Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai IV tema

Vakar ir aš sulaukiau pirmojo pražydusio kardelio. Žiedkočius yra išleidę dar keli kardeliai, tai greitai ir jie pražydės. Nors šiemet visus kardelius pasodinau iš karto, bet kai kurie kardeliai neseniai tik išdygo, nes pas mus labai sausa...Džiugu, kad šiandien pas mus palijo.
user posted image
Atsakyti
kokie grazus jusu ziedeliai tiek staseles tiek jolituxxx nuostabus smile.gif as pirmus ziedelius nuskyniau 07.09 dabar jau daug prazydusiu yra ir nupaveikslavusi turiu tik kazin kaip su tuo ikelimu nuotraukyciu man ce seksis , kita diena pabandysiu sendien tik akis paganiau i jusu grazumynus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Žydėjo tik balti kardeliai, o šiandien pražydo toks gražus, spalvingas ,bet smulkių žiedelių kardelis.
Atsakyti
O aš kardelius šiemet birželio pradžioj sukišau,nu tikiuos ,kad rugsėjo 1 pražys g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 07 21, 18:39)

Žydėjo tik balti kardeliai, o šiandien pražydo toks gražus, spalvingas ,bet smulkių žiedelių kardelis.

Tikras gražuoliukas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 07 21, 20:07)
O aš kardelius šiemet birželio pradžioj sukišau,nu tikiuos ,kad rugsėjo 1 pražys g.gif  bigsmile.gif

Aš taip pat labai vėlai sodinau , dar nežydi unsure.gif Tačiau kai kurie svogūnėliai, likę rudenį žemėje - šiemet išdygo ir auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 07 21, 16:39)
user posted image

koks grazuolis margaspalvis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritaava: 22 liepos 2011 - 21:40
Ačiū smile.gif Tikiuosi ir jūs visos greitai sulauksit žiedų.
Atsakyti
stasele, kokia graži kardelio spalva smile.gif
Atsakyti
Pražydo dar vienas kardelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos kardelių augintojos 4u.gif

Priimkit ir mane į burelį 4u.gif .
Pradėjau ir aš auginti kardelius. Nupirkau baltos, raudonos ir violetinės spalvų. Violetinius pasodinau mėnesiu vėliau . Jau sulaukiau pirmųjų žiedų. biggrin.gif Busiu savaitgalį , tai nufotkinsiu pasirodyti ax.gif Violetiniai žydės vėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivvva @ 2011 07 26, 10:39)
Sveikos kardelių augintojos 4u.gif

Priimkit ir mane į burelį 4u.gif .
Pradėjau ir aš auginti kardelius. Nupirkau baltos, raudonos ir violetinės spalvų. Violetinius pasodinau mėnesiu vėliau . Jau sulaukiau pirmųjų žiedų. biggrin.gif  Busiu savaitgalį , tai nufotkinsiu pasirodyti ax.gif Violetiniai žydės vėliau ax.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2011 07 24, 20:21)
Pražydo dar vienas kardelis smile.gif

Stasele grazus kardelis ir pas mane toks jau prazydo thumbup.gif
Atsakyti