Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2010 08 13, 17:11)
Nu pražiot atbulom važiuodama aš irgi grybą pjaudavau kur vairą sukt, blaškydavaus, bet įprantama paskui ir viskas aišku būna.

Joo, buna pamirstu i kuria puse vaira sukau doh.gif , o kad islyginciau masina tai ir pjaunu grybus.Nu nieko, pamazu jau ir i sonus, i gala paziuriu ir vis kazka sugalvoju.Kazkaip nepatogu buna zulintis ilgai blush2.gif Tai kolkas statau kur man patogu, o ne kur arciau rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai juokingiausia, kai pradžioj niekaip nesuvokiau, kaip galima sugenėt spėti pasižiūrėt į šoninius ir galinį veidrodėlį, man nesuvokiama buvo, nu kaip spėt ir dar bėgiai, ir dar vairuot smile.gif
Atsakyti
Dar ir i desiniji veidrodeli sunkiau sekasi izlibint(tiksliau atstuma nustatyt), tai as per peti geriau paziuriu. mirksiukas.gif Nors va, siand tai vienas ereliukas specialiai neleido persirikiuot posukiui i desine, vos spejau.Bet..savo didziai nuostabai spejau pamatyt zvengiancius nuvaziuojancius berniukus. schmoll.gif Ir ka tu jiems?nieko-tik keiktis jau pradejau. rolleyes.gif
Atsakyti
siandien nemazai vaziavau. Ir i Belmonta, ir i parduotuve. O dar teko i traukiniu stori vezti sese. Tai teko tikrai nemenkas issukis. Buvo klaidu, buvo gesimu. Bet sestadieni eismas nedidelis gatvese, tai gana sekmingai vaziavau. Labai nemegstu pajudeti is vietos doh.gif . Dar niekaip nesiseka ramiai graziai perjunti sankaba.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 08 14, 18:12)
siandien nemazai vaziavau. Ir i Belmonta, ir i parduotuve. O dar teko i traukiniu stori vezti sese. Tai teko tikrai nemenkas issukis. Buvo klaidu, buvo gesimu. Bet sestadieni eismas nedidelis gatvese, tai gana sekmingai vaziavau. Labai nemegstu pajudeti is vietos  doh.gif . Dar niekaip nesiseka ramiai graziai perjunti sankaba.

Svarbiausia išsilaikius pradėti važiuoti, o ne vis atidėlioti. Nes kartais žmonės išsilaiko teises vis atidėlioja, šiandien bijau viena važiuot, gal rytoj ir t.t ir taip 15 metų, kai jau teisės guli stalčiuje.
Atsakyti
na, šiandien vėl į darbą važiavau. Prisiverčiu. Tik vieną kartą užgesau, bet kažkaip nesupratau, kas atsitiko. Bet greitai pasitvarkiau ir variau. Tik vienas dalykas - kai įsėdau į mašiną, tai nusivaliau langus, prisisegiau diržą ir įjungiau lempas. Bet nepatikrinau šoninių veidrodėkių. O dėšinysis buvo aprasojęs ir nieko nesimatė doh.gif . Išlipti jau nebegalėjau, tai važiavau be persirikiavimų į pirmą juostą. Tik žiūrėdama į galinį veidrodėlį doh.gif . Rytoj tai jau apeisiu visur ir nusivalysiu. Dar reikia šluosčių pasiimti į mašiną.
Atsakyti
Sveikutes,

priimkite ir mane i savo draugiska bureli 4u.gif Gal kartu su jumis,dalinantis vairavimo baime ir dziaugsmu,bus lengviau...
Teises issilaikiau pries menesi,.Turiu savo masiniuka,kasdien vaziuoju i darba.Vis dar labai bijau,nors negestu,nesivelku,bet jau persirikiuoti baisu kaip ir aisku parkavimas. Statau masina,kad ir toliau,bet saugiau,kad buciau garantuota,jog niekur nieko neuzkliudysiu.Gerai,kad nors gyvenu tokioj geroj vietoj,kur masina galiu palikt prie gatves,todel nereikia vargti kieme blush2.gif

