maniskiai kardeliai nesukrove ziedu
tusti lapeliai stypso. kas jiem nepatiko?

QUOTE(egis11 @ 2010 07 30, 15:09)
labai paprasta atsidarai nuoroda kuria idedu zemiau
http://www.radikal.ru/
ten rasi knopkyte pasirinkti,paspausi ja,atsidarys nedidelis langelis,bet jau tavo kompo,susirandi nuotrauka kuria nori ideti ir pazymi ja,poto spaudi knopke загрузить ir lauki kol virsui,kairiam kampe atsiras paveiksliukas tavo nuotraukos,apacioje atsiras daug nuorodu,tau reikia nukopijuoti,nuoroda kuri vadinasi Картинка в текстеir ikelti ja i foruma,forume atsiras nuotrauka,vietoj nuorodos, lyg ir viskas sekmes
http://www.radikal.ru/
ten rasi knopkyte pasirinkti,paspausi ja,atsidarys nedidelis langelis,bet jau tavo kompo,susirandi nuotrauka kuria nori ideti ir pazymi ja,poto spaudi knopke загрузить ir lauki kol virsui,kairiam kampe atsiras paveiksliukas tavo nuotraukos,apacioje atsiras daug nuorodu,tau reikia nukopijuoti,nuoroda kuri vadinasi Картинка в текстеir ikelti ja i foruma,forume atsiras nuotrauka,vietoj nuorodos, lyg ir viskas sekmes

Na, didelis ačiū už paaiškinimą

QUOTE(staselė @ 2010 08 02, 00:09)
lasvegiete, geriau pirkti pakelius,kur vienos spalvos, nes mišiniuose daugiausiai vienos spalvos būna. Bet jei pas jus tokios didelės pakuotės, tai gal bandykit kitokį mišinį pirkti, gal labiau pasiseks.
Tai taip. tiesiog pati pirma karta gyvenime sodinau kardelius, tai pabandymui tiko ir tokie

lasvegiete-nu bet kokie grazus...ypac morkinis...
man yra blogiau buve...pirkau vienokios spalvos prazydo neitema...visai kitokie...
Papildyta:
ir dar o misinyj tokie buvo pavaizduoti..???

man yra blogiau buve...pirkau vienokios spalvos prazydo neitema...visai kitokie...
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 08 02, 07:17)
lasvegiete-nu bet kokie grazus...ypac morkinis...
Papildyta:

Papildyta:
Kad ismeciau pakuote, bet kiek atsimenu, tai turejo buti ir raudonu, ir pusiau raudonu pusiau oranziniu. Dar pastebejau, kad vienoj namo pusej sodinti kardeliai mezga daug stambesnius ziedus, negu kitoje... Turbut kazkas jiems ten nepatiko

QUOTE(Juračiuks @ 2010 08 02, 16:03)
Na, didelis ačiū už paaiškinimą
, gal pabandysiu, bet labai jau bijau , kad didelė ta nuotrauka nesigautų, nes po to labai jau kai kurios pyksta ant mūsų nemokančių
. O parodyti norisi ir ką nors, dar kartą ačiū 

nieks nepyks ant taves,nes tu nuotraukas dedi ne i si foruma,siam forume mes jas tik matom,tuolab ir ten jos atomatiskai pamazeja

QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 15:22)
pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė
]

]
Gražu

Lygtais ir pas mane toks turėtu būti

QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 16:22)
pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė

Tikras gražuolis

diasaja - VAU
ir aš įdedu keletą savo vaikų

ir aš įdedu keletą savo vaikų