QUOTE(DI @ 2011 03 01, 08:48)
Peržiūrėjau filmuką... neturiu prie ko prikibti. Nuotraukos gražios, spalvos taip pat... o ir JB gražiai žiūrisi.. Kažkaip nelabai matosi tai prie ko prikibo jaunieji.
O fotografui palinkejimas, neatidavineti raw failų
O fotografui palinkejimas, neatidavineti raw failų

nesu vestuvių fotografė, bet stebių šią rinką, man ji įdomi. todėl leisiu sau pasisakyti. paskui galės kas nors ištrinti kaip šioje temoje įprasta

irgi nesuprantu, kurioje vietoje jaunieji daro visišką tragediją. kelios foto tiesiog puikios. jaunieji matyt nelabai atsižvelgė į aplinką, kurioje jie fotografavosi. didelėje dalyje nuotraukų aplinka nekokia, tad išspausti stulbinantį rezultatą, paremtą poros, nuotakos suknelės ir makiažo grožiu, nelabai įmanoma. pora labai graži, suknelė irgi, makiažas irgi, bet su aplinka ir fotografavimo vietomis padirbėta pernelyg mažai. tiesa, fotografo kaltė, kad nemažai foto yra muilas. o galbūt tik internete jos tokios? galbūt fotografas per mažai atsižvelgė į tai, kad fotografavimas prieš saulę gali likti nesuprastas iš kliento pusės? šituos dalykus kitą kartą matyt būtų naudinga aptarti su klientu iki absurdiškiausių detalių...
nors beveik dviejų tūkstančių kainos rezultatas, kurį pamačiau filmuke, man asmeniškai neatrodo tų pinigų šimtu proc. vertas.
tačiau neabejotinai pagarbos vertas yra nerijaus civilizuotas ir nieko nekaltinantis ir nedergiantis atsakymas. puiki pradžia konstruktyviam ir vakarietiškam bendravimui su klientais. sėkmės jam darbe ir nekartoti klaidų.
jauniesiems sėkmės mokantis ne tik PS, bet ir fotografijos meno subtilybių, kad jau tuo užsiėmė, nes PS - dar ne viskas.
tokia štai mano asmeninė ir neprofesionali nuomonė, atsiprašau, kad įsikišau