Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Na va per diena perskaičiau Erlend Loe 'Naivus. Super'. Tai norvegų rašytojo romanas, bet be skandinaviško niūrumo, tačiau pilna primityvaus ekzistencializmo klausimų. Knygos herojus, patyręs dvasinę krizę, nubraukia praeitį, atsisakydamas įprastų dalykų, ir viską pradeda iš naujo – nuo primityvių daiktų kaip žaidimas su kamuoliu, kuolelių kalimas į lentą, įvairių sąrašu sudarymas, tokių kaip kokius gyvūnus esu matęs, ką turiu, ką norėčiau turėti ir pan., ir sąvokų iki universalių laiko ir erdvės sampratų. Paprasta, graži, lengvai skaitoma. Knygelė vienam vakarui. Bet man labai patiko.

o dabar grįžtų toliau žiūrėti 'Rizzoli and Isle', na o po to prie 'Vėjo šešėlio'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 01 rugpjūčio 2010 - 21:17
Niu ir skaitymo tempai pas Fatimaallaa unsure.gif blink.gif i diena vos ne po kelias knygas perskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 20:16)
Niu ir skaitymo tempai pas Fatimaallaa  unsure.gif  blink.gif i diena vos ne po kelias knygas perskaito  biggrin.gif

šiandien tėvai paėmė vaiką pažiūrėt visai dienai, tai laiko į marias buvo. Bet už tat apart skaitymo nieko nedariau, net valgyti pamiršdavau biggrin.gif kai sakoma išnaudoju laisva dieną, nes ne taip jau dažnai mane palepina.
o beto, paskutinioji knyga 'Naivus. Super' tik 240 psl. Nedaug kai įtraukia ir lengvai skaitosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 01 rugpjūčio 2010 - 21:21
QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:17)
Padaryta.  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 01, 20:17)
Jau zinokit ta Kauliuku zmogu beveik turiu  blush2.gif 

lotuliukas.gif Knyga tikrai super thumbup.gif Bet kol kas į lentyną gal padėk mirksiukas.gif
Nors man pačiai ji - kuo toliau skaitau, tuo daugiau ironijos. Nežinau, gal kvaištelėjusi aš pati blush2.gif , ar autoriaus juodą jumorą gerai pagavau tongue.gif

QUOTE(adžani @ 2010 08 01, 20:25)
Va cia kauliuku zmogu uz 10 lt parduoda Vilniuje.  
http://www.supermama...?...3552&st=552

Va būtent šioji dabar mano rankose. Bet skaitau aš labai tvarkingai.

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 20:35)
Manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia biggrin.gif

Manirgimanirgimanirgi lotuliukas.gif

QUOTE(Bjjanka @ 2010 08 01, 20:37)
Kažkuri mergaitė teiravosi dėl "Kleopatros memuarų" - aš turiu, tačiau dar neskaičiusi, tai nežinau, ar norėsiu sau pasilikt. O kai skaitau taip lėtai, tai kažin ar belauksit smile.gif .
Ingėnai, o ar tu nebandei vaistukų specialiai nuo migrenos? Gal jie tau pagelbėtų ( Imigran, Relpax ).

Aš teiravausi Kleopatros. Jei sugalvosi ją pardavinėti, čiur aš pirma eilėje smile.gif
Bandžiau kažkokius iš C raidės (Cinie gal g.gif ), pačios silpniausios koncentracijos. Vienąkart padėjo, kitą kartą - ne. Kitų specialių nebandžiau.

QUOTE(_Only_ @ 2010 08 01, 21:11)
*vargeli  unsure.gif  doh.gif laikykis  4u.gif
**skaiciau, labai patiko, nors siuzeta ir zinojau vis tiek buvo idomu skaityti, nors pabaigoj labai liudna buvo  verysad.gif gaila tiek to zyduko, tiek ano berniuko  blush2.gif ir tevas, paskui tik suprates, kas atsitiko sunui, ir uz ka jis buvo atsakingas..jei galeciau, pakeisciau knygos pabaiga  rolleyes.gif

*Ačiū 4u.gif
** Užsisakiau jau šią knygą kitoje vietoje, labai susidomėjau ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 rugpjūčio 2010 - 21:38
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 15:37)
"Dazyta nama" thumbup.gif skaityk, nes as jo noriu nezinodama ar verta noret tongue.gif

Tikrai verta. Man labai patiko. Tokia paprasta ( bet ne prasta ) knyga.
Atsakyti

QUOTE(Vessta @ 2010 08 01, 13:24)

Luiziana, kaip Ingenas sake, mes cia vietoj pasitreniruosim, tada jau kita karta drasesnes busim biggrin.gif

