Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Mano kaimynė sako, kad reikia gėles sodinti mėnulio priešpilny, kad būtų pilnos žiedų.
Atsakyti
Pasižiūrėjau orus, tai orai kitą savaitę bus dar šiltesni, gal kitos savaitės pabaigoje jau ir kardelius pradėsim sodinti.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2011 04 23, 11:17)
Pasižiūrėjau orus, tai orai kitą savaitę bus dar šiltesni, gal kitos savaitės pabaigoje jau ir kardelius pradėsim  sodinti.

Aš dar neskubu, nes kai bus šalnų, teks išdygusius dengti rolleyes.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad nesu pasodinusi savo kardelių, nes taip atšąlo oras. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 05 04, 18:22)
Džiaugiuosi, kad nesu pasodinusi savo kardelių, nes taip atšąlo oras. g.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 04, 19:02)
drinks_cheers.gif Aš taip pat  rolleyes.gif

Vat ir aš rašiau, kad sodinu tik gegužės pabaigoj
Atsakyti
As savaitgali sodinsiu. Sodinsiu 3 metus, pagal sodininko kalendoriu-7 geguzes kardeliu sodinimo diena, tai as taip ir sukisu juos. ax.gif bet rugsejo nei vienas ziedas nesulaukia, kitamet gal veliau reiktu.... blink.gif
Atsakyti
o mano naujai pirkti kardeliai visi jau pasodinti doh.gif , bet gal jiems nepakenks salnos jie dar nesudyge g.gif , pernykscius sodinsiu po kokiu 2 savaiciu, as taip visada darau, vienus sodinu anksciau kitus veliau, ir kiekvienais metais butinai perku nauju, nes neatsilaikau blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju jau kai kuriuos savaitgalį sodinti, bet ne visus, nes noriu, kad žydėtų skirtingu laiku.
Atsakyti
O aš nors ir vienu metu visus susodinu, bet jie kažkaip nevienodai pas mane auga tai po kokius 3 - 4 žydi, tie nuvysta ir kiti pražysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 05 07, 11:23)
O aš nors ir vienu metu visus susodinu, bet jie kažkaip nevienodai pas mane auga tai po kokius 3 - 4 žydi, tie nuvysta ir kiti pražysta  smile.gif

Yra skirtingos rūšys - ankstyvi, vėlyvi, todėl ir žydi ne visi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 07, 09:12)
Yra skirtingos rūšys - ankstyvi, vėlyvi, todėl ir žydi ne visi kartu  rolleyes.gif

O aš ir galvoju kaip čia jie taip pas mane doh.gif blush2.gif Nežinodama taip gerai pataikiau susipirkti rūšis biggrin.gif
Atsakyti