Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

maniskiai kardeliai nesukrove ziedu g.gif tusti lapeliai stypso. kas jiem nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 07 30, 15:09)
labai paprasta atsidarai nuoroda kuria idedu zemiau
http://www.radikal.ru/
ten rasi knopkyte pasirinkti,paspausi ja,atsidarys nedidelis langelis,bet jau tavo kompo,susirandi nuotrauka kuria nori ideti ir pazymi ja,poto spaudi knopke загрузить ir lauki kol virsui,kairiam kampe atsiras paveiksliukas tavo nuotraukos,apacioje atsiras daug nuorodu,tau reikia nukopijuoti,nuoroda kuri vadinasi Картинка в текстеir ikelti ja i foruma,forume atsiras nuotrauka,vietoj nuorodos, lyg ir viskas sekmes smile.gif

Na, didelis ačiū už paaiškinimą 4u.gif , gal pabandysiu, bet labai jau bijau , kad didelė ta nuotrauka nesigautų, nes po to labai jau kai kurios pyksta ant mūsų nemokančių ax.gif . O parodyti norisi ir ką nors, dar kartą ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 02, 00:09)
lasvegiete, geriau pirkti pakelius,kur vienos spalvos, nes mišiniuose daugiausiai vienos spalvos būna. Bet jei pas jus tokios didelės pakuotės, tai gal bandykit kitokį mišinį pirkti, gal labiau pasiseks.

Tai taip. tiesiog pati pirma karta gyvenime sodinau kardelius, tai pabandymui tiko ir tokie mirksiukas.gif Kitamet ieskosiu kitokiu smile.gif O stai nuotraukytes mano kardeliu, kurie yra tik siu dvieju spalvu:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 02 rugpjūčio 2010 - 14:16
lasvegiete-nu bet kokie grazus...ypac morkinis... wub.gif
man yra blogiau buve...pirkau vienokios spalvos prazydo neitema...visai kitokie...
Papildyta:
ir dar o misinyj tokie buvo pavaizduoti..???
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 02, 07:17)
lasvegiete-nu bet kokie grazus...ypac morkinis... wub.gif
man yra blogiau buve...pirkau vienokios spalvos prazydo neitema...visai kitokie...
Papildyta:
ir dar o misinyj tokie buvo pavaizduoti..???

Kad ismeciau pakuote, bet kiek atsimenu, tai turejo buti ir raudonu, ir pusiau raudonu pusiau oranziniu. Dar pastebejau, kad vienoj namo pusej sodinti kardeliai mezga daug stambesnius ziedus, negu kitoje... Turbut kazkas jiems ten nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 08 02, 16:03)
Na, didelis ačiū už paaiškinimą  4u.gif  , gal pabandysiu, bet labai jau bijau , kad didelė ta nuotrauka nesigautų, nes po to labai jau kai kurios pyksta ant mūsų nemokančių  ax.gif . O parodyti norisi ir ką nors, dar kartą ačiū  smile.gif

nieks nepyks ant taves,nes tu nuotraukas dedi ne i si foruma,siam forume mes jas tik matom,tuolab ir ten jos atomatiskai pamazeja mirksiukas.gif
Atsakyti
lasvegiete, koks gražus oranžinis kardelis! biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau ir į mano kiemą atėjo šventė thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 15:22)

]

Gražu 4u.gif
Lygtais ir pas mane toks turėtu būti g.gif
Atsakyti
diasaja, koks gražuolis! smile.gif

Šiemet naujai sodinamus kardelius stengiausi pagal spalvas susižymėti, tik vienkartiniai peiliukai liko, bet pavadinimai nusiplovė, deja, bet kaip susižymėti anksčiau turėtus kardelius, kurie yra nepaeiliui susodinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 08 03, 16:22)

Tikras gražuolis thumbup.gif O kodėl vazoje? ax.gif
Atsakyti
diasaja - VAU wub.gif

ir aš įdedu keletą savo vaikų biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti