Ale kada čia laiko surast tiems 50 km tiesiosios reiks
Apie padangas nelabai nusimanau, bet mano gerasis vyras nupirko žiemai dygliuotas Nokian, manau, kad būsiu patenkinta, kai galėsiu prie namų į kalniuką įvažiuoti, nes žiemą pas mus oi kaip sudėtinga būna
QUOTE(Baltupyte @ 2010 10 10, 20:34)
Apie padangas nelabai nusimanau, bet mano gerasis vyras nupirko žiemai dygliuotas Nokian, manau, kad būsiu patenkinta, kai galėsiu prie namų į kalniuką įvažiuoti, nes žiemą pas mus oi kaip sudėtinga būna
Galbut galima ir maziau,gal ir kokiu 30km uztektu,bet reik pravaziuot iskart tik uzdejus
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 10, 17:46)
o gal yra mergaiciu norinciu pasidalinti, kada pradejo vairuoti issilaikiusios teises? ar visos pradejote kai tik ka issilaikete?
Na taip. Ryte jau važiavau į darbą, sulaukti negalėjau
O kam tos teisės, jei nesėst ir nevažiuot?...
QUOTE(Atogrąža @ 2010 10 10, 21:17)
Na taip. Ryte jau važiavau į darbą, sulaukti negalėjau
na, visi lietuviai issilaiko teises noredami vazineti, bet taip ir svajoja apie nuosava automobili, nes neturi uz ka nusipirkti jo.
Sėdau už vairo po 10 m. pertraukos be jokių pamokų, instruktoriaus ar draugo šalia
Iškilusius klausimus telefonu išsiaiškinau,pvz. kur lempas įsijungt atrast
Ir nieko, svarbu noras. Pati ir servizan nuvarau, technikinę praeinu, padangas nusiperku
QUOTE(Prula @ 2010 10 11, 12:03)
Sėdau už vairo po 10 m. pertraukos be jokių pamokų, instruktoriaus ar draugo šalia
Iškilusius klausimus telefonu išsiaiškinau,pvz. kur lempas įsijungt atrast
Ir nieko, svarbu noras. Pati ir servizan nuvarau, technikinę praeinu, padangas nusiperku 
as ir galvoju, kad kai vienas vairuoji labiau susikaupi ir isanalizuoji viska, aciu jums megaites uz patarimus
na va,nevairuosiu as tikriausiai dar bent kokius puse metu savos masinytes,su MB pakalbejom kad parduosim abi masinas dalimis ir jis pirks ekonomiskesne kokia,o as dar nepirksiu bent per ziema turbut tai tikrai,nes draudimas man kosminis,o pinigeliu nelabai yra. tai vat vairuosiu turbut vel tik tiek kiek gausiu masina is tecio ir MB
Sveikos, kiek dabar kainuoja išsilaikyti teises su visais kursais, teorijos egzaminais ir dokumentais? į 1500lt jeigu iš pirmo karto išlaikyti įmanoma įtilpti?
QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 16:32)
Sveikos, kiek dabar kainuoja išsilaikyti teises su visais kursais, teorijos egzaminais ir dokumentais? į 1500lt jeigu iš pirmo karto išlaikyti įmanoma įtilpti? 
1150/1240 Lt ( 30 ak.val. praktinio mokymo kursas),
o turintiems vairavimo įgūdžių ( juos patikrins) : 950-1040 Lt bet tai visur skirtingai tikr... dar egzas teorijos kokia 50 lt, praktinis apie 100 lt, nu dar neprosal turek pora simtuku...
QUOTE(Šiandien @ 2010 10 11, 17:32)
manau imanoma.
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 11, 15:44)
na va,nevairuosiu as tikriausiai dar bent kokius puse metu savos masinytes,su MB pakalbejom kad parduosim abi masinas dalimis ir jis pirks ekonomiskesne kokia,o as dar nepirksiu bent per ziema turbut tai tikrai,nes draudimas man kosminis,o pinigeliu nelabai yra. tai vat vairuosiu turbut vel tik tiek kiek gausiu masina is tecio ir MB 
niu jei pusmetuka, tai dar ne visai blogai... greit prabegs tas laikas... as tai 3 metus kai issilaikiau ir nevazineju.
Kokį siaubą baubą vakar patyriau
Pirmą kartą teko važiuoti visiskoje tamsoje, nežinant kelio...Gal kam ir baika taip važinėt, bet tik ne man
Kelias - vingiuotas, kalnas-pakalnė, žodžiu...Kaip jum sekas tokiom sąlygom važinėt?