Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

As siemet jau neskubesiu sodinti - pernai sodinau geguzes pr. , tai rugsejo tikrai ne vienas nesulauke.. KAdangi siemet aktualu butent rugsejo 1-ajai ju tureti, tai sodinsiu geguzes pab.
Atsakyti
Aš pernai sodinau geguzes pabaigoje, kitus birzelio pradzioje. iš viso apie 60 vnt. ir nebuvo ka nesti mokytojai, nes dauguma jau buvo prazydeje, o kiti neprekines išvaizdos doh.gif Bet siemet vis tiek sodinsiu tongue.gif dalį rytoj, o kitus geguzes pabaigoje
Atsakyti
Mano namuoe bildukas apsigyveno,nerandu svogūnelio MOSKVA BELOKAMENAJAVisas naujai pirktas veisles laikiau vienoje dėželėje,perkroviau dėželė 2 kartus,ir aplinkui dairiausi sakau gal kas ištraukė, tikrai šio svogūnelio nebėra ir nebebus:blink: O kaip gaila ,visa dieną taip širdį spaudė,tai buvo ypač gražus kardelis ir taip sunkiai gautas verysad.gif Jediara,gal Jūs gavote iš Antano šio kardelio vaikiukus,berods Jūs teiravotės pas jį dėl vaikiukų.Mažum kaip pas Jus prisidaugintų ši veislė pirkčiau iš Jūsų nors vieną svogūnėlį blush2.gif
Aš rytoj vėlyvuosius sodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 05 08, 23:53)
Mano namuoe bildukas apsigyveno,nerandu svogūnelio MOSKVA BELOKAMENAJAVisas naujai pirktas veisles laikiau vienoje dėželėje,perkroviau dėželė 2 kartus,ir aplinkui dairiausi sakau gal kas ištraukė, tikrai šio svogūnelio nebėra ir nebebus:blink: O kaip gaila ,visa dieną taip širdį spaudė,tai buvo ypač gražus kardelis ir taip sunkiai gautas verysad.gif Jediara,gal  Jūs gavote iš Antano šio kardelio vaikiukus,berods Jūs teiravotės pas jį dėl vaikiukų.Mažum kaip pas Jus prisidaugintų ši veislė pirkčiau iš Jūsų nors vieną svogūnėlį blush2.gif
  Aš rytoj vėlyvuosius sodinsiu.

Gal dar rasite, juk negalėjo dingti g.gif Norėjau šio gražuolio, bet vaikučius turėjo žirnio dydžio, tai ir nepirkau - sakiau, lauksiu rudens ir didesnių svogūnų ax.gif
Atsakyti
Lauksiu ir aš tada rudens pirksiu pas Antaną,nors pas jį tikrai nelengva ''dasimušti''.Paprastesnių veislių iš jo gausi ,o retesnes gražesnės reik dar įkyriai pakaulyt,ir jau rudeniui atėjus reik kasdieną stebėti jo katalogą,nes diena kita ir nebebūna gražiųjų veislių.

Atsakyti
Tulpes visas pasodinau, taip jau šiemet išėjo, kad pasodinau visas iš karto. Tai dabar belieka laukti žiedų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 05 12, 18:16)
Tulpes visas pasodinau, taip jau šiemet išėjo, kad pasodinau visas iš karto. Tai dabar belieka laukti žiedų bigsmile.gif

Tikriausiai kardelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savuosius vakar truputį praaugintus šiltnamyje pasodinau lauke. Visus iš karto.
Atsakyti
O man kaip baltai varnai nuskilo.Šiemet Antanas Klaipėdos mugėj dalyvavo.Tai aš ,kad prisirinkau gražuoliu,nors jo puslapyje jau tokiu nebebuvo. O kai jau apsipirkau ,jis man pasiule laaaabai garbanota Moskva kaip ten jis,ištraukė iš po stalo. Ir tik už 2litus visai normalaus dydžio svogūnėlis.
Atsakyti
Ir as susodinau visus is karto. Ai, kada zydes tada. Mums rugsejis dar neaktualu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 05 13, 08:06)
O man kaip baltai varnai nuskilo.Šiemet Antanas Klaipėdos mugėj dalyvavo.Tai aš ,kad prisirinkau gražuoliu,nors jo puslapyje jau tokiu nebebuvo. O kai jau apsipirkau ,jis man pasiule laaaabai garbanota Moskva kaip ten jis,ištraukė iš po stalo. Ir tik už 2litus visai normalaus dydžio  svogūnėlis.

Kaip čia aš pražiopsojau? verysad.gif
O kokioj mugei buvo?? blink.gif

Kaip gaila....
Atsakyti
Prie Studlendo
Atsakyti