nu jau neišprotėkim iki tokio ecolygio, tada jau tektų oro filtrus į šnerves įsdėt, kad švariu, ekologišku oru kvėpuot...
Čia nesuprantu mada nauja, bumas, ar šiaip eilinis bandos jausmas - jei kitos vaikosi eco, tai ir man reik mirk-gyvenk viską eco pirkt...
nu jau neišprotėkim iki tokio ecolygio, tada jau tektų oro filtrus į šnerves įsdėt, kad švariu, ekologišku oru kvėpuot...
Čia nesuprantu mada nauja, bumas, ar šiaip eilinis bandos jausmas - jei kitos vaikosi eco, tai ir man reik mirk-gyvenk viską eco pirkt...
mada ne mada,man nesvarbu, madų nesivaikau. Tiesiog pradėjus naudoti ekologiškas priemones veido odos būklė tikrai pagerėjo, o pabandyti jas nusprendžiau dėl to,kad dauguma priemonių iš parduotuvių išbandytos jau paauglystėje, o ir priemonės iš vaistinių ne ką tepadėjo
Kolkas nelabai zinau koki konkreciai pirksiu (LT radau tik man rods 5% TBS), bet skaiciau, kad sviesina oda, tame tarpe pigmentines demes, skaistina, jaunina oda.
1 Garnier žalias akių valiklis 2 Bourjois Healthy mix pudra 3 Tušas , tikriausiai Loreal million lashes extra black 4 Kūno losjonas ar kremas 5 Plaukų balzamas / aliejukas 6 Veido kaukė 7 Wilkinson peiliukai 8 nu ir kelių nagų lakų reikt 9 ir blizgį kokį lūpom ar lūpdažį
Va kiek daug reik, viskas baigias.. jej dar ko nors nepamiršau