Nepasakyciau,kad jauciu malonuma vairuodama,kol kas tik baime ir stresas,kol nuvaziuoju nuo tasko A iki B.Na i darba jau nebaisu,atkaliau ta kelia biggrin.gif bet va kai tenka kur kitur pavaziuot blink.gif tai jau,kaip MB juokiasi, ir dantim i vaira isikabinu doh.gif
Man net atrodo,jei nebuciau priversta vazinet i darba,tai baime mane nugaletu ir nesesciau prie vairo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 18, 18:59)
Sveikutes,

priimkite ir mane i savo draugiska bureli  4u.gif  Gal kartu su jumis,dalinantis vairavimo baime ir dziaugsmu,bus lengviau...
Teises issilaikiau pries menesi,.Turiu savo masiniuka,kasdien vaziuoju i darba.Vis dar labai bijau,nors negestu,nesivelku,bet jau persirikiuoti baisu kaip ir aisku parkavimas. Statau masina,kad ir toliau,bet saugiau,kad buciau garantuota,jog niekur nieko neuzkliudysiu.Gerai,kad nors gyvenu tokioj geroj vietoj,kur masina galiu palikt prie gatves,todel nereikia vargti kieme  blush2.gif

Nepasakyciau,kad jauciu malonuma vairuodama,kol kas tik baime ir stresas,kol nuvaziuoju nuo tasko A iki B.Na i darba jau nebaisu,atkaliau ta kelia  biggrin.gif  bet va kai tenka kur kitur pavaziuot  blink.gif  tai jau,kaip MB juokiasi, ir dantim i vaira isikabinu  doh.gif
Man net atrodo,jei nebuciau priversta vazinet i darba,tai baime mane nugaletu ir nesesciau prie vairo  doh.gif

Nebijok, po poros menesiu viskas praeis ,nebus taip baisu ,svarbiausia stenkis važinet kiekviena diena ir pamatysi kaip bus smagu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kai naujas maršrutas, man ir dabar po dviejų metų kasdieninio vairavimo, būna bėda, blaškau belekaip doh.gif
Atsakyti
Dėl vairavimo malonumo pajautimo, tai bent jau man labai nuo nuotaikos priklauso biggrin.gif Vakar va pvz. važiavau su pasimėgavimu, nu bet jau šiandien...Užtat kad nenorėjau tikriausiai ir tampiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 18, 18:59)
Sveikutes,

priimkite ir mane i savo draugiska bureli  4u.gif  Gal kartu su jumis,dalinantis vairavimo baime ir dziaugsmu,bus lengviau...
Teises issilaikiau pries menesi,.Turiu savo masiniuka,kasdien vaziuoju i darba.Vis dar labai bijau,nors negestu,nesivelku,bet jau persirikiuoti baisu kaip ir aisku parkavimas. Statau masina,kad ir toliau,bet saugiau,kad buciau garantuota,jog niekur nieko neuzkliudysiu.Gerai,kad nors gyvenu tokioj geroj vietoj,kur masina galiu palikt prie gatves,todel nereikia vargti kieme  blush2.gif

Nepasakyciau,kad jauciu malonuma vairuodama,kol kas tik baime ir stresas,kol nuvaziuoju nuo tasko A iki B.Na i darba jau nebaisu,atkaliau ta kelia  biggrin.gif  bet va kai tenka kur kitur pavaziuot  blink.gif  tai jau,kaip MB juokiasi, ir dantim i vaira isikabinu  doh.gif
Man net atrodo,jei nebuciau priversta vazinet i darba,tai baime mane nugaletu ir nesesciau prie vairo  doh.gif

tikrai faina kad tia pis karto sedai uz vairo. as tik uz 2 m isigijau masinuka..
nors vairuot ziauriai patinka, bet baime uzgesti yra.. ypac prie sviesoforo, kad nespesiu pajudet(kas dazniausiai ir buna, nes pajudu is veitos letai, su garsais... doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 08 19, 09:20)
tikrai faina kad tia pis karto sedai uz vairo. as tik uz 2 m isigijau masinuka..
nors vairuot ziauriai patinka, bet baime uzgesti yra.. ypac prie sviesoforo, kad nespesiu pajudet(kas dazniausiai ir buna, nes pajudu is veitos letai, su garsais... doh.gif )

Aš irgi iš karto sėdau už vairo, kai tik įsigijau teises. Nes kitu atveju būčiau ir metusi visą šį reikalą. O dabar kol visos žinios galvoje, tai lengviau jas tobulinti. Važinėju į darbą kiekvieną dieną. Dar reikia prisiversti, bet patinka. Stresas yra, niekur nedingo. Bet tikiu, kad po truputį prasilaušiu. Aš irgi gęstu prie šviesoforo, ir lėtai pajudu. Bet, važiuoju su žaliu lapu ir tuo manau, kad įspėju vairuotojus, kad nelėksiu kaip akis išdegus ir jei nepatinka, lenkit mane smile.gif
Atsakyti