Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Na,kai pernai užaugo virš 1.70cm aukščio,pririšti buvo neįmanoma.Teko skinti ir merkti į vazas verysad.gif Tikiuosi,šiemet bus žemesni...
Atsakyti
Čia kardeliu toks ūgis blink.gif Aš su visais kulniukais dar tiek nesu blush2.gif . Čia gal rūšys kokios ypatingos ar auginimo ypatumai g.gif
Atsakyti
Kardeliai paprasti,maximiniai ir net netrešėm...Jeigu ir šiemet iškrės tokią kiaulystę,visus svogūnėlius ištrenksiu lauk..
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2011 05 27, 20:47)
Kardeliai paprasti,maximiniai ir net netrešėm...Jeigu ir šiemet iškrės tokią kiaulystę,visus svogūnėlius ištrenksiu lauk..

Kiek kardelių iš ,,Maximos" pirkau nė viena rūšis tokio aukščio nebuvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 05 27, 16:02)
Didelis vargelis kol 50 suraišioji  doh.gif  Teks vargt  rolleyes.gif

Nu bet kaip man negrazu, kai pagaliu prismaigstyta doh.gif , suprantu, kad kitos iseities kaip ir ner... todel nerisau, o pasodinau tarp didesniu akmenu - nors ir issivarte (nes mano irgi buvo maximiniai labai auksti), bet uztat gana graziai atrode.
Atsakyti
Aš nuo vyro esu "pasiskolininus" virinimo elekrtodus lotuliukas.gif Jie plonyčiai, tvirti, tai praktiškai nesimato kai pariši smile.gif
Atsakyti
Galima rasti gražių pagaliukų rišimui rolleyes.gif
Atsakyti
Ir taip jau skundžiuosi, kad vargelis kol visas susodini, suraišioji, tai vakar dar nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fussy @ 2011 05 29, 20:32)
Ir taip jau skundžiuosi, kad vargelis kol visas susodini, suraišioji, tai vakar dar nusipirkau  doh.gif

Kai gražius pamatai, ir dar nupigintus, tai ir neina atsispirti pagundai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, kai pigu, nuodėmė nepirkti biggrin.gif
Atsakyti
Kardelius prieš sodinimą mirkiau previkure, bet kai kurių lapai šiuo metu visai parudavę, nepurškiau, nes nuolat buvo labai sausa, o dabar kad kažkiek ir palijo, galvoju gal jau per vėlu ir kitus purkšti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 02 liepos 2011 - 17:56
Stasele,nevėlu.Aš savo irgi dar nepurškiau,bet reiks nupurkšt.
Atsakyti