Įkraunama...
Įkraunama...

Artimiausias pirkinys

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 04, 17:23)

is kur perkat lavera priemones?

mano artimiausi pirkinukai cool.gif
eucerin sampunas su 5 proc. slapalu;
fructis nutri repair kauke plaukams;
blistex lupu balzamai;
Atsakyti

svarstymuose du saldesiai. Zadu issirinkti vienus. wub.gif

escada magnetism

user posted image

versace crystal noir

user posted image

gal kas turi abu ir pakomentuotu ju laikymasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 11:12)
svarstymuose du saldesiai. Zadu issirinkti vienus.  wub.gif

escada magnetism

user posted image

versace crystal noir

user posted image

gal kas turi abu ir pakomentuotu ju laikymasi?  ax.gif

Aš turiu abejus 4u.gif Bet,nesilygina man jie žinokit visiškai schmoll.gif Man Versaciai tokie daugiau vakariniai,o magnetism'as toks kai yra puiki nuotaika ir norisi,akd viskas būtų idealu wub.gif pasipurškiu jais ir jaučiuosi itin gerai ir seksualiai wub.gif o,versaciai tokie suteikiantys prabangos pojūtį wub.gif Abejus labai myliu,bet man netgi jų saldumas kitoks hihihi.gif kitos natos,kitas kvapas.. net,sakau nesilygina schmoll.gif blush2.gif Bet,jei reiktų rinktis vienus iš dviejų matyt imčiau versačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2010 11 06, 12:05)
Aš turiu abejus 4u.gif  Bet,nesilygina man jie žinokit visiškai schmoll.gif  Man Versaciai tokie daugiau vakariniai,o magnetism'as toks kai yra puiki nuotaika ir norisi,akd viskas būtų idealu wub.gif  pasipurškiu jais ir jaučiuosi itin gerai ir seksualiai wub.gif  o,versaciai tokie suteikiantys prabangos pojūtį wub.gif  Abejus labai myliu,bet man netgi jų saldumas kitoks hihihi.gif kitos natos,kitas kvapas.. net,sakau nesilygina schmoll.gif  blush2.gif  Bet,jei reiktų rinktis vienus iš dviejų matyt imčiau versačius blush2.gif

na man jie taip pat nera panasus, nebent tik tuo, kad saldus. Pries kaledas nenoriu labai islaidauti, tai bandau issirinkti viena kvapa. blush2.gif O kurie jums ilgiau laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 12:17)
na man jie taip pat nera panasus, nebent tik tuo, kad saldus. Pries kaledas nenoriu labai islaidauti, tai bandau issirinkti viena kvapa.  blush2.gif  O kurie jums ilgiau laikosi?

Šiaip net nežinau g.gif Versačius dažniausia naudoju įvairiems pobūviams,baliams,retai akda taip dienai purškiuos,o magnetism purškiuos dienai,kai noriu atrodyt čiki piki blush2.gif Ir su vienais ir su kitais grįžtu kvepėdama namo dar biggrin.gif Versaciu gal kiek stipresnis tik kvapas g.gif Jei kokį šalikėlį papurškiu,tai tikrai ilgai jaučiu tą kvapą (iki savaitės),bet magnetism bent man jie tokie,tokie,nemoku pasakyt kokie,artimi širdžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tute*frute @ 2010 11 06, 12:22)
Šiaip net nežinau g.gif  Versačius dažniausia naudoju įvairiems pobūviams,baliams,retai akda taip dienai purškiuos,o magnetism purškiuos dienai,kai noriu atrodyt čiki piki blush2.gif  Ir su vienais ir su kitais grįžtu kvepėdama namo dar biggrin.gif  Versaciu gal kiek stipresnis tik kvapas g.gif  Jei kokį šalikėlį papurškiu,tai tikrai ilgai jaučiu tą kvapą (iki savaitės),bet magnetism bent man jie tokie,tokie,nemoku pasakyt kokie,artimi širdžiai wub.gif

aciu uz komentarus 4u.gif tikriausiai nueisiu ir ta akimirka, kas labiau 'lips' ta ir parsinesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 12:30)
aciu uz komentarus  4u.gif  tikriausiai nueisiu ir ta akimirka, kas labiau 'lips' ta ir parsinesiu  blush2.gif

Labai sunku patarti,nes kiekveini kvepalai ant skirtingo kūno kitaiop laikosi ri net kvepia kitaip mirksiukas.gif 4u.gif Linkiu surasti savuosius ir džiaugtis jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 11 06, 10:01)
is kur perkat lavera priemones?

mano artimiausi pirkinukai cool.gif
eucerin sampunas su 5 proc. slapalu;
fructis nutri repair kauke plaukams;
blistex lupu balzamai;

Dar nepirkau, cia planuojamas smile.gif Manau,pirksiu Vilniuje Madoj esancioj parduotuvej, tik galvoju,gal palauksiu gruodzio ,turetu buti kokia akcija..
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 12:12)

escada magnetism

versace crystal noir

gal kas turi abu ir pakomentuotu ju laikymasi?  ax.gif

turiu versace tai man jie per astrus/aitrus nelabai patinka.
Atsakyti
susku ratus apie sia kauke http://www.lookfanta...rated-skin.html, gal kas turit atsiliepimu
ir toks kremas buvo, bet siuo metu jo nebera, matyt ispirko, tai irgi idomu ar kas naudojat 4u.gif
Atsakyti
Gal kas matėt kur būtų galima įsigyti Manhattan šių lūpų dažų? ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti