Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

Sveikos, už draugę klausiu, jai pasijungt nepavyksta: "Kas konkreciai nepatinka su ta vida??? nes ir musu aukletoja vida ir turim problemu, pradejom leisti dvi dienas, pirma diena visai nieko buvo, bet antra diena-atejusi naujus vaikus radau vienus paliktus rekiancius.. dabar nzn ka daryt, ar darzeli keisti, ar aukletoja ar toliau bandyti leisti... kategoriskai vaikas nenori eiti, nors pirma diena jam labai patiko"
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 09 21, 18:13)
Sveikos, už draugę klausiu, jai pasijungt nepavyksta: "Kas konkreciai nepatinka su ta vida??? nes ir musu aukletoja vida ir turim problemu, pradejom leisti dvi dienas, pirma diena visai nieko buvo, bet antra diena-atejusi naujus vaikus radau vienus paliktus rekiancius.. dabar nzn ka daryt, ar darzeli keisti, ar aukletoja ar toliau bandyti leisti... kategoriskai vaikas nenori eiti, nors pirma diena jam labai patiko"

man per susirinkimą kai supažindino su auklėtojom Vida labai nemaloni pasirodė, ir per rugsėjo pirmą mažiukai jai neša gėlytę, o ta stovi kaip statūla,nei pasilenkia prie mažiuko,nei nusišypso schmoll.gif
labai džiaugiuosi , kad mano dukrytė neina pas ją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 22 rugsėjo 2007 - 12:03
Nepanikuokit, mamos. Mes, kol dar pas kita aukletoja buvom, bet jau zinojom, kad keisis, kaip baubo bijojom, kad Vidos negautume-tokia griezta ir nemaloni atrode. Atejom rudeni-ir doh.gif -galvojau-mano jautruoliui sakes... O dabar sakau, kad geresnes su ziburiu nerasciau. Ir ne as viena-daugelis musu grupes mamu...
Atsakyti
QUOTE(Derra @ 2004 05 20, 19:16)
Gal kas lankot šį darželį, būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie jį.

Atsakyti
Maniškį labiausiai gąsdina Vidos balsas. namuose net krupčioja jei tik garsiau ką pasakai. o jei riktelį, nesvarbu, kad ne vaikui ir ne dėl jo kaltės-iškarto į ašaras verysad.gif
Atsakyti
cia tas siaubas baubas Vida pas 2 metuku leliukus grupeje g.gif
Atsakyti
O cia kuri Vida, kaip ji atrodo ir kurioje grupeje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutjera @ 2007 09 26, 20:19)
O cia kuri Vida, kaip ji atrodo ir kurioje grupeje?  g.gif

berods jos 5 grupė
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 09 27, 08:05)
berods jos 5 grupė

o ji tokia juodais plaukais? buna nuo 6 val ryto?
Mes tai einame i 6 grupe (drebuliuku), kurios aukletoja Nijole yra thumbup.gif dukryte ja labi myli, dabar daratejusi nauja aukletoja ji irgi visai nieko, dar apie ja spresti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(agava @ 2007 10 17, 14:52)
o ji tokia juodais plaukais? buna nuo 6 val ryto?
Mes tai einame i 6 grupe (drebuliuku), kurios aukletoja Nijole yra  thumbup.gif dukryte ja labi myli, dabar daratejusi nauja aukletoja ji irgi visai nieko, dar apie ja spresti negaliu.

Siandien Vida man aiskino, kokiu doku reikia, kad pateisinti nelankyma. tai galvojau sprogs ausu bugneliai. nunepriimtinas man toks kalbejimas. bet su vaikais, girdejau, ji svelniau klaba.labaidziaugiuosi, kad maniskis jau apsiprato su aukletoja blush2.gif

o derbuliukai tai tie kurie iki 19 val. dirba?
Atsakyti
Jo, drebuliukai dirba iki 19 val. Musu aukletojos man laaaaabai patinka smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki mamytės ir tėveliai,

Kaip Jums patiko Samgurių šventė, kokie jūsųatsiliepimai apie šią šventę. Būtų įdomu pasidalinti nuomonėmis.

Man šventė labai patiko, tik gal laikas parinktas netinkamas. jei šį skyrelį kartais peržiūri darželio valdžia, gal galima organizuoti kartu su redenėlio švente? Kaip nors apibendrinti. Nes toks metas, kai jau nėra daržovių, o kurios yra - daugiau sintetinės.

Ačiū už gražią idėjąsmile.gif
Atsakyti