Na va per diena perskaičiau Erlend Loe 'Naivus. Super'. Tai norvegų rašytojo romanas, bet be skandinaviško niūrumo, tačiau pilna primityvaus ekzistencializmo klausimų. Knygos herojus, patyręs dvasinę krizę, nubraukia praeitį, atsisakydamas įprastų dalykų, ir viską pradeda iš naujo nuo primityvių daiktų kaip žaidimas su kamuoliu, kuolelių kalimas į lentą, įvairių sąrašu sudarymas, tokių kaip kokius gyvūnus esu matęs, ką turiu, ką norėčiau turėti ir pan., ir sąvokų iki universalių laiko ir erdvės sampratų. Paprasta, graži, lengvai skaitoma. Knygelė vienam vakarui. Bet man labai patiko.
o dabar grįžtų toliau žiūrėti 'Rizzoli and Isle', na o po to prie 'Vėjo šešėlio'.
Niu ir skaitymo tempai pas Fatimaallaa
i diena vos ne po kelias knygas perskaito

QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 20:16)
šiandien tėvai paėmė vaiką pažiūrėt visai dienai, tai laiko į marias buvo. Bet už tat apart skaitymo nieko nedariau, net valgyti pamiršdavau

o beto, paskutinioji knyga 'Naivus. Super' tik 240 psl. Nedaug kai įtraukia ir lengvai skaitosi.

QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:17)
Ačiū

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 01, 20:17)
Jau zinokit ta Kauliuku zmogu beveik turiu

Nors man pačiai ji - kuo toliau skaitau, tuo daugiau ironijos. Nežinau, gal kvaištelėjusi aš pati

QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:25)
Va būtent šioji dabar mano rankose. Bet skaitau aš labai tvarkingai.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 20:35)
Manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia 

Manirgimanirgimanirgi

QUOTE(Bjjanka @ 2010 08 01, 20:37)
Kažkuri mergaitė teiravosi dėl "Kleopatros memuarų" - aš turiu, tačiau dar neskaičiusi, tai nežinau, ar norėsiu sau pasilikt. O kai skaitau taip lėtai, tai kažin ar belauksit
.
Ingėnai, o ar tu nebandei vaistukų specialiai nuo migrenos? Gal jie tau pagelbėtų ( Imigran, Relpax ).

Ingėnai, o ar tu nebandei vaistukų specialiai nuo migrenos? Gal jie tau pagelbėtų ( Imigran, Relpax ).
Aš teiravausi Kleopatros. Jei sugalvosi ją pardavinėti, čiur aš pirma eilėje

Bandžiau kažkokius iš C raidės (Cinie gal

QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 21:11)
*vargeli
laikykis
**skaiciau, labai patiko, nors siuzeta ir zinojau vis tiek buvo idomu skaityti, nors pabaigoj labai liudna buvo
gaila tiek to zyduko, tiek ano berniuko
ir tevas, paskui tik suprates, kas atsitiko sunui, ir uz ka jis buvo atsakingas..jei galeciau, pakeisciau knygos pabaiga

**skaiciau, labai patiko, nors siuzeta ir zinojau vis tiek buvo idomu skaityti, nors pabaigoj labai liudna buvo

*Ačiū

** Užsisakiau jau šią knygą kitoje vietoje, labai susidomėjau ja.
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:37)
Tikrai verta. Man labai patiko. Tokia paprasta ( bet ne prasta ) knyga.
QUOTE(Vessta @ 2010 08 01, 13:24)
Luiziana, kaip Ingenas sake, mes cia vietoj pasitreniruosim, tada jau kita karta drasesnes busim

Prisiminsiu jusu si pazada ,pabandykit neteset...

QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 13:26)

QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 15:31)
Sveikos
Noriu i Jusu buri
Labai daznai paskaitau cia,bet vis neprisiruosdavau isijungt,mat mano draugyste su forumais labai jau nerimta,as tai lankaus, tai pamirstu juos
paskutines jusu temas, saziningai skaiciau
,tai iskart prisipazystu "Vanduo drambliams" neskaiciau
ir ko gero neskaitysiu,nu nezinau kodel, bet negaliu skaityt knygu parasytu pirmuoju asmeniu
jei atsivertus pamatau "as as as' is kart padedu...ko gero del to lieka daug neperskaitytu geru knygu,nu bet negaliu per save perlipt
Siaip megstu ir skaitau daug ir ivairiu knygu,tik nemegstu fantastiniu - ale kitos galaktikos,vampyrai ir pan.
Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"
Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi

Noriu i Jusu buri

Labai daznai paskaitau cia,bet vis neprisiruosdavau isijungt,mat mano draugyste su forumais labai jau nerimta,as tai lankaus, tai pamirstu juos

Siaip megstu ir skaitau daug ir ivairiu knygu,tik nemegstu fantastiniu - ale kitos galaktikos,vampyrai ir pan.

Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"
Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi

Sveika

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 20:35)
1.Kokios jūs abi fainuolės
O jau Luizianos suknelės kas per grooožis
2. Manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia

2. Manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia

1. aciu aciu

2.as taip irgi sakiau,bet vistiek bendroj sumoj knygu gavosi daugiau,nei tikejausi parsivezti,stai likusi kruvele,kuria man parveze draugai su masina (tik viena knyga dar nuimta,nes iskart ta drauge ja pasiskolino paskaityti-Mopasano "Mont Oriolis"):

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 01, 21:14)
einu ir as ziureti,visa diena laukiau kada gi prigulsiu ir ramiai sau perziuret galesiu.Ryt pasidalinsim ispudziais

O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju
Reiks ir filmą pažiūrėt

QUOTE(katilina @ 2010 08 01, 22:40)
Tikrai verta. Man labai patiko. Tokia paprasta ( bet ne prasta ) knyga.
Na tai parduokit ja man kas nors.

Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 01, 22:46)
O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju
Reiks ir filmą pažiūrėt

Paglostei Ingenui sirdele su sita zinute

QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 22:42)
"Sala" nuostabi knyga, jos ėmiausi vos ne kaip lengvo skaitaliuko skaityt, o pasirodo, ten užtikau labai įdomias ir rimtas temas.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 01, 22:46)
Reiks ir filmą pažiūrėt

Šitą knygą prieš pusmetį iš sena.lt esu nusipirkusi, bet vis taupau, net numanau, kad ji turėtų labai patikti. (vien tas žodis pavadinime "kvepalai" intriguoja

QUOTE(Biancca @ 2010 08 01, 22:55)
"Sala" nuostabi knyga, jos ėmiausi vos ne kaip lengvo skaitaliuko skaityt, o pasirodo, ten užtikau labai įdomias ir rimtas temas.
Šitą knygą prieš pusmetį iš sena.lt esu nusipirkusi, bet vis taupau, net numanau, kad ji turėtų labai patikti. (vien tas žodis pavadinime "kvepalai" intriguoja
)

O Dikenso "Didieji lukesciai" ar skaitet kas? As turiu, irgi stovi eilej

Lauksim atsiliepimo apie "Trobele"

QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 21:49)

Mane jau vien tas filmas sužavėjo

QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 22:58)

Mane jau vien tas filmas sužavėjo

Kai tik kur pamatau apie ta knyga iskart tave prisimenu