Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

QUOTE(staselė @ 2011 07 07, 21:43)
Pirmadienį kardelius nupurškiau su previkuru, nes rudavo lapai kai kurių, dabr norėčiau purkšti dar su actara, nes lyg voratinkliai  ir tokie smulkūs vabaliukai  yra ir ant kardelių, ir ant lelijų (galvoju iš sausros, nes pas mus labai sausa),  kažin kiek dienų reikia daryti pertrauką, kad galėčiau purkšti su actara? g.gif

Tai pati ne Lietuvoj gyvenat,kad sausa biggrin.gif ?
o previkura negalima maišyti su actara?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 07 liepos 2011 - 21:11
QUOTE(staselė @ 2011 07 07, 22:43)
Pirmadienį kardelius nupurškiau su previkuru, nes rudavo lapai kai kurių, dabr norėčiau purkšti dar su actara, nes lyg voratinkliai  ir tokie smulkūs vabaliukai  yra ir ant kardelių, ir ant lelijų (galvoju iš sausros, nes pas mus labai sausa),  kažin kiek dienų reikia daryti pertrauką, kad galėčiau purkšti su actara? g.gif

Tikrai galite purškti rolleyes.gif (kaip gerai, kad pas Jus nelyja unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 07 07, 22:08)
Tai pati ne Lietuvoj gyvenat,kad sausa biggrin.gif ?
o previkura negalima maišyti su actara?

Vienur Lietuvoj lyja ir lyja, jau lietaus perdaug, o kitur lietučio nė lašo.
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 07 07, 22:49)
Tikrai galite purškti rolleyes.gif (kaip gerai, kad pas Jus nelyja unsure.gif )

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 08 liepos 2011 - 09:33
Jau greitai pražydės kardeliai ir galėsime džiaugtis nuostabiais žiedais. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Maniškių kelios paprastutės veislės jau žydi, bet šiemet nuo per didelio lietaus nekokie ir truput vargšiukai kaip ir kiti gėlynėliai apleisti nestuke.gif blush2.gif
Tamsiai violetinis
Zydintys kardeliai
Baltas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 liepos 2011 - 00:17
QUOTE(jolituxxx @ 2011 07 13, 02:13)
Sveikutės  4u.gif  Maniškių kelios paprastutės veislės jau žydi, bet šiemet nuo per didelio lietaus nekokie ir truput vargšiukai kaip ir kiti gėlynėliai apleisti  nestuke.gif  blush2.gif

Malonu, kad jau žydi, bet nerodo foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2011 07 13, 00:13)
Sveikutės  4u.gif  Maniškių kelios paprastutės veislės jau žydi, bet šiemet nuo per didelio lietaus nekokie ir truput vargšiukai kaip ir kiti gėlynėliai apleisti  nestuke.gif  blush2.gif
Tamsiai violetinis
Zydintys kardeliai
Baltas

Tikriausiai nerode fotografijų 4u.gif Dabar turetų rodyti smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jau zydi bigsmile.gif grazu wub.gif
Mano dar ir ziedynu nematyti schmoll.gif
Atsakyti
jolituxxx, kad ir paprastučiai, bet gražūs. 4u.gif
Atsakyti
Kada jūs sodinat,kad jau žydi?Mano dar negreit žydės,dar net nebando leist žiedynų.
Atsakyti
Labai grazus kardeliai.
o mano irgi dar be ziedynu.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2011 07 13, 11:44)
Kada jūs sodinat,kad jau žydi?Mano dar negreit žydės,dar net nebando leist žiedynų.

Aš kardelius sodinu palaipsniui, vienas rūšis jau kovą-balandį į lovelius susodinu laikau ant palangės arba šiltnamyje, kai šalnas prognozuoja tai dangstau su agro plėvele, po to kai pasibaigia šalnos perkeliu į lauką Su kitomis teršiuosi jau lauke: išdygsta viena veislė, sodinu kitą ir tt. kol pasibaigia sodinamoji medžiaga ax.gif Dabar pas mane vieni jau žydi, o kiti dar tik neseniai išdygo ax.gif Daug terlionės ir vargo, bet man kardeliai patinka ir taip galima gėrėtis jų žiedukais ilgiau smile.gif Tiek, kad efektas gal didesnis kai didelis plotas visokiausių veislių vienu metu pražysta ax.gif Ir aišku kas nori užsiimti kardelių selekcija tikriausiai mano variantas nelabai tinkamas g.gif

Papildyta:
QUOTE(vava717 @ 2011 07 13, 08:49)
Jau zydi  bigsmile.gif grazu  wub.gif
Mano dar ir ziedynu nematyti  schmoll.gif

QUOTE(staselė @ 2011 07 13, 11:37)
jolituxxx, kad ir paprastučiai, bet gražūs. 4u.gif

QUOTE(daivasen @ 2011 07 13, 12:34)
Labai grazus kardeliai.
o mano irgi dar be ziedynu.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 13 liepos 2011 - 12:38