Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

Labai noriu visų 3jų Orly lakų

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia nors kompaktinė pudra, vis neapsisprendžiu kokios firmos rinktis, kad tiktų sausai odai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(D o ll @ 2010 10 21, 14:11)
Kas cia per dalykas veidukui? smile.gif

Drekiklis, noriu isbandyti, va cia galite pasiskaityti benexere 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 25, 14:31)
Kokia nors kompaktinė pudra, vis neapsisprendžiu kokios firmos rinktis, kad tiktų sausai odai...  g.gif

Kiek meginau, nesausina tik Kanebo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 10 26, 09:49)
Kiek meginau, nesausina tik Kanebo  4u.gif

gal Dior kompaktinę bandėt? irgi sausino? arba Chanel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 26, 09:51)
gal Dior kompaktinę bandėt? irgi sausino? arba Chanel?  g.gif

As bandzius ir Chanel ir Dior ir YSL. Po kazkurio laiko sunpranti, kad pasausina, o ir tempimo jausmas daznai budavo, kai oda issauseja ...
Su Kanebo taip nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 10 26, 10:06)
As bandzius ir Chanel ir Dior ir YSL. Po kazkurio laiko sunpranti, kad pasausina, o ir tempimo jausmas daznai budavo, kai oda issauseja ...
Su Kanebo taip nera  ax.gif

Eslauda, o Kanebo kokiu tikslu naudojai? Užtvirtinti makiažui ar nuimti blizgesį, pavyzdžiui, nuo nosies ar T zonos?
Nes aš irgi ieškau geros kompaktinės, pati oda sausa, tai naudoju arba MUFE HD birią arba MAC "Mineralize Skinfinish Natural". Bet man jos nei viena nesulaiko blizgėjimo ant nosies.
Kokia situacija su Kanebo? g.gif
Atsakyti
Planuoju:
Make up 4ever smoky lash tušą,
Rasos naująjį drėkinamąjį kremą,
Essence blizgesį,
Max Factor lasting performance makiažo pagrindą.
wub.gif
Atsakyti
labai noriu isigit MACSFAKTOR tusa,nes nepatinka mano YSL
IR noriu chanel lupu blizgesio
Atsakyti
laukiiu algos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Planuoju pirkti plaukų dažus,tik dar nežinau kuriuos..svarstomi variantai: Green Light, Milk shake,KAaral, Loreal Resital g.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2010 10 26, 15:47)
Eslauda, o Kanebo kokiu tikslu naudojai? Užtvirtinti makiažui ar nuimti blizgesį, pavyzdžiui, nuo nosies ar T zonos?
Nes aš irgi ieškau geros kompaktinės, pati oda sausa, tai naudoju arba MUFE HD birią arba MAC "Mineralize Skinfinish Natural". Bet man jos nei viena nesulaiko blizgėjimo ant nosies.
Kokia situacija su Kanebo? g.gif

Kanebo kompaktine naudoju uztvirtinti makiazui ir nuimti blizgesi po krempudros, nes mano krempudros skirtos sausesnei odai, tai palieka toki slapuma. Tuomet sunku paskirstyti bronzanta, skaistalus. Siuo metu oda labai mazai riebaluojasi dienos eigoj, tai man pakanka makiazui pataisyti.
Turejau Mufe HD biria. Tai lyginant su ja, Kanebo ant veido komfortiskesne, siek tiek geriau pamaskuoja, nes Mufe balta ir taip perregimai dengia 4u.gif
Atsakyti