Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(austeja11 @ 2010 10 10, 17:46)
o gal yra mergaiciu norinciu pasidalinti, kada pradejo vairuoti issilaikiusios teises? ar visos pradejote kai tik ka issilaikete?

ta pacia diena ax.gif
Atsakyti
o gal yra mergaiciu norinciu pasidalinti, kada pradejo vairuoti issilaikiusios teises? ar visos pradejote kai tik ka issilaikete?

As po puses metu sedau uz vairo, nes pries tai turejau vairuotoja, o kai jo nebeliko nebebuvo kur dingti biggrin.gif
Atsakyti

Aš po 9 metų sėdau už vairo, pusvalandį pamokė per naujo kaip reik važiuoti, tada jau viena važinėt pradėjau.
Atsakyti

Po menesio,kai nusipirkau masina,iki tol namuose tokio zveries nebuvo smile.gif
Atsakyti

mane jau norėjo priverst važiuot pačiai teisių pasiimt, bet nesutikau. tai tik iš Regitros išėjom, su žodžiais "Turi teises, eini ir vairuoji dabar" nulėkiau prie vairo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 10, 17:48)
mane jau norėjo priverst važiuot pačiai teisių pasiimt, bet nesutikau. tai tik iš Regitros išėjom, su žodžiais "Turi teises, eini ir vairuoji dabar" nulėkiau prie vairo  biggrin.gif  biggrin.gif

kas tave cia taip priverte?

as tai 3 metus kaip issilaikius, bet neturiu masinos, ir man atrodo jei pradeciau vaziuot tai vistiek reiktu bent pamoka 1 paimt, nes baisu po tiek metu.
Atsakyti
merginos, o kokias ziemai padangas renkates? As pirma ziema turesiu ir reikia jau pirkti padangas, bet nezinau kokias? Vyro neturiu, tai nelabai turiu pas ka paklausti.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 10, 19:22)
kas tave cia taip priverte?

draugas. bet aš jam tik dėkinga už tai smile.gif
Atsakyti
Tai daug kas priklauso kokia mašina, kokio dydžio jų reikia, kiek gali tam skirti, pigesnių nori ar brangesnių.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 10 10, 19:25)
merginos, o kokias ziemai padangas renkates? As pirma ziema turesiu ir reikia jau pirkti padangas, bet nezinau kokias? Vyro neturiu, tai nelabai turiu pas ka paklausti.

Jei neturejai is viso, nuvaziuok su masina i parduotuve, pasikviesk pardaveja prie masinos ir sakyk - rodykit kokios padangos tinka siai masinai ir ratlankiams, o jau kai parodys beliks paciai rinktis, nes viskas kas liks remsis i pinigine, kokias galite sau leisti ir kokiu reikia. ax.gif Geros firmos - Continental, Nokian, GOOD YEAR, bet ju kaina atitinkamai aukstesne, siaip kainos ir kokybes santykis yra gan geras Kelly firmos, jos nera labai zinomos, bet kaina ikandama visiems ir kokybe gan gera mirksiukas.gif
Jei ka, klausk, jei zinosim - padesim! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 10 10, 16:44)
Šiaip svarbiausias dalykas yra atidumas, kad nesiblaškyti, tada viską apmąstai, nedarai nesamonių jokių. O kas liečia dokumentus, tai perdaug nesinervinkit tokiose situacijoje, jei kas sutarsit, priveš kas nors, gi ne tragedija. Aš per remontą ir lakstymus stačia galva dabar kelis kartus be dokumentų važinėjaus, bet maniau, kad pamečiau piniginę, kurioje buvo virš 6000, kolonėlėj maniau numirsiu kai neradau, o pasirodo pas mamą. Va ta ir blaškymasis doh.gif
Lempos biški blogiau, bet žiūriu aplink nemažai kas važinėjas be jų g.gif kažkaip įdomiai.
Reiks jau batukus keist, praneša gi šlabdribą, bus slidu, o ir eilės bus tuoj keitimui doh.gif

tai vat, kad to atidumo siandien pas mane ir truksta doh.gif vaziavom po pietu pas pazistama MB, tai blin is salutinio isukinedama i pagrindini vos bordiuro nekabinau, jau kaip issigandau, tai sakes. O penktadieni dar isgascio buvo , kai iavaziuojant i pusuki, jame ant vaziuojamosios dalies patrulis vaiksto (na jie ten ir masina pasistate, tipo gaudo kurie su mobiliakais, be dirzu ar pan...), o greitis , tai 50 buvo, tai net keiktis pradejau doh.gif Rado kur pasivaiksciot doh.gif
Ne viska dar suspeju suziuret bevaziuodama, eismas intensyvus, nesivilksiu 30 kur greitis 50, tai taip ir gaunasi. Kazkaip viena diena geriau, kita diena blogiau, aisku avariniu situaciju tfu tfu tfu, bet dar nebuvo ir tikiuosi, kad nebus blush2.gif

Pasiemiau ketvirtadieni teises, tai tik pasimus nuvaziavau pas MB i darba ir parvairavau masinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 10 10, 19:25)

Priklauso nuo to kiek perkamuju gali tam skirti.As,pvz.,dabar turiu nusipirkus Matador gumas,bet jei tureciau uz ka tai pirkciau Nokian.Svarbiausia,kinietisku nepirk,ir ziemai reikia siauresniu,placios netinka-slysi,guma turi buti kuo minkstesnio misinio.O kaip pirmai ziemai,tai labai neblogai butu dygliuotas isigyti,kol reikiami igudziai atsiras.Mano pirmos ziemines buvo japoniskos Yokohamos,kol nesusidevejo visai neblogai vaziavo.Tiesa,jei pirksi dygliuotas,tai dygliams,kad jie neiskristu,reikia taip vadinama "abkatke" daryti-kokius 50km nuvaziuoti mazdaug vienodu greiciu ir beveik be stabdymu,kur nors uz miesto pvz.,tada dygliai taip i gumas isieda kad net driftindama ju nepamesi ax.gif
Atsakyti