Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(Eedytka @ 2010 08 16, 14:04)
Merginos,kiek jums mokykliniam egzamine reikia procentų surinkti?mums tai sakė,kad reikės 93%,o aš ,kai mokinuosi,tai tik 83-88%surenku doh.gif

mums buvo 3 kartus is eiles po 90% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 08 16, 16:15)
mums buvo 3 kartus is eiles  po 90%  4u.gif

3 kartus mokyklinis egzas buvo?ar gerai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 08 16, 15:04)
Merginos,kiek jums mokykliniam egzamine reikia procentų surinkti?mums tai sakė,kad reikės 93%,o aš ,kai mokinuosi,tai tik 83-88%surenku doh.gif

Pas mus tai ne daugiau 3klaida padaryti galima,tai kiek pamen u 90 % .Bet manau kažkiek priklauso ir nuo vairavimo mokyklos:)
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 08 16, 15:46)
3 kartus mokyklinis egzas buvo?ar gerai supratau? g.gif

galima sakyti ir tai. anoj temoj kazkas rase kad net ir 5 kartus reikia surinki po 90%. as mus uztenka 3, bet IS EILES.
Atsakyti
Labą vakarą 4u.gif
Gal kuri vilnietė pasakytų, kur čia Vilniuj yra aišktelė mokintis vairuoti .. ta prasme ta su visokiais pratimais-ale estakadomis, garažais parkavimuisi??Būčiau labai dėkinga 4u.gif
P.S. Domintų variantas, esantis arčiau Lazdynų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 08 16, 21:21)
Labą vakarą 4u.gif
Gal kuri vilnietė pasakytų,kur čia Vilniuj yra aišktelė mokintis vairuoti .. ta prasme ta su visokiais pratimais-ale estakadomis, garažais parkavimuisi??Būčiau labai dėkinga 4u.gif
P.S. Domintų variantas, esantis arčiau Lazdynų 4u.gif  4u.gif

Prie Kelių policijos, Giraitės g. mašinų saugojimo aikštelėje yra visos šios galimybės, pati tenai mokiaus. Mokėti sargui reikia.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 08 16, 21:28)
Prie Kelių policijos, Giraitės g. mašinų saugojimo aikštelėje yra visos šios galimybės, pati tenai mokiaus. Mokėti sargui reikia.

Ačiū už greitą info mirksiukas.gif
bigsmile.gif Bet tai kaip įdomiai, o nieko tokio nemokamo nėra, kad atvažiuoji belenkada ir mokais belenkiek?? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip nieko tokio neradau kai ieškojau. Sunku Vilniuj su tom aikštelėm... Radusi buvau mokamas šią (10 lt/ val) ir kažkokią Nemenčinės pl.

Giraitės aikštelėje valandos sočiai man buvo ir užteko trijų nuvažiavimų vakarais, kad idealiai viskas gautųsi. Važiuodavau apie 20 val kai besimokinančių parkuotis mašinų tenai kokia viena būdavo, o po pasimokymų aikštelėje tada labai gerai būdavo pro Savanorių žiedą išvažinėti.
Atsakyti
As cia gal ne i tema, bet man reikiamoj temoj niekas neatsako. Klausimas toks ar jusu vairavimo mokyklose ir med pazyma dave ir ta pirmos pagalbos pazymejima, ar reikejo kazkur kitur viso to ieskotis? Is anksto aciu uz ats
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 08 16, 16:04)

90 proc. kelis kartus is eiles,o regitroj 80.
oi dar surinksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2010 08 16, 23:15)
As cia gal ne i tema, bet man reikiamoj temoj niekas neatsako. Klausimas toks ar jusu vairavimo mokyklose ir med pazyma dave ir ta pirmos pagalbos pazymejima, ar reikejo kazkur kitur viso to ieskotis?  Is anksto aciu uz ats

Mokykloj tik pirmos pagalbos pažymėjimą, o med.pažymą poliklinikoj . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata 5 @ 2010 08 17, 00:15)
As cia gal ne i tema, bet man reikiamoj temoj niekas neatsako. Klausimas toks ar jusu vairavimo mokyklose ir med pazyma dave ir ta pirmos pagalbos pazymejima, ar reikejo kazkur kitur viso to ieskotis?  Is anksto aciu uz ats

pas mus mokykloje buvo galima viska gauti vietoje, uz atitinkama mokesti smile.gif pirmos pagalbos pazymejimas berods 20lt, ir uz sveikatos tikrinima 50lt smile.gif aisku, galima ir patiems eit i poliklinika ir susitvarkyt, bet man patogiau buvo mokykloje smile.gif
Atsakyti