Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

QUOTE(Lewisia @ 2010 10 25, 20:05)
Na ,bet jei tos veislės yra maždaug 10 didesnių vaikučių aš galvoju,kad su mažais nėr ko ir užsiiminėti.Vat man įdomu pasidarė, kiek gi sodinate kardelių gumbų vienos veislės?Nežinau kaip nutiks ateity,bet daugiau 7 gumbų vienos veislės neplanuoju sodinti.Turiu 10 veislių,10x7 bus 70 manau pakankamai daug,be to dar planuoju pasipildyti naujomis veislėmis.

Šiais metais sodinau kokius 180 kardelių. Neatsilaikiau, kai pamačiau gražių nukainuotų ir prisipirkau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 26, 15:23)
Šiais metais sodinau kokius 180 kardelių.  Neatsilaikiau, kai pamačiau gražių nukainuotų ir prisipirkau. blush2.gif

swoon.gif Aš kardelių daugiau nepirksiu - užteks, kiek turiu blush2.gif , nes matau, kad jau nespėju ir rudenį iškasamų gėlių tik mažės...... ax.gif
Atsakyti
Stasele nieko sau skaičiai 4u.gif Iįsigijau sodo spalvų priedą KARDELIAI,nukritau, kokie ten grožiai bigsmile.gif Ilgai aikčiojau....
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 10 27, 10:48)
Stasele nieko sau skaičiai 4u.gif Iįsigijau sodo spalvų priedą KARDELIAI,nukritau, kokie ten grožiai bigsmile.gif Ilgai aikčiojau....

Šiemet daug prisipirkau kardelių, nors kai kurie pražydo netokie kokių tikėjausi,bet vis vien gražūs, bet kitais metais jau daugiau nebepirksiu, nes jau šiais metais buvo didžiulė problema kur juos pasodinti. Daug laiko kol visus iškasiau, kol sutilpo sudėti džiovinimui, dabar reikia susidėlioti juos laikymui per žiemą, na ir kur tiek besutalpinsiu. g.gif Vis per tą gobšumą, gražūs ir pirkau. blush2.gif Bus matyti, kaip per žiemą išsilaikys mano kardeliai, nes keli jau supuvo.
Atsakyti
O aš tiek ir teturėjau kardelių, bet kai kasiau radau net kelis supuvusius. Likusieji dar laikosi.
Atsakyti
Kai gėlės gražios, tai ir norisi jų vis daugiau ir daugiau. ax.gif
Atsakyti
Iskasiau siandien kardelius. Jau tokie stambus gumbai, trigubai didesni iauge, negu pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 10 29, 19:23)
Iskasiau siandien kardelius. Jau tokie stambus gumbai, trigubai didesni iauge, negu pirkau smile.gif
Kaip vėlai iškasėt, gerai, kad dirvoj nesupuvo.
O aš dar radau supuvusių kardelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 30, 04:03)
Kaip vėlai iškasėt, gerai, kad dirvoj nesupuvo.
O aš dar radau supuvusių kardelių verysad.gif

Kad ilgai silta buvo, viena dar zydinti iskasiau smile.gif (gyvenu NY), tai neskubejau....
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 10 30, 17:10)
Kad ilgai silta buvo, viena dar zydinti iskasiau smile.gif (gyvenu NY), tai neskubejau....

Aš tai šiemet kardelius iškasiau anksčiau negu pernai, nes labai daug lijo, o per didelė drėgmė jiems negerai.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2010 10 29, 20:12)
Kai gėlės gražios, tai ir norisi jų vis daugiau ir daugiau. ax.gif

Noriu paklausti,ar nebandėte,kokiu nors budu parsigabenti naujesnių rusiškų veislių iš Rusijos. Ten naujienų kainos ženkliai mažesnės nei Lietuvoje pas selkcininkus. Landžiojau šią savaitę po rusiškus saitus.Jie ką tik išmetė užsakymų pasiūlymus.Tiesa ,kainos ir ten skirtingos,bet pasirinkimas-pritrenkaintis.Gal kas bandote,mielai prisidėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Lekantas @ 2010 11 10, 17:50)
Noriu paklausti,ar nebandėte,kokiu nors budu parsigabenti naujesnių rusiškų veislių iš Rusijos. Ten naujienų kainos ženkliai mažesnės nei Lietuvoje pas selkcininkus. Landžiojau šią savaitę po rusiškus saitus.Jie ką tik išmetė užsakymų pasiūlymus.Tiesa ,kainos ir ten skirtingos,bet pasirinkimas-pritrenkaintis.Gal kas bandote,mielai prisidėčiau.

Kad jie nelabai nori mums siųsti doh.gif
Atsakyti