Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

QUOTE(Element @ 2011 03 29, 14:27)
gerai  drinks_cheers.gif  man reikia kad gerai nuplautu makijaza,nes papildomai pieneliu nenaudoju.

Aš irgi nenaudoju nieko papildomai, man patinka viską nuprausti vandeniu su prausikliu. Aišku, kartais kai makiažas būna "rimtesnis" tai dar akis nuvalau pieneliu, dėl visa ko, nes man akių pieštukas kartais sunkiai plaunasi (nevykęs kažkoks).
Atsakyti
http://www_beautysno.....nless Tan.jpg

user posted image

pirksiu sios firmos kuno prieziuros priemones tik neapsisprendziu kokio kvapo pure dead sea

ir niekaip nesugalvoju kokias veido prieziuros priemones pirkti, bei plaukams nieko neissirenku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 30 kovo 2011 - 01:41

Šitą bandysiu nusipirkt, noriu pažiūrėt kaip jis veikia cool.gif jeigu taip kaip atrašyta, tai konturinių pieštukų tada aplamai nebereikės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Busimas ranku kremas su šilko baltymais pabandymui ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 26, 22:33)

Naudojau, patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau naturaliu priemoniu veido kremo gamybai, nu tikiuosi labiau patiks nei parduotuviniai rolleyes.gif
Atsakyti
Vis dažniau žiūrinėju šį serumą smile.gif Turbūt kol neišbandysiu - nenurimsiu..
Atsakyti
Žadu imti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Goldwell Kerasilk Treatment - Rich Care

user posted image

Gal kas bandet, kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti smile.gif Kas turite,prasau pasidalinti atsiliepimais bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano planuose smile.gif
Nerolio bei Roziu eliksyrai is KN
Champaku pomada
Is Argital noriu imtymios higienos zeles, ranku kremo bei veido prausiklio su fitino rugstimi
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 06, 15:11)
Uzsisakiau naturaliu priemoniu veido kremo gamybai, nu tikiuosi labiau patiks nei parduotuviniai  rolleyes.gif

Na ir kaip? ax.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 07, 16:13)
Mano planuose smile.gif
Nerolio bei Roziu eliksyrai is KN
Champaku pomada
Is Argital noriu imtymios higienos zeles, ranku kremo bei veido prausiklio su fitino rugstimi

Geri planai 4u.gif

Man šiuo metu lyg ir nieko nereikia, bet norisi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti