Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Sveikos, nuėjau į seną temą, žiūriu baigta, galvoju reikia paskaityti viską, bet kai pamačiau, kad jau ir naujoje temoje tiek puslapių prikalbėta, rankos nusviro lotuliukas.gif
Man tai kažkaip sunku šiandien, norėčiau kokios lengvos knygos, nes galva neveikia po vakarykšči mergvakario, sunku susikaupti "Gydymą Šopenhaueriu" skaityti doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi, nepyksit, kad įsibraunu į diskusiją blush2.gif
Man "19 minučių" irgi patiko, sukrėtė. Ten ne tiek žiaurumai, kiek stiprus psichologinis spaudimas, smurtas... O su "Kaulikų žmogum" sudominot ir mane ax.gif
Dėl knygu šviežumo ir kvapo pilnai sutinku. Patinka, kai paimi visiškai naują knygą į rankas... Ir nepatinka, kai kokią smirdinčią parsineši iš bibliotekos. Buvo man taip kažkada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 20:56)
Norėjau paprašyti - jeigu kuri nors pamatysit pardavinėjant ar sugalvosit parduoti pačios „Bado žaidynės“  ir „Prarastos nekaltybės kelias", taip pat seniai mano ieškomą Margaret George „Kleopatros memuarai“, turėkit mane omeny.
Papildyta:
Visokių knygų ten būna. Va Papugeles bibliotekoje kai kurios knygos kaip naujos. O maniškėje Mickevičiaus gerosios dažnai būna  nuskaitytos unsure.gif
Tiesa, jau rytoj (ar poryt) turėtų pasirodyti naujas KK katalogas bei naujos Pegaso akcijos bigsmile.gif

Turesiu omeny jei kas zinosiu,bet bado zaidynes galima is to pardavejo sena.lt gauti uz 20 lt nauja? g.gif Galiu numeriuka duoti jei reikia. blush2.gif Kaip smagu,kad rytoj iseis naujas KK katalogas,jei ka brukstelsiu tam pardavejui jis suveiks kokia knyga jei kokia issirinksiu thumbup.gif Beje kiek zinau jis gauna tik almoslitteros knygas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 01 rugpjūčio 2010 - 20:09
adžani,aš jau brūkštelėjau tam pardavėjui,ir vieną knygą užsirezervavau.Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 08 01, 20:00)
Tikiuosi, nepyksit, kad įsibraunu į diskusiją  blush2.gif
Man "19 minučių" irgi patiko, sukrėtė. Ten ne tiek žiaurumai, kiek stiprus psichologinis spaudimas, smurtas... O su "Kaulikų žmogum" sudominot ir mane  ax.gif

Taip, knygoje "19 minučių" sukrėtė labiau psichologinis smurtas drinks_cheers.gif O fizinis tebuvo jo išdava, paseka.
Žinokit, dabar iš tiesų esu apžavėta tos knygos "Kauliukų žmogus" bigsmile.gif Jeigu nuo vidurio (dabar tiek perskaičiau) nesuprastės ji, įvertinsiu ją labai aukštai.
Doriforei rekomenduoju primygtinai (bent jau pirmąją jos pusę, kiek lyg šiol pati esu perskaičiusi).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 20:50)
"Trylikta pasaka" bei "Popiežė Joana" labai gerai thumbup.gif
O man knyga gali būti nebūtinai nauja, spaustuvės kvapas tikrai man nėra būtinas atributas tongue.gif  Svarbiausia, kad būtų tvarkinga, nenuskaityta. Jei knygas skaito jas mylintys žmonės, ir po 10-to skaitymo ji dar tinkama smile.gif

Man irgi lygiai tas pats,aisku patinka ir man naujos knygos,bet,kad jos labai brangios,o jeigu dar ir keliu norisi unsure.gif labai daug issileidzia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:09)
Turesiu omeny jei kas zinosiu,bet bado zaidynes galima is to pardavejo sena.lt gauti uz 20 lt nauja?  g.gif Galiu numeriuka duoti jei reikia.  blush2.gif Kaip smagu,kad rytoj iseis naujas KK katalogas,jei ka brukstelsiu tam pardavejui jis suveiks  kokia knyga jei kokia issirinksiu  thumbup.gif Beje kiek zinau jis gauna tik almoslitteros knygas.  unsure.gif

Jei nesunku, parašyk man į AŽ jo numeriuką. Gal dar vieną kartais suras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 08 01, 21:10)
adžani,aš jau brūkštelėjau tam pardavėjui,ir vieną knygą užsirezervavau.Ačiū  wub.gif

Nera uz ka. thumbup.gif Saunu,kad knyges perka vis daugiau knygu. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau,kad kaip VU studentė,turėsiu nuolaidą Akademinėj knygoj doh.gif
Vajai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 08 01, 21:14)
Dar pagalvojau,kad kaip VU studentė,turėsiu nuolaidą Akademinėj knygoj  doh.gif
Vajai biggrin.gif

Gaila,kad tokio knygyno nezinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 21:11)
Man irgi lygiai tas pats,aisku patinka ir man naujos knygos,bet,kad jos labai brangios,o jeigu dar ir keliu norisi   unsure.gif labai daug issileidzia.  blush2.gif

Žinok, aš irgi knygų pastaruoju metu nebeperku, bet, laimei, kol kas man sekasi ir nors bibliotekos knygos spaustuve nebekvepia, tai bent jau ir nesmirda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 01 rugpjūčio 2010 - 20:17
yr toks nelabai didelis,bet prigrūsta knygų.Ir labai daug angliškų blush2.gif
Ir dar vienam kažkokiam turėsiu,abu jie šalia VU,dėl to ir duoda nuolaidas
Atsakyti