Man tai kažkaip sunku šiandien, norėčiau kokios lengvos knygos, nes galva neveikia po vakarykšči mergvakario, sunku susikaupti "Gydymą Šopenhaueriu" skaityti
Sveikos, nuėjau į seną temą, žiūriu baigta, galvoju reikia paskaityti viską, bet kai pamačiau, kad jau ir naujoje temoje tiek puslapių prikalbėta, rankos nusviro
Man tai kažkaip sunku šiandien, norėčiau kokios lengvos knygos, nes galva neveikia po vakarykšči mergvakario, sunku susikaupti "Gydymą Šopenhaueriu" skaityti
Tikiuosi, nepyksit, kad įsibraunu į diskusiją
Man "19 minučių" irgi patiko, sukrėtė. Ten ne tiek žiaurumai, kiek stiprus psichologinis spaudimas, smurtas... O su "Kaulikų žmogum" sudominot ir mane
Dėl knygu šviežumo ir kvapo pilnai sutinku. Patinka, kai paimi visiškai naują knygą į rankas... Ir nepatinka, kai kokią smirdinčią parsineši iš bibliotekos. Buvo man taip kažkada
Man "19 minučių" irgi patiko, sukrėtė. Ten ne tiek žiaurumai, kiek stiprus psichologinis spaudimas, smurtas... O su "Kaulikų žmogum" sudominot ir mane
Dėl knygu šviežumo ir kvapo pilnai sutinku. Patinka, kai paimi visiškai naują knygą į rankas... Ir nepatinka, kai kokią smirdinčią parsineši iš bibliotekos. Buvo man taip kažkada
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 20:56)
Norėjau paprašyti - jeigu kuri nors pamatysit pardavinėjant ar sugalvosit parduoti pačios Bado žaidynės ir Prarastos nekaltybės kelias", taip pat seniai mano ieškomą Margaret George Kleopatros memuarai, turėkit mane omeny.
Papildyta:
Visokių knygų ten būna. Va Papugeles bibliotekoje kai kurios knygos kaip naujos. O maniškėje Mickevičiaus gerosios dažnai būna nuskaitytos
Tiesa, jau rytoj (ar poryt) turėtų pasirodyti naujas KK katalogas bei naujos Pegaso akcijos
Papildyta:
Visokių knygų ten būna. Va Papugeles bibliotekoje kai kurios knygos kaip naujos. O maniškėje Mickevičiaus gerosios dažnai būna nuskaitytos
Tiesa, jau rytoj (ar poryt) turėtų pasirodyti naujas KK katalogas bei naujos Pegaso akcijos
Turesiu omeny jei kas zinosiu,bet bado zaidynes galima is to pardavejo sena.lt gauti uz 20 lt nauja?
adžani,aš jau brūkštelėjau tam pardavėjui,ir vieną knygą užsirezervavau.Ačiū
QUOTE(sphinx @ 2010 08 01, 20:00)
Tikiuosi, nepyksit, kad įsibraunu į diskusiją
Taip, knygoje "19 minučių" sukrėtė labiau psichologinis smurtas
Žinokit, dabar iš tiesų esu apžavėta tos knygos "Kauliukų žmogus"
Doriforei rekomenduoju primygtinai (bent jau pirmąją jos pusę, kiek lyg šiol pati esu perskaičiusi).
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 20:50)
"Trylikta pasaka" bei "Popiežė Joana" labai gerai
O man knyga gali būti nebūtinai nauja, spaustuvės kvapas tikrai man nėra būtinas atributas
Svarbiausia, kad būtų tvarkinga, nenuskaityta. Jei knygas skaito jas mylintys žmonės, ir po 10-to skaitymo ji dar tinkama 
O man knyga gali būti nebūtinai nauja, spaustuvės kvapas tikrai man nėra būtinas atributas
Man irgi lygiai tas pats,aisku patinka ir man naujos knygos,bet,kad jos labai brangios,o jeigu dar ir keliu norisi
QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:09)
Turesiu omeny jei kas zinosiu,bet bado zaidynes galima is to pardavejo sena.lt gauti uz 20 lt nauja?
Galiu numeriuka duoti jei reikia.
Kaip smagu,kad rytoj iseis naujas KK katalogas,jei ka brukstelsiu tam pardavejui jis suveiks kokia knyga jei kokia issirinksiu
Beje kiek zinau jis gauna tik almoslitteros knygas. 
Jei nesunku, parašyk man į AŽ jo numeriuką. Gal dar vieną kartais suras
QUOTE(reeva @ 2010 08 01, 21:10)
Nera uz ka.
Dar pagalvojau,kad kaip VU studentė,turėsiu nuolaidą Akademinėj knygoj
Vajai
Vajai
QUOTE(reeva @ 2010 08 01, 21:14)
Gaila,kad tokio knygyno nezinau.
QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 21:11)
Man irgi lygiai tas pats,aisku patinka ir man naujos knygos,bet,kad jos labai brangios,o jeigu dar ir keliu norisi
labai daug issileidzia. 
Žinok, aš irgi knygų pastaruoju metu nebeperku, bet, laimei, kol kas man sekasi ir nors bibliotekos knygos spaustuve nebekvepia, tai bent jau ir nesmirda
yr toks nelabai didelis,bet prigrūsta knygų.Ir labai daug angliškų
Ir dar vienam kažkokiam turėsiu,abu jie šalia VU,dėl to ir duoda nuolaidas
Ir dar vienam kažkokiam turėsiu,abu jie šalia VU,dėl to ir duoda nuolaidas