Prisiminsiu jusu si pazada ,pabandykit neteset... biggrin.gif

QUOTE(laTulipe @ 2010 08 01, 13:26)
beje, luiziana, sveika sugrįžusi  4u.gif

smile.gif

QUOTE(Creed @ 2010 08 01, 15:31)
Sveikos 4u.gif

Noriu i Jusu buri bigsmile.gif
Labai daznai paskaitau cia,bet vis neprisiruosdavau isijungt,mat mano draugyste su forumais labai jau nerimta,as tai lankaus, tai pamirstu juos blush2.gif paskutines jusu temas, saziningai skaiciau  biggrin.gif ,tai iskart prisipazystu "Vanduo drambliams" neskaiciau blush2.gif ir ko gero neskaitysiu,nu nezinau kodel, bet negaliu skaityt knygu parasytu pirmuoju asmeniu doh.gif jei atsivertus pamatau "as as as' is kart padedu...ko gero del to lieka daug neperskaitytu geru knygu,nu bet negaliu per save perlipt doh.gif
Siaip megstu ir skaitau daug ir ivairiu knygu,tik nemegstu fantastiniu - ale kitos galaktikos,vampyrai ir pan. biggrin.gif
Siuo metu skaitau P.J. Tracy "Bezdzioniu tiltas"
Labai laukiu (jau uzsisakiau ) naujos S.Larsono knygo "Mergina ,kuri zaide su ugnimi bigsmile.gif

Sveika 4u.gif panasiaii ir man su tais pirmaisiais asmenim,nemegstu tokiu knygu,kur kazkas pasakoja savo vardu...Taip pat nemegstu fantastiniu...ziuriu,kad skoniai gali ir atitikti musu mirksiukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 01, 20:35)
1.Kokios jūs abi fainuolės wub.gif O jau Luizianos suknelės kas per grooožis wub.gif

2. Manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia manniekonereikiatikraitikrainereikia biggrin.gif

1. aciu aciu blush2.gif
2.as taip irgi sakiau,bet vistiek bendroj sumoj knygu gavosi daugiau,nei tikejausi parsivezti,stai likusi kruvele,kuria man parveze draugai su masina (tik viena knyga dar nuimta,nes iskart ta drauge ja pasiskolino paskaityti-Mopasano "Mont Oriolis"):

user posted image

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 01, 21:14)

o dabar grįžtų toliau žiūrėti 'Rizzoli and Isle', na o po to prie 'Vėjo šešėlio'.

einu ir as ziureti,visa diena laukiau kada gi prigulsiu ir ramiai sau perziuret galesiu.Ryt pasidalinsim ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju mirksiukas.gif Reiks ir filmą pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 08 01, 22:40)
Tikrai verta. Man labai patiko. Tokia paprasta ( bet ne prasta ) knyga.

Na tai parduokit ja man kas nors. bigsmile.gif Kas cia yra kad niekur negalima gauti blink.gif SM niekas isvis neatsiliepe i skelbimus, Sena.lt pagaliau parase, bet toks idomus egzempliorius pasitaike, kuris paraso ir dingsta savaitei. doh.gif Bijau su tokiu ir prasidet unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 01, 22:46)
O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju  mirksiukas.gif Reiks ir filmą pažiūrėt  rolleyes.gif

Paglostei Ingenui sirdele su sita zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 08 01, 22:42)

"Sala" nuostabi knyga, jos ėmiausi vos ne kaip lengvo skaitaliuko skaityt, o pasirodo, ten užtikau labai įdomias ir rimtas temas. rolleyes.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 01, 22:46)
O aš vakar baigiau Patrick Süskind "Kvepalai. Vieno žudiko istorija". Patiko. Ypač kur aprašomas kvepalų gaminimo procesas, bandomi perteikti neįsivaizduojami kvapai. Nesu skaičius nieko panašaus, rekomenduoju  mirksiukas.gif Reiks ir filmą pažiūrėt  rolleyes.gif

Šitą knygą prieš pusmetį iš sena.lt esu nusipirkusi, bet vis taupau, net numanau, kad ji turėtų labai patikti. (vien tas žodis pavadinime "kvepalai" intriguoja bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 08 01, 22:55)
"Sala" nuostabi knyga, jos ėmiausi vos ne kaip lengvo skaitaliuko skaityt, o pasirodo, ten užtikau labai įdomias ir rimtas temas. rolleyes.gif
Šitą knygą prieš pusmetį iš sena.lt esu nusipirkusi, bet vis taupau, net numanau, kad ji turėtų labai patikti. (vien tas žodis pavadinime "kvepalai" intriguoja bigsmile.gif )

O Dikenso "Didieji lukesciai" ar skaitet kas? As turiu, irgi stovi eilej g.gif

Lauksim atsiliepimo apie "Trobele" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 08 01, 21:49)
Paglostei Ingenui sirdele su sita zinute smile.gif

tongue.gif Che, che, tikrai, kad paglostė rolleyes.gif Kaip special for my parašyta rolleyes.gif
Mane jau vien tas filmas sužavėjo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 01, 22:58)
tongue.gif  Che, che, tikrai, kad paglostė  rolleyes.gif  Kaip special for my parašyta rolleyes.gif
Mane jau vien tas filmas sužavėjo thumbup.gif

Kai tik kur pamatau apie ta knyga iskart tave prisimenu smile.gif Tai kada pati skaitysi ta geri? bigsmile.gif
Atsakyti