Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

QUOTE(agurčikas @ 2007 11 30, 11:12)
Sveiki mamytės ir tėveliai,

Kaip Jums patiko Samgurių šventė, kokie jūsųatsiliepimai apie šią šventę. Būtų įdomu pasidalinti nuomonėmis.

Man šventė labai patiko, tik gal laikas parinktas netinkamas. jei šį skyrelį kartais peržiūri darželio valdžia, gal galima organizuoti kartu su redenėlio švente? Kaip nors apibendrinti. Nes toks metas, kai jau nėra daržovių, o kurios yra - daugiau sintetinės.

Ačiū už gražią idėjąsmile.gif

man labai patiko thumbup.gif tik gal per daug žmonių buvo blush2.gif nes mes buvom patys mažiausi, tai tik spėk vaiką gainiot, kad koks dičkis nepritrenktų doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!javascript:emoticon(':hm')
smilieStai iskilo vienas klausimas,noreciau zinoti ,kaip yra mokama uz darzeli?Klausiu kodel,o gi gavome labai daug moketi,beveik 200lt.Skambinau direktorei,ji sake,kad mes mokame men. i prieki,bet mes dar nelamkeme ne vienos dienos si mes,kadangi sergame, ir nuo kada yra mokama i prieki,skambinau i kitus darzelius -tai jie moka uz praejusi men. Kaip jus mielos mamos mokate uz darzeli,parasykite butu idomi jusu nuomone.Aciujavascript:add_smilie(":kaledos")
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbulete @ 2007 12 17, 17:29)
smilieStai iskilo vienas klausimas,noreciau zinoti ,kaip yra mokama uz darzeli?Klausiu kodel,o gi gavome labai daug moketi,beveik 200lt.Skambinau direktorei,ji sake,kad mes mokame men. i prieki,bet mes dar nelamkeme ne vienos dienos si mes,kadangi sergame, ir nuo kada yra mokama i prieki,skambinau i kitus darzelius -tai jie moka uz praejusi men. Kaip jus mielos mamos mokate uz darzeli,parasykite butu idomi jusu nuomone.Aciujavascript:add_smilie(":kaledos")
newyear.gif

blink.gif nu cia tai naujiena blink.gif mums sakaitele yra pateikia uz praejusi menesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 18, 12:26)
blink.gif  nu cia tai naujiena blink.gif  mums sakaitele yra  pateikia uz praejusi menesi rolleyes.gif

mums irgi unsure.gif
Atsakyti
Seip kiek zinau uz darzeli yra mokama uz einamaji menesi. Saskaita yra vis tiek israsoma nors ir nelankete, kita menesi jums sia suma turetu minusuoti. O sis darzelis turi savarankiska buhalterija, nes mokama yra i darzelio saskaita, o ne i biudzetiniu imoniu. Kiek zinau smile.gif , tad reiktu nuvykti pas darzelio buhaltere, o ne pas direktore, manau ji geriau sugebes viska paaiskinti. Bet suma vis tike labai didele. As daugiausiai uz darzeli esu mokejusi 140 Lt, bet ne 200 LT g.gif .
Atsakyti
Ruputupu teisi, saskaita israsoma uz einamaji menesi. jei nelankete darzelio, kita menesi yra iskaiciuojama ta suma.
O tas 200 Lt gal tai uz du menesius? Bet geriausiai yra nueiti pas buhaltere ir viska issiaiskinti, nes kartais buna ir ten isivelia klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Bumbulete @ 2007 12 17, 16:29)
newyear.gif

Mes irgi gaunam uz einamaji men. bet jei kazkiek nelankem praeita visada minusuoja.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2007 12 20, 11:53)
Ruputupu teisi, saskaita israsoma uz einamaji menesi. jei nelankete darzelio, kita menesi yra iskaiciuojama ta suma.
O tas 200 Lt gal tai uz du menesius? Bet geriausiai yra nueiti pas buhaltere ir viska issiaiskinti, nes kartais buna ir ten isivelia klaidu.

As ir greiciausiai manau , kad cia yra isivelusi klaida 4u.gif
Atsakyti
Kaip praejo karnavalas? Ar smagu buvo? Mes ziauriai uzsirgom, likom be sventes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2007 12 21, 23:00)
Kaip praejo karnavalas? Ar smagu buvo? Mes ziauriai uzsirgom, likom be sventes verysad.gif

labai smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes.
Noreciau paklausti vieno dalyko.Mes gyvenam visai salia zilvinelio darzelio. Ir man nuo vasario reika eiti i darba. Ar priims mus nuo vasario i zilvinelI, nes mes esam uzsirase nuo rugsejo 2008m, bet taip susikloste aplinkybes , kad reiketu leisti vaika i darzeli.Kaip galvojat ar priims? Ir ar nepakenks vaikuciui , kad beveik metu pabaigoi leisiu i darzeli?(Mano mergaitei 2 metukai)
Ir dar labai noreciau paprasyt mamyciu, gal kas netingi , parasykit dienos tvarkarasti sitam darzeli, kada vaikuti maitina , kada guldo miegot ir t.t.
Labai busiu dekinga smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2007 12 27, 16:57)
Laba diena mamytes.
Noreciau paklausti vieno dalyko.Mes gyvenam visai salia zilvinelio darzelio. Ir man nuo vasario reika eiti i darba. Ar priims mus nuo vasario i zilvinelI, nes mes esam uzsirase nuo rugsejo 2008m, bet taip susikloste aplinkybes , kad reiketu leisti vaika i darzeli.Kaip galvojat ar priims? Ir ar nepakenks vaikuciui , kad beveik metu pabaigoi leisiu i darzeli?(Mano mergaitei 2 metukai)
Ir dar labai noreciau paprasyt mamyciu, gal kas netingi , parasykit dienos tvarkarasti sitam darzeli, kada vaikuti maitina , kada guldo miegot ir t.t.
Labai busiu dekinga  smile.gif  lotuliukas.gif

dėl priėmimimo čia jau su vedėja reikia kalbėti, bet šiaip kaip mums sakė , tai grupės formuojamos tik rudenį ir kitu laiku nelabai nori priimti schmoll.gif nebet turi medicininė pažymą kad vaikas šiuo metu negali lankyt darželio, ir lankys vėliau, bet jūsų atvejis netas......kalbėkit su vedėja, gal leis lankyt.

jei pradėsit lankyt tai turbūt eisit į pačių mažiausių grupę, kur ir mano dukrytė, o tvarkaraštis toks
9,05 pusryčiai
paskui žaidimai užsėėmimai grupėje
10,30-11,15 jei geras oras eina į kiemą, jei ne būna grupėjė,
12,00 pietūs
12,30-13 guldo miegoti
15val-žaidimai grupėjė
16val vakarienė

Atsakyti