QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 17:32)
Sveikos, kiek dabar kainuoja išsilaikyti teises su visais kursais, teorijos egzaminais ir dokumentais? į 1500lt jeigu iš pirmo karto išlaikyti įmanoma įtilpti?
Jau tau cia daug privardino, teisingai kazkas pasake, ziurint kokiam mieste. Tikrai turetum tilpti i 1500lt. Pvz VRC Vilniuj dabar kainuoja 1200 berots, tai tilpsi ir su visom regitrom ir teorijom i ta 1500 suma
QUOTE(Amberi @ 2010 10 11, 17:55)
Kokį siaubą baubą vakar patyriau

Pirmą kartą teko važiuoti visiskoje tamsoje, nežinant kelio...Gal kam ir baika taip važinėt, bet tik ne man

Kelias - vingiuotas, kalnas-pakalnė, žodžiu...Kaip jum sekas tokiom sąlygom važinėt?
Man irgi baisu tokiom salygom vazinet, man net mieste sunku vaziuot nakti kur gerai kelio nezinau. Vakar sugebejau grizdama nuo rygos link impulso (vilnietes zinos) susimetyt kur as cia randuosi, nors salia MB sedejo ir sake kur vaziuot, kazkaip vakar su navigacija nesekesi man
O veina vaziavai?
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 10 11, 17:59)
negalima taip, jei padarysi avarija draudimas nesutiks moket, mes tai seimynini perrasem
Masina gali buti drausta ant vyro ir gali mergina vazineti, taciau drausdamas masina vyras turi pazymeti viena punkta, kad ta masina vairuos kitas asmuo, nurodyti jo staza ir kiek jam metu, o tada automatiskai kaina kyla.