol kas tik vaistinele dar,viso kito jau buvo prireike.Avarinis paskutini karta visai neseniai panaudotas buvo,kai prie Lazdynu zieduko rata keiciausi smile.gif
Saunuole,kad viska susipirkai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 19 rugpjūčio 2010 - 19:23
as negestu, bet galiu biggrin.gif

gestu tik parkuojantis galu.. kazkokia durna nuokalne pas mus..
siaip stengiuosi kasdien pasivazinet - i daba dar nevaziuoju ir vargu ar vaziuosiu..

as viskas susipirkau.

Kai tik mašiną nusipirkom, viską ,kas reikalinga esu susipirkusi ir yra mašinoje. Juk viskas yra dėl savęs, o ne dėl technikinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 19 rugpjūčio 2010 - 19:26
QUOTE(staselė @ 2010 08 19, 20:26)
Kai tik mašiną nusipirkom,  viską ,kas reikalinga esu susipirkusi ir yra mašinoje. Juk viskas yra dėl savęs, o ne dėl technikinės.

tai ir as taip manau.. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2010 08 19, 20:22)
.Avarinis paskutini karta visai neseniai panaudotas buvo,kai prie Lazdynu zieduko rata keiciausi smile.gif
Saunuole,kad viska susipirkai 4u.gif

pati???
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2010 08 19, 19:33)
nu as kazkaip uzgesti visai nebijau,bet ne karto ir nepasitaike,pajudu is vietos normaliai  smile.gif  As tik persirikiuoti bijau,ypac per kamscius,ziauriai  vengiu sankryzu,kur sukant i kaire,reik vaziuojancius tiesiai praleist  doh.gif  nu ir parkavimas tragedija,stumdau stumdau pirmyn atgal kol pasistatau  doh.gif  dar aisku lenkimas,jau geriau velkuos kokiai furai is paskos,bet lenkti bijau  blush2.gif
geras,tik kai paraset apie tai,susimasciau,kad kazkaip net nezinau,ko ten  turiu,ko ne  doh.gif  Pries tai MB vazinejo su  ta masina,reiks uzklaust.Bet irgi esu tos nuomones,kad reik viska turet ir bus ramu,nei policijos bijot,o gal dar ir prireiks kada.

as lenkt nebijau, ypac magistralei ar kokiam tiesiam kely wink.gif
persirikiuot sunkiai sekasi, nes mazai kas praleidzia, jei daug masinu.
jo, tokiu sankryziu be papildomu lenteliu ir as bijau..
Atsakyti
Aš irgi viska susikomplektavus važineju,nors vilniui nekarto neklause ar viska turiu ,o Alytui kai buvo sustabde tai net turejau viska parodyt ir Druskininkuose irgi viska tikrino g.gif g.gif
Atsakyti
Labas. 4u.gif
Turiu viską. Dėl savęs. smile.gif
QUOTE(nijako @ 2010 08 19, 19:40)
Siandien vaziavau apie 18 val is darbo , tai ant gerosios vilties ziedo nerealus kamstis. Vos pavaziavau. Baime buvo didziule, kad i prieki stovincia masina neivaziuociau. Ten milimetrovkes gaudem. Kur dvi juostos, tai trimis vaziavo masinos. Bet kazkaip pavyko siandien gryzti namo.  doh.gif  Bet dar nesijauciu gerai tokiomis salygomis vaziuodama namo.
Suprantu tave labai. smile.gif Aš dar gerai savo mašinos gabaritų nejaučiu, todėl labai nemėgstu siaurų keliukų ir vat tokių važiavimų, kaip tu nupaskojai. unsure.gif
Parkuotis nebijau, svarbu kad būtų kur, nes pas mus kieme tai tragedija. doh.gif Vakar įvairavau į tokio pločio vietą, kad net vos išlipau bet buvau patenkinta savim, kad į tokį nedidelį tarpuką įsitalpinau. biggrin.gif
Atsakyti