Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Žilvinėlis

Labai dekui jums uz atsakyma.Tada mes gal dar palauksim iki rugsejo, kol kas pabus su bobute.smile.gifO taip jus lengvai papuolet i darzeli?

QUOTE(*Lina* @ 2007 12 28, 11:20)
dėl priėmimimo čia jau su vedėja reikia kalbėti, bet šiaip kaip mums sakė , tai grupės formuojamos tik rudenį ir kitu laiku nelabai nori priimti schmoll.gif  nebet turi medicininė pažymą kad vaikas šiuo metu negali lankyt darželio, ir lankys vėliau, bet jūsų atvejis netas......kalbėkit su vedėja, gal leis lankyt.

jei pradėsit lankyt tai turbūt eisit į pačių mažiausių grupę, kur ir mano dukrytė, o tvarkaraštis toks
9,05 pusryčiai
paskui žaidimai užsėėmimai grupėje
10,30-11,15 jei geras oras eina į kiemą,  jei ne būna grupėjė,
12,00 pietūs
12,30-13 guldo miegoti
15val-žaidimai grupėjė
16val vakarienė

Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2007 12 28, 12:49)
Labai dekui jums uz atsakyma.Tada mes gal dar palauksim iki rugsejo, kol kas pabus su bobute.smile.gifO taip jus lengvai papuolet i darzeli?

aš saviškę užrašiau kai jai buvo 1,2m, ir nuo šių metų rugsėjo keliauja į darželį
Atsakyti
Mus prieme nuo kovo men ax.gif
Ejau asmeniskai su direktore i pokalbi sausio menesi ir ji paklause nuo kada noretumet lankyt mirksiukas.gif

Gal ir jums isimciu padarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 12 23, 15:30)
labai smagu buvo thumbup.gif

Mums irgi šventė labai patiko, net Flinto CD nusipirkom. Tikrai buvo labai smagu. Tik va bėda, kad po šventės labai susirgom visa šeima. Visi keturi per visas kūčias, kalėdas, naujuosius pragulejome lovose vos galvas pakeldami. Dar ir dabar nekaip jaučiamės, slogytės, kosiuliukai kamuoja.
Atsakyti
As labai noreciau parasyti apie 5 grupes aukletoja Vida. Visu pirma, kad Jos balsas skardus, tai taip jau duota Dievulio ir jo nepakeisi. Ji labai puiki auklyte. Ir mes labai Ja mylim. Ji labai moka bendrauti su vaikais, pasisneketi, paaiskinti. Musu dukrele taip Ja myli, kad tik ir lekia i darzeli del Jos. Manau, kad yra kvaila apie zmogu spresti is jo balso, isvaizdos ir pan. Mes namuose kartais nesusitvarkome su savo vienu vaikuciu, o Joms reikia priziureti visa kruva tu isdykeliu. Ir jeigu vaikutis bijo balso ar kyla dar kokios bedos, tai yra teveliu pareiga jam paaiskinti, kad yra taip ar taip,o nenuteikti pries zmogu. Jie viska girdi ka Jus pasakojate savo draugei, mamai, o jei sakote, kad aukletoja rekia, yra tokia ar anokia,tai kenkiate tik savo vaikuciui.
O mamytems, kurios tik ruosiasi vesti savo vaikucius i darzeli,siulyciau maziau kreipti demesi i tokius pasisakymus, kadangi iskarto nusiteikiama karingai. Bukime tolerantiski, supratingi. Cia yra mano nuomone ir tikrai nenoriu nieko izeisti. Tiesiog, mes kartais ieskome kaltu ten, kur ju visiskai nereikia ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2008 01 03, 14:32)
Mums irgi šventė labai patiko, net Flinto CD nusipirkom. Tikrai buvo labai smagu. Tik va bėda, kad po šventės labai susirgom visa šeima. Visi keturi per visas kūčias, kalėdas, naujuosius pragulejome lovose vos galvas pakeldami. Dar ir dabar nekaip jaučiamės, slogytės, kosiuliukai kamuoja.

Laba,

O aš apie Flintą turiu tokią nuomonę: visų pirma, renginys buvo per trumpas, nors ir patiems mažiausiems, o antra manau, jis toks truputį komercinis: atbarabanino savo 15 minučių kaip poterius ir viskas. Bentjau man pasirodė toks - kaip čia tiksliau išsireiškus- bejausmis g.gif Kadangi mano aukselis painiojos ten jam po kojų, tai norėjos, kad bentjau pastebėtų vaikučius, kurie aplink malasi. Bet rask tu kad geras šiais laikais jausmingų tongue.gif Na, o vaikui tai neišdildomą įspūdį paliko tai, kad Kalėdų Senelis groja smile.gif Tas manau visiems labai patiko. O apskritai kalbant apie šventes, tai tam ir yra šventės, kad būtų šventiška nuotaika. Jei nuotaika pakili, tai reiškia ir šventė pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 11 sausio 2008 - 23:42
Tai ir svarbiausia, kad vaikams patiko. Nors mes kai apsirgom, tai ir nesigrauze per daug, kad sventej nesudalyvaus-mazdaug, aj, matem ta Flinta, nieko naujo neparodys...
Atsakyti
O man visiskai nepatiko kaledu senis ypac jo apredas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 01 16, 11:49)
O man visiskai nepatiko kaledu senis ypac jo apredas schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Bet vaikams patiko. O svente tai vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2008 01 17, 10:41)
Bet vaikams patiko. O svente tai vaikams  4u.gif

o čia irgi dar klausimas.... Kadangi mūsų dvimetei pirmos įsimintinos šventės, tai ji darželio Senelį įvertino tik po Kalėdų namie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2008 01 19, 21:36)
o čia irgi dar klausimas.... Kadangi mūsų dvimetei pirmos įsimintinos šventės, tai ji darželio Senelį įvertino tik po Kalėdų namie  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2008 01 17, 10:41)
Bet vaikams patiko. O svente tai vaikams  4u.gif

Na mano vaikas tai paklause: -teti, teti kodel Kaledu Senelio barzda tokia nesvari? biggrin.gif
(tai aisku kaip vaikas ivertino Kaledu Seni)
Atsakyti