Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Nuvažiavau į sodą apžiūrėjau kardelius, kelis radau net apgraužtus, tokie juodi mažučiai vabaliukai, bet lyg ne amarai, ant kitų žiedų skruzdėlių pilna. Buvau purškusi actara, paskui previkuru, dabar reikės vėl nusipirkti actaros ir vėl nupurkšti. Keli kardeliai net neprasiskleidę, spalva matosi, bet taip apkramtyti, kad nebus kam nė išsiskleisti. Kitų kardelių lapai ruduoja šiemet.
Ar jūsų kardelių vabaliukai nepuola, lapai neruduoja? Tokių vabaliukų ant kardelių anksčiau niekada nebuvau mačiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 01, 15:10)
Nuvažiavau į sodą apžiūrėjau kardelius, kelis radau net apgraužtus, tokie juodi mažučiai vabaliukai, bet lyg ne amarai, ant kitų žiedų skruzdėlių pilna. Buvau purškusi actara, paskui previkuru, dabar reikės vėl nusipirkti actaros ir vėl nupurkšti. Keli kardeliai net neprasiskleidę, spalva matosi, bet taip apkramtyti, kad nebus kam nė išsiskleisti. Kitų kardelių lapai ruduoja šiemet.
Ar jūsų kardelių vabaliukai nepuola, lapai neruduoja?  Tokių vabaliukų ant kardelių anksčiau niekada nebuvau mačiusi g.gif

niekuo nepurškiau ir jokių amarų nebuvo... jau baigia nužydėti... tik vienas kardelis visas parudavo, lapai nugelto. vat vėjas man daug žalos pridarė....
Atsakyti
Manieji kardeliai siuo metu labai zydi. Buvau pirkusi dideli paka, kuriame buvo 42 svoguneliai, paprastuciai, ne kokie ypatingi. Buvo parodyta, kad ivairiu spalvu misinys. Deja, panasu, kad visi 42 svoguneliai yra tik dvieju spalvu, geltoni ir geltoni su oranziniais krasciukais doh.gif O taip tikejausi bent jau 4 skirtingu spalvu...
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 08 01, 17:32)
Manieji kardeliai siuo metu labai zydi. Buvau pirkusi dideli paka, kuriame buvo 42 svoguneliai, paprastuciai, ne kokie ypatingi. Buvo parodyta, kad ivairiu spalvu misinys. Deja, panasu, kad visi 42 svoguneliai yra tik dvieju spalvu, geltoni ir geltoni su oranziniais krasciukais  doh.gif  O taip tikejausi bent jau 4 skirtingu spalvu...

O kur pirkot tokią didelę pakuotę, o kiek panašiai kainavo, gal prisimenat?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 31, 12:00)
Tai nedaug kardelių teturėjot, kad jau baigia nužydėti?

Buvau pasodinusi virs 50 svoguneliu, zydejo apie 40 smile.gif
Atsakyti

Mano, dar gera dalis, pačiame gražume. Purškiau su actara kai skleidė 4-5 lapą,prieš žiedų sukrovimą -nemazaliu ir prieš pat žydėjimą vėl actara. Auga tikrai gerai. Įkeliu porą,bet gal kas žinote jų pavadinmą,ypač šviesiojo,jis yra ne olandiškas.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lekantas @ 2010 08 01, 20:46)
Įkeliu porą,bet gal kas žinote jų pavadinmą,ypač šviesiojo,jis yra ne olandiškas.

Žiedai puikūs,o antrasis panašu į "Mon amour".Galiu ir klysti,nes tik neseniai pradėjau domėtis kardeliais...
Atsakyti
Ziedai labai grazus wub.gif

Nesuprantu kodel maniskiai tokie pazeisti, kenkeju nesimato... Pas anyta (ji man dave dali svoguneliu) lygiai taip pat ziedai negrazus. Ar gali buti, kad svoguneliai negeri buvo g.gif Nors jie siaip labai grazus, be pazeidimu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 rugpjūčio 2010 - 21:14
QUOTE(staselė @ 2010 08 01, 07:35)
O  kur pirkot tokią didelę pakuotę, o kiek panašiai kainavo, gal prisimenat?

Kad as ne LT gyvenu. Aptikau vienoj parduotuvej, ir pasiemiau gal uz $4. reiks kitais metais pasidomet idomesnem veislem, nes labai norisi ivairiu smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti baltuoju kardeliu, labai jo laukiau blush2.gif
user posted image

O violetinį buvau jau įkėlusi čia, bet dar kartą įdedu ir noriu paklausti, kiek daugiausia gali būti ant kardelio žiedelių? Mano violetinis štai koks gausiažiedis, bet dar ir viršūnė (kuri foto nesimato) su 8-9 neprasiskleidusiais... Tik bėda, kad po vakar liūties šįryt reikėjo nuskinti, nes nulaužė vėjas verysad.gif ir žiūriu juodi vabaliukai apstojo. Ar dar nevėlu būtų purkšti kuo? Actara gal tiktų?
user posted image
Atsakyti
Mano kardelius irgi juodi vabaliukai apniko, tai aš purkšiu actara, kai nuvažiuosiu į sodą. Taip , kar TEATRE, galit nupurkšti ir jūs.
lasvegiete, geriau pirkti pakelius,kur vienos spalvos, nes mišiniuose daugiausiai vienos spalvos būna. Bet jei pas jus tokios didelės pakuotės, tai gal bandykit kitokį mišinį pirkti, gal labiau pasiseks. Lekanatai, pirmasis raudonas kardelis panašus į Tradenhorn, o antrasis tikrai nėra ,,Mon amour". Įdedu pernykščio ,,Mons amour nuotrauką", šiemet dar nepražydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 02 rugpjūčio 2010 - 09:15
Turėdama laisvo laiko,palandžiojau po internetą,tai man net labai panašu į "Mon amour" blush2.gif

user posted imageuser posted image
O dėl pirmojo tai suabejočiau kad tai Traderhorn,pas juos labiau išreikšta balta spalva apatiniame žiedlapyje. g.gif

Atsakyti