Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

QUOTE(jediara @ 2010 10 09, 20:13)
O Jūs jau iškasėte? ax.gif

Aš iškasiau ir jau džiovinu, praėjusį savaitgalį paskutinius baigiau. O senus gumbus(motininius) aš iš karto iškasdama kardelius nuimu.
Atsakyti
Pernai žiemą, blokiniame bute išgyveno tik tie, kuriuos palikau su šaknimis, senais gumbais ir 20 cm stiebu, kiti - nurengti sudžiuvo... Šiemet, kaip išroviau, taip apžiovinusi sudėsiu į dėžutes ir iki pavasario.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 10, 16:07)
Pernai žiemą, blokiniame bute išgyveno tik tie, kuriuos palikau su šaknimis, senais gumbais ir 20 cm stiebu, kiti - nurengti sudžiuvo... Šiemet, kaip išroviau, taip apžiovinusi sudėsiu į dėžutes ir iki pavasario.. 4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip viska darau-visi perziemoja puikiai smile.gif tik mano stiebai gal trumpesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 10, 17:10)
drinks_cheers.gif as irgi taip viska darau-visi perziemoja puikiai smile.gif tik mano stiebai gal trumpesni ax.gif

smile.gif Gerai peržemoja gumbai išdžiovinti ir sudėti į porerinius maišelius apatinej šaldytuvo lentynoj
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 10 10, 17:07)

Nu tai ačiū už pasisakymą, nes jau norėjau klaust, ką gi daryt su tais senais gumbais, o ir iš nežinojimo blush2.gif nukasiau nulauždama kotus, bet ne iki gumbo, dabar aiškiau.
Bet gumbai dar ir mažais gumbiukais apkibę...tai tuos turbūt reiktų nukrapštyt? ax.gif

QUOTE(Angelux @ 2010 10 11, 08:04)
smile.gif Gerai peržemoja gumbai išdžiovinti ir sudėti į porerinius maišelius apatinej šaldytuvo lentynoj

Prabanga... ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 11, 09:04)

drinks_cheers.gif kurie augina tik keletą kardelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 11, 11:38)

Taip, pradžiai gerai bus biggrin.gif , nes turiu kardelius pirmus metus, buvau nusipirkus apie 30, tai pilnai užteks joms vietos, gi kardeliai tiek nepriaugina vaiku, kaip tulpės. O daugiabuty tai tikrai išdžiusta kardeliai schmoll.gif , kai priauginsiu daugiau, tai vešiu žiemai pas mama į sklepą, ten sukištos į kojines ir pakabintos gerai peržemuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 11, 13:58)
kai priauginsiu daugiau, tai vešiu žiemai pas mama į sklepą, ten sukištos į kojines ir pakabintos gerai peržemuoja.  smile.gif

Gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 11, 08:04)

Čia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2010 10 11, 11:58)
Taip, pradžiai gerai bus  biggrin.gif , nes turiu kardelius pirmus metus, buvau nusipirkus apie 30, tai pilnai užteks joms vietos, gi kardeliai tiek nepriaugina vaiku, kaip tulpės. O daugiabuty tai tikrai išdžiusta kardeliai schmoll.gif , kai priauginsiu daugiau, tai vešiu žiemai pas mama į sklepą, ten sukištos į kojines ir pakabintos gerai peržemuoja.  smile.gif

As irgi daugiabuty gyvenu,bet turbut mano rusys geras thumbup.gif nes viskas issilaiko puikiai,net obuoliai iki pavasario issilaiko,o geles tai isvis be problemu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 16, 11:19)
As irgi daugiabuty gyvenu,bet turbut mano rusys geras thumbup.gif nes viskas issilaiko puikiai,net obuoliai iki pavasario issilaiko,o geles tai isvis be problemu schmoll.gif

Ir aš daugiabuty gyvenu, o kardelius išlaikau kambary.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 10 16, 11:43)
Ir aš daugiabuty gyvenu, o kardelius išlaikau kambary.

Mum kambary tikrai neišsilaiko, turbut per daug sausas oras, išdžiusta kardeliai, susiraukšlėja doh.gif
O kartą buvau išnešus į rusį , tai suėdė pelės ar žiurkės, nežinau kas , bet liko tik žemių trupučiukas blink.gif
Atsakyti