Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(Teo @ 2011 03 13, 00:14)
Gali buti svelniai zalios, bus kontrastas oranziniai. O jei norisi ramesnio, tai baltas rinkciau. mirksiukas.gif
Papildyta:
tarpine romanete tiktu

galvojau bet gi per jas vakare viskas matysis kai isijungsi sviesa
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 03 13, 00:57)
galvojau bet gi per jas vakare viskas matysis kai isijungsi sviesa

Reiktu pasirinkti audini su rastu, arba romanete daryti su margu intarpu. Pro rasta is lauko sunkiau ka iziureti , jei siluetai ar judejimas matytsis, tai gal nieko tokio. Nebent jums labai norisi nakciai uzsidengti. Tai galite palikti zaliuzes, o dienai uzsideti kad ir skaidresne romanete ar uzuolaidele paristi. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu reiks kazka galvoti,masciau ir tai kad palikti sitas zaliuzes ir deti tokia lengva alia uzuolaidele arba tik imitacija tokia permesti audinio . nu bet kas nekenciu situ zaliuziu valyti.apsiriebaluoja nuo garu,matosi visos dulkes.dar neradau budo kaip jas lengvai isvalyti
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau už poster_offtopic.gif Bet gal žinote kur Vilniuje romanetes galima išvalyti ar išskalbti? Pati nenoriu, daug peckeliojimosi su tais strypeliais, o cheminėje valykloje Akropolyje sakė nevalo... unsure.gif
Būčiau dėkinga, jei parašytumėte į AŽ aciuks.gif

P. S. Teo, parašiau Jums laiškelį į gmail... Labai lauksiu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 14 kovo 2011 - 14:38
Noriu su skaitytojais pasidalinti patirtimi, kaip teko gelbėti interjerą užuolaidų pagalba. Moteris spontaniškai įsigijo juodą "raguotą" šviestuvą. Tuo metu kai pirko, nebuvo suprojektuota elektra, neaiški grindų danga, baldai...žodžiu interjeras nuo šviestuvo lotuliukas.gif
user posted image
Taigi gerai prasinešiau per parduotuves ir audinių išpardavimo dežėj aptikau štai tokią medžiagą, man net širdis apsalo, nes juodi šviestuvo vingiai gražiai dera su užuolaidų grafika
user posted image
Bendras kambario vaizdas gavosi štai toks:
user posted image

user posted image

user posted image

Linkiu skaitytojams nebijoti spalvų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 14 kovo 2011 - 15:23
Kaip gražu... Nors nelabai mėgstu ryškias spalvas, bet čia jos super tinka. Ir vieta matyta... blush2.gif Jei neklystu Gudelių šilas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2011 03 14, 16:26)
Kaip gražu... Nors nelabai mėgstu ryškias spalvas, bet čia jos super tinka. Ir vieta matyta...  blush2.gif Jei neklystu Gudelių šilas?  bigsmile.gif

Būtent, Gudelių šilas smile.gif . Nors gali kažkas pagalvoti, jog čia gamtos prieglobstyje netinka tokios spalvos (ir tai yra viena iš tiesų), bet atidarius moters drabužių spintą, pamačiau daug margaspalvių drabužių, keletą itin ryškių geltonų suknelių. Abi pasitarėm, jog gal vertėtų pabandyti sukurti kažką ekstravagantiško, drąsaus ir nuotaikingo? Aš gavau labai įdomią užduotį, o mano draugė džiaugiasi gyvendama visai kitokiuose namuose negu visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2011 03 14, 15:22)
Noriu su skaitytojais pasidalinti patirtimi, kaip teko gelbėti interjerą užuolaidų pagalba. Moteris spontaniškai įsigijo juodą "raguotą" šviestuvą. Tuo metu kai pirko, nebuvo suprojektuota elektra, neaiški grindų danga, baldai...žodžiu interjeras nuo šviestuvo  lotuliukas.gif

Linkiu skaitytojams nebijoti spalvų smile.gif

mano svajonių spalvos virtuvė drinks_cheers.gif šakės kaip tokios noriu
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2011 03 14, 14:37)
Sveikos, atsiprašau už  poster_offtopic.gif Bet gal žinote kur Vilniuje romanetes galima išvalyti ar išskalbti? Pati nenoriu, daug peckeliojimosi su tais strypeliais, o cheminėje valykloje Akropolyje sakė nevalo...  unsure.gif
Būčiau dėkinga, jei parašytumėte į AŽ  aciuks.gif

P. S. Teo, parašiau Jums laiškelį į gmail... Labai lauksiu atsakymo  blush2.gif

tai kad ten nieko sudėtinga rolleyes.gif aš pati išsiskalbiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 14 kovo 2011 - 16:01
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 14, 16:03)

tai kad ten nieko sudėtinga rolleyes.gif  aš pati išsiskalbiu

Gal ir nieko ypatingo, bet reikės tuos strypelius siuvinėti, o taip nesinori... Aišku, jei kaina bus kosminė, teks pačiai... doh.gif
Atsakyti
Na i skalbykla su strypeliais tai tikrai nepriims, o jei pati issimsit, teks paciai ir sudeti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal man galėsite patarti. Niekaip nesugalvoju kokiu "rūbu aprengti" šį langą doh.gif
Čia bus vaikų kambarys. Sienos žalios, šviesesnės nei roletai, tik foto nelabai sienų spalva matosi.

Tik žinau kad nenoriu romanečių, nes yra roletai, man nelabai derinasi...

Galvoju kaip geriau, ar užuolaidas ar širmą... Gal net austrijetės tiktų.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2011 03 15, 09:13)
Sveikos, merginos,
gal man galėsite patarti. Niekaip nesugalvoju kokiu "rūbu aprengti" šį langą   doh.gif
Čia bus vaikų kambarys. Sienos žalios, šviesesnės nei roletai, tik foto nelabai sienų spalva matosi.

Tik žinau kad nenoriu romanečių, nes yra roletai, man nelabai derinasi...

Galvoju kaip geriau, ar užuolaidas ar širmą... Gal net austrijetės tiktų.

o man čia visko užtenka tik kokių nuotraukų rėmelių ant palangės norėčiau ir jei vaikai maži žaislų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavrynka: 15 kovo 2011 - 11:17