Mano patarimas butu - vadyba, jei tik esi komunikabili - darbo specifika idomi - bendravimas su zmonemis, sferos, kuriose reikia vadybinio issilavinimo zmoniu - gan plati pradedant nuo paslaugu sferos iki gamybos prekybos...
o pavadybininkavus perspektyva - vadovo darbas:)
svarbu labai noreti ir zinoti ko nori, bei rinktis tai, kas teiktu dziaugsmo sirdziai:)
sveikutes.
l.reikia pagalbos skubios. pagaliau mergaite islaike abituros egzus. biologija surinko 96procentus. dabar suka galva - nezino kur toliau. ka pirmu numeriu rasyt stojant ar medicina, ar farmacija. gal kas su tuo susidure? noretu kad su biologija. pirmiau galvojo apie med. bet bijo kraujo. kas geriau? gal kas zinote kur dar galima studijuot mokrobiologija? kas yra socialinis darbas medicinoje? klausimu milijonas , o ats. rasti ner kur.
cia paskutine viltis . . gal kas ka patartu. labai dekingos butume.
pasimetusi mama (o ir paskaitinet kaip mamai ner kada, dar mazutelis demesio reikalauja. o ir cia be mamos nepsieina

pasimetusi mama (o ir paskaitinet kaip mamai ner kada, dar mazutelis demesio reikalauja. o ir cia be mamos nepsieina

Labukas,
manau kad merginai geriau butu studijuoti farmacija.Tai tikrai labai gera ir perspektyvi specialybe.Darbo visada bus.As pati esu baigusi farmacija,kolegija.Ir savo darbu bei atlyginimu esu labai patenkinta.Gal kiek nors ir padejau
manau kad merginai geriau butu studijuoti farmacija.Tai tikrai labai gera ir perspektyvi specialybe.Darbo visada bus.As pati esu baigusi farmacija,kolegija.Ir savo darbu bei atlyginimu esu labai patenkinta.Gal kiek nors ir padejau

Jei pasiruošusi ilgai, kantriai ir nuobodžiai mokytis naktimis, jei yra kruopšti, jei turit tvirtą finansinį pagrindą (kaip žinia, medikams reikia ilgaaai mokytis), jei mergina komunikabili ir mėgsta bendrauti su žmonėmis, jei susidraugaus su kraujo (ir ne tik) baime- mediciną.
Finansiniu ir perspektyvos į ateitį požiūriu- labiau apsimoka farmacija
Finansiniu ir perspektyvos į ateitį požiūriu- labiau apsimoka farmacija
kaip sake vienas mano draugas- vaistininke, tai kasininke - pardaveja, tik skairtumas tame, kad pardavineja vaistus
na, man siaip ne prie sirdies, buvusi klasioke dirba - nikeo ten ypatingo, alga aisku normali palyginti.
gel geriau medicina
(bet cia tik mano poziuris)

gel geriau medicina

kaip sake vienas mano draugas- vaistininke, tai kasininke - pardaveja, tik skairtumas tame, kad pardavineja vaistus 4u.gif
Nepyk, bet tada tavo draugas labai negudrus

As studijuoju medicina (III k.), tam reikia visokiu jegu:
finansiniu (nes salia mokslu darba tureti be galo sudetinga),
dvasiniu (medicinoje daug sunkiu momentu, tam reikia stiprybes),
valios (mokytis daug ir ilgai, kartais sunku matyti kaip buve klasiokai kuria seimas, uzsidirba, o tau tokiems dalykams salygu nera).
Visgi tai labai idomi specialybe, perspektyvu, manau, bus (jei ne LT, tai kitur tikrai bus, tik reikia salia medicinos kalbas mokintis), nuolat daug galimybiu tobuleti, visapusiskai pazinti zmogu, be to, tai kilni specialybe.
Taciau is savo ir kursioku patirties galiu pasakyti, kad viska iveikti gali tik tada, kai yra didelis noras studijuoti medicina, kai tai buvusi tavo svajone. Kiti krenta, musu kurso apie trecdali issibarste, nes labiau nori seimos, nes neiveikia kruvio, nes supranta, kad medicina ne jiems...
Farmacijos as, asmeniskai, nestudijuociau, nes tai kertasi su mano vertybemis, taciau gera specialybe, jei gyvenime svarbu nemazai pinigu ne tiek svarbu kokiais budais uzdirbtu... Be to, man ten butu per daug chemiju, kuriu as nemegstu.
Mikrobiologija, molekuline biologija (berods, VU) ir bioinzinerija (lyg ir VGTU) man atrodo neblogos ir perspektyvios specialybes, tik reikia plataus mastymo, krapstukiskumo.
Tiap kad kiekvienam pagal pomegius ir asmenines savybes. Beje, saunus rezultatai
finansiniu (nes salia mokslu darba tureti be galo sudetinga),
dvasiniu (medicinoje daug sunkiu momentu, tam reikia stiprybes),
valios (mokytis daug ir ilgai, kartais sunku matyti kaip buve klasiokai kuria seimas, uzsidirba, o tau tokiems dalykams salygu nera).
Visgi tai labai idomi specialybe, perspektyvu, manau, bus (jei ne LT, tai kitur tikrai bus, tik reikia salia medicinos kalbas mokintis), nuolat daug galimybiu tobuleti, visapusiskai pazinti zmogu, be to, tai kilni specialybe.
Taciau is savo ir kursioku patirties galiu pasakyti, kad viska iveikti gali tik tada, kai yra didelis noras studijuoti medicina, kai tai buvusi tavo svajone. Kiti krenta, musu kurso apie trecdali issibarste, nes labiau nori seimos, nes neiveikia kruvio, nes supranta, kad medicina ne jiems...
Farmacijos as, asmeniskai, nestudijuociau, nes tai kertasi su mano vertybemis, taciau gera specialybe, jei gyvenime svarbu nemazai pinigu ne tiek svarbu kokiais budais uzdirbtu... Be to, man ten butu per daug chemiju, kuriu as nemegstu.
Mikrobiologija, molekuline biologija (berods, VU) ir bioinzinerija (lyg ir VGTU) man atrodo neblogos ir perspektyvios specialybes, tik reikia plataus mastymo, krapstukiskumo.
Tiap kad kiekvienam pagal pomegius ir asmenines savybes. Beje, saunus rezultatai

l.l.l. aciu uz nuomones.
po truputi viskas aiskeja. butinai parasysiu ka nuspresim. dar nenunese pareiskimo.
dar karteli aciu visoms

jei dar kas turit kokia minti - butu idomu suzinoti
pasimetusi mama

pasimetusi mama

QUOTE(pijus @ 2006 06 15, 18:39)
kas yra socialinis darbas medicinoje? [
Na, pazistu sia sriti visai neblogai.

Sekmes

Odontologija tikrai neblogas dalykas
Mokslai, palyginus su meidicina, neilgi ir kiti pliusai. Tik studijuojant nemazai pinigeliu issileidzia priemonems, kaip mano treciakurse drauge sako: "Jau buciau nebloga automobili nusipirkus"