Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 17, 08:32)
90 proc. kelis kartus is eiles

Man irgi nelabai gerai sekasi tuos 90 proc surinkti schmoll.gif Ketbilietuose beveik visada surenku daugiau negu 90 bet mokykloje kad 90 proc surinkt tai stebuklas turetu ivykt blink.gif Nezinau is kur jie tokius nesamoningus klausimus traukia doh.gif
O tarkim jei mokyklinio testo neislaikau,po kiek laiko galiu bandyti vel?
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 08 16, 22:09)
Kažkaip nieko tokio neradau kai ieškojau. Sunku Vilniuj su tom aikštelėm... Radusi buvau mokamas šią (10 lt/ val) ir kažkokią Nemenčinės pl.

Giraitės aikštelėje valandos sočiai man buvo ir užteko trijų nuvažiavimų vakarais, kad idealiai viskas gautųsi. Važiuodavau apie 20 val kai besimokinančių parkuotis mašinų tenai kokia viena būdavo, o po pasimokymų aikštelėje tada labai gerai būdavo pro Savanorių žiedą išvažinėti.

nu su mano važiavimais, tai valandos būtų mažoka.. instruktorius mane su golfu mokė, o pas pačius Passatas universalas, tai dieve dieve, pabandyk tokį griozdą priparkuoti verysad.gif doh.gif

o dar klausimukas: Išsilaikius mokyklinius egzaminus, per kiek laiko gali išsialikyti Regitroj? Nes mokyklinius išsilaikiau kovą, o va į Regitrą vis nebuvo kada užsirašyt.. dabar reik viską iš naujo kartotis, nes taip greit per darbus užsimiršo viskas doh.gif doh.gif Iki žiemos noriu išsilaikyt, bet pradžiai dar daug pavargt aiškelėj reik verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 08 17, 07:32)
90 proc. kelis kartus is eiles,o regitroj 80.
oi dar surinksi mirksiukas.gif

surinkau šiandien 90% ir paskui dar dukart sprendžiau,tai 93%surinkau bigsmile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sonata 5 @ 2010 08 16, 23:15)
As cia gal ne i tema, bet man reikiamoj temoj niekas neatsako. Klausimas toks ar jusu vairavimo mokyklose ir med pazyma dave ir ta pirmos pagalbos pazymejima, ar reikejo kazkur kitur viso to ieskotis?  Is anksto aciu uz ats

Mums medicininę pažymą,tai reikėjo susitvarkyti patiems(tai man ji kainavo apie 50 lt),o Pirmąją Pagalbą mums išdėstė atėjusi moteris,sumokėjom 20 litukų,užpildėm tokias anketukes beklausydami jos pasakojimo,ir viskas smile.gif ,ir šnd per paskaitėlę dėstytojas mums atiduos tuos PP popieriukus,kad išlaikę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eedytka: 17 rugpjūčio 2010 - 11:05
sugrieztes mokymai automokyklose nuo 2012
tik neusupratau kodel ne regitrije filmuos g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir as noriu vairuoti biggrin.gif vakar buvau pirmoje teorijos pamokoje "Dorkane", patiko destytojas, dabar reikia issirinkti vairavimo instruktoriu, nes kitaip sake parinks savo nuoziura, tai baisu, prisiskaiciau visokiu variantu buna... bet cia jau kita tema smile.gif sekmes visoms busimoms vairuotojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 08 17, 21:20)
Sveikos  4u.gif ir as noriu vairuoti  biggrin.gif vakar buvau pirmoje teorijos pamokoje "Dorkane",  patiko destytojas, dabar reikia issirinkti vairavimo instruktoriu, nes kitaip sake parinks savo nuoziura, tai baisu, prisiskaiciau visokiu variantu buna... bet cia jau kita tema smile.gif sekmes visoms busimoms vairuotojoms  4u.gif

o kuriam Dorkano filiale mokaisi?
Antakalny labiausiai isgirti cia yra Serapinas ir Aloyzas, o as, va, Jeruzal4j pas Vyta mokausi, tai irgi patys geriausi mano atsiliepimai thumbup.gif apie kitus filialus kazkaip cia neteko skaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 17, 16:22)
sugrieztes mokymai automokyklose nuo 2012
tik neusupratau kodel ne regitrije filmuos  g.gif

del padidinto vairavimo pamoku skaiciaus tai mums siandien destytojas sake kad isigalios nuo siu metu rugsejo pirmos dienos g.gif
Atsakyti
o as manau reikalingos tos vairavimo pamokos papildomos ir filmavimas irgi butinas, paskui regitroje jei neislakysim galesim medziaga parodyti, kad mokam vairuoti smile.gif As bijau regitros nes sako ten specialiai sodina, o kiekviena karta po 130 lt moketi uz perlaikyma nelabai noreciau unsure.gif
Siandien vairavau, labai gerai, na zodziu manau neblogai man sekasi.Vakar kontrolini parasiau, tai irgi nelabai daug klaidu padariau.Liko egzas mokyklinis, bet kada jis bus neturiu supratimo, nesako niekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 08 18, 09:53)
o as manau reikalingos tos vairavimo pamokos papildomos ir filmavimas irgi butinas, paskui regitroje jei neislakysim galesim medziaga parodyti, kad mokam vairuoti  smile.gif

pritariu.
as gal vairuot ir nemokejau pirma karta, bet ant manes pradejo rekt ir keiktis ziauriai pirma karta aikstelei.. tai tik susinervinau ir aisku neislaikiau..
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2010 08 17, 22:31)
del padidinto vairavimo pamoku skaiciaus tai mums siandien destytojas sake kad isigalios nuo siu metu rugsejo pirmos dienos g.gif

nes regitroje viskas kitaip , kaip afrikoje biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam reikia bilietų 2010 metų. Geltona didelė knyga. Pagal naujausias kelių eismo taisykles.

Kaina- 20 Lt.
Į a.ž
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 08 17, 23:24)
o kuriam Dorkano filiale mokaisi?
Antakalny labiausiai isgirti cia yra Serapinas ir Aloyzas, o as, va, Jeruzal4j pas Vyta mokausi, tai irgi patys geriausi mano atsiliepimai  thumbup.gif  apie kitus filialus kazkaip cia neteko skaityt  g.gif

Antakalnyje smile.gif mums leido is anksto pasirinkti intruktoriu, po antros teorijos paskaitos, bet pries tai nieko apie juos nepasake, toks jausmas, kad cia vos ne paslaptis, koks instruktorius su kokia masina vazineja...buvau is forumo komentaru issirinkusi Serapina, ji turejau kaip varianta, bet deja administratore pasake, kad jis siuo metu tik krovininius automobilius vairuoti moko, nzn ar ties,a bet sake jo duoti negali..taigi, kadangi nepasirinkau nieko, tai gausiu tai, kas klius, jei nepatiks, prasysiu keisti po pirmu pamoku...
Atsakyti