Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 11, 15:44)
na va,nevairuosiu as tikriausiai dar bent kokius puse metu savos masinytes,su MB pakalbejom kad parduosim abi masinas dalimis ir jis pirks ekonomiskesne kokia,o as dar nepirksiu bent  per ziema turbut tai tikrai,nes draudimas man kosminis,o pinigeliu nelabai yra. tai vat vairuosiu turbut vel tik tiek kiek gausiu masina is tecio ir MB  verysad.gif

O vyras negali apdrausti masinos savo vardu? Nors, gal taip negalima, jeigu vairuos kitas zmogus.... Bet as taip ir vazineju - masina priklauso vyrui, draudima jis ima irgi savo vardu.
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2010 10 11, 17:57)
O vyras negali apdrausti masinos savo vardu? Nors, gal taip negalima, jeigu vairuos kitas zmogus.... Bet as taip ir vazineju - masina priklauso vyrui, draudima jis ima irgi savo vardu.

negalima taip, jei padarysi avarija draudimas nesutiks moket, mes tai seimynini perrasem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 17:32)
Sveikos, kiek dabar kainuoja išsilaikyti teises su visais kursais, teorijos egzaminais ir dokumentais? į 1500lt jeigu iš pirmo karto išlaikyti įmanoma įtilpti?  smile.gif

Ziurint kokiame mieste, nes vairavimo kursu kainos skiriasi, pvz. Klaipedoj kursai vidutiniskai 1050 litu, pirmosios pagalbos pazymejimas 20 litu, medicinine apie 50 litu, teorijos egzaminas 35 litai, vairavimo apie 107 litus, vairuotojo pazymejimas 49 litai. Jei viska is pirmo karto - drasiai tilpsi! 4u.gif
Atsakyti

Per avariją būtų bėdos jau tada. Nes jei draudimas ant vieno, vairuoja kitas, tai kai draudžia yra toks punktas, kad jei vairuos kitas kyla kaina, o ypač jei pradžiamokslis. Draudimas dabar gudrus...
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 11, 18:13)
Ziurint kokiame mieste, nes vairavimo kursu kainos skiriasi, pvz. Klaipedoj kursai vidutiniskai 1050 litu, pirmosios pagalbos pazymejimas 20 litu, medicinine apie 50 litu, teorijos egzaminas 35 litai, vairavimo apie 107 litus, vairuotojo pazymejimas 49 litai. Jei viska is pirmo karto - drasiai tilpsi! 4u.gif

na dėl medicininių dalykų gal kaip nors pigiai praeičiau nes turiu gydytojų šeimoj rolleyes.gif Ačiū už atsakymus labai 4u.gif
Atsakyti
Medicininė berods visur vienodai kainuoja ar bent panašiai, bet kokiu atvejo mokėt reik, kad ir netikrina, bet už tą pažymą sumoki ir laisvas g.gif
Atsakyti

na drausti galima tik ant masinos savininko vardo,bet po to jau ten rinktis ar vazines jaunesnis nei 25 ar neturintis stazo ir pan. ir automatiskai kyla kaina. draudimas jau apgalvojes kiekviena smulkmena,o tos smulkmenos mums ir kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 17:32)
Sveikos, kiek dabar kainuoja išsilaikyti teises su visais kursais, teorijos egzaminais ir dokumentais? į 1500lt jeigu iš pirmo karto išlaikyti įmanoma įtilpti?  smile.gif

Jau tau cia daug privardino, teisingai kazkas pasake, ziurint kokiam mieste. Tikrai turetum tilpti i 1500lt. Pvz VRC Vilniuj dabar kainuoja 1200 berots, tai tilpsi ir su visom regitrom ir teorijom i ta 1500 suma wink.gif

QUOTE(Amberi @ 2010 10 11, 17:55)
Kokį siaubą baubą vakar patyriau unsure.gif  Pirmą kartą teko važiuoti visiskoje tamsoje, nežinant kelio...Gal kam ir baika taip važinėt, bet tik ne man unsure.gif  Kelias - vingiuotas, kalnas-pakalnė, žodžiu...Kaip jum sekas tokiom sąlygom važinėt? ax.gif

Man irgi baisu tokiom salygom vazinet, man net mieste sunku vaziuot nakti kur gerai kelio nezinau. Vakar sugebejau grizdama nuo rygos link impulso (vilnietes zinos) susimetyt kur as cia randuosi, nors salia MB sedejo ir sake kur vaziuot, kazkaip vakar su navigacija nesekesi man doh.gif

O veina vaziavai?

QUOTE(~Matuke~ @ 2010 10 11, 17:59)
negalima taip, jei padarysi avarija draudimas nesutiks moket, mes tai seimynini perrasem ax.gif

Masina gali buti drausta ant vyro ir gali mergina vazineti, taciau drausdamas masina vyras turi pazymeti viena punkta, kad ta masina vairuos kitas asmuo, nurodyti jo staza ir kiek jam metu, o tada automatiskai kaina kyla. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 12 spalio 2010 - 08:19
QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 16:32)

as visus egzus is pirmo kart islaikiau,, kainavo 1200 lt mirksiukas.gif
QUOTE(Amberi @ 2010 10 11, 16:55)
Kokį siaubą baubą vakar patyriau unsure.gif  Pirmą kartą teko važiuoti visiskoje tamsoje, nežinant kelio...Gal kam ir baika taip važinėt, bet tik ne man unsure.gif  Kelias - vingiuotas, kalnas-pakalnė, žodžiu...Kaip jum sekas tokiom sąlygom važinėt? ax.gif

man teko jau ne kart tamsoj vaziuot, nesmagu lb doh.gif kelias net per siauras atrodo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 12, 08:19)

O veina vaziavai?

Ne viena, su patėviu, bet jis tik kalbino mane biški, kad ramiau į visą tą vairavimą žiūrėčiau biggrin.gif Jeigu būtų reikėję važiuot vienai, tai nežinau... scare.gif

QUOTE(briga1 @ 2010 10 12, 14:29)
man teko jau ne kart tamsoj vaziuot, nesmagu lb doh.gif kelias net per siauras atrodo  biggrin.gif

Aš kur važiavau, tai tikrai siauras buvo. Kas kada važiavot į "Bėk bėk, žirgeli" šventę Anykščių rajone, tai turėtumėt atsimint ax.gif Jei reikia su kita mašina prasilenk, tai savos mašinos puse korpuso važiuoja šalikelėj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberi: 12 spalio 2010 - 21:18
QUOTE(Amberi @ 2010 10 12, 22:16)
Ne viena, su patėviu, bet jis tik kalbino mane biški, kad ramiau į visą tą vairavimą žiūrėčiau  biggrin.gif  Jeigu būtų reikėję važiuot vienai, tai nežinau... scare.gif
Aš kur važiavau, tai tikrai siauras buvo. Kas kada važiavot į "Bėk bėk, žirgeli" šventę Anykščių rajone, tai turėtumėt atsimint ax.gif  Jei reikia su kita mašina prasilenk, tai savos mašinos puse korpuso važiuoja šalikelėj doh.gif

as nevaziavus tuo keliu anyksciu,bet girdejus kad ten "linksma" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 14, 22:13)
as nevaziavus tuo keliu anyksciu,bet girdejus kad ten "linksma" smile.gif

Aha biggrin.gif Kažkaip apie Anykščius nemažai tokių "linksmų" kelių g.gif
Atsakyti