Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

Gerai.. o tada sakykit, kur instruktoriai jus mokina parkavimosi? Kur važiuojat? Nes čia išgirdau vienintelę vietą Giraitės g. su sargu... g.gif
Atsakyti
Tai nereikia maišyti aikštelių kur moko instruktoriai, o kur mokais pats... Į vairavimo mokyklų mokymosi aikšteles pašaliniams važiuoti draudžiama. Žodžiu - nori pasipraktikuoti papildomai parkavimosi, tai arba mokais pats ieškant kažkokios aikštelės, arba samdais sau instruktorių, kuriam moki nemažus pinigus vien už tai, kad galėtum pasivažinėti jo vairavimo mokyklos mokymosi aikštelėje..
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 08 19, 22:53)
Gerai.. o tada sakykit, kur instruktoriai jus mokina parkavimosi? Kur važiuojat? Nes čia išgirdau vienintelę vietą Giraitės g. su sargu... g.gif

kazkokio spec. aisktelei, skirtai tai mokykloj ir kitom kazkokiom mokyklom.
db net nepaskayciau kur ji yra -kazkur prie markuciu?..
Atsakyti
Vilniuje uz nemencines yra 20lt ir parkuojies visa diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 08 20, 12:56)
Vilniuje uz nemencines yra 20lt ir parkuojies visa diena 4u.gif

o kur tiksliau uz Nemencines? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o kur Kaune dar yra aikštelių su estakada, be tos kur prie muravos degalinės blush2.gif gali būt ir mokama 4u.gif

ir dar kiek merginos mokat už papildomas vairavimo pamokas, ir gal galit parekomenduoti, kokį instruktorių pasivažinėt papildomai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizabeta_depp: 20 rugpjūčio 2010 - 14:09
o jus, merginos, vazinejantes su vyrais/tevais su M zenklu po miesta?
su vyru bandem pora syk isvaziuot, bet ne kas gavosi, jis pas mane labiau bijo nei as, kai esu prie vairo doh.gif o kaip jums sekasi su brangiaisiais mokintis? padeda toks pasivazinejimas ar atvirksciai?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 20, 15:59)
o jus, merginos, vazinejantes su vyrais/tevais su M zenklu po miesta?
su vyru bandem pora syk isvaziuot, bet ne kas gavosi, jis pas mane labiau bijo  nei as, kai esu prie vairo  doh.gif  o kaip jums sekasi su brangiaisiais mokintis? padeda toks pasivazinejimas ar atvirksciai?

po sodus bruzinuos su MB ir su teciu, tai nieko. I Vilniu viena vakara su MB isvaziavau, nu tai man nelabai, suvare jis mane, kad nemoku to, ano, trecio, ketvirto ir is vis, kad egzo neislaikysiu, be sansu doh.gif doh.gif su teciu isvaziavau, tai spakainai kazkaip, viskas jam tiko mano vairavime, toks ramus buvo, nepriekabus thumbup.gif Bet man labai sunku juos priprasyti, kad vaziuotu su manim.
Taigi isvada, kad su MB vazinejimas - zlugdo moraliskai doh.gif ir labai gaila, kad taip, nes taip nesinori moketi pinigu svetimam, kai namuose yra du seimos instruktoriai unsure.gif
Atsakyti
Man mokyklinis teorijos egzas pirmadienį(per mano gimtadienį smile.gif ),pas mus viena papildoma akademinė valanda 40 lt
Man su MB važinėt,tai kažkoks siaubas doh.gif doh.gif doh.gif ,o su instruktorium,tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 08 20, 13:04)
o kur tiksliau uz Nemencines? ax.gif  4u.gif

važiuoji iš vilniaus link nemenčinės,privažiavus nemenčinę bus degalinė kairėj pusėj,niekur nesuki,važiuoji tiesiai per tiltą,važiuoji toliau,jau miškas,nemenčinė baigias ir tada bus dar viena degalinė kairėj pusėj,pasuki į ją,ir ten jau prie jos ir yra aikštelė,pasiskambini tuo numeriu ir susitari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 08 20, 22:59)
važiuoji iš vilniaus link nemenčinės,privažiavus nemenčinę bus degalinė kairėj pusėj,niekur nesuki,važiuoji tiesiai per tiltą,važiuoji toliau,jau miškas,nemenčinė baigias ir tada bus dar viena degalinė kairėj pusėj,pasuki į ją,ir ten jau prie jos ir yra aikštelė,pasiskambini tuo numeriu ir susitari smile.gif

aciu labai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 08 20, 23:32)
Man mokyklinis teorijos egzas pirmadienį(per mano gimtadienį smile.gif ),pas mus viena papildoma akademinė valanda 40 lt
Man su MB važinėt,tai kažkoks siaubas doh.gif  doh.gif  doh.gif ,o su instruktorium,tai thumbup.gif

Sekmes egzamine 4u.gif
Atsakyti