Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

Meskute5 esi labai labai daili bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(ingina @ 2010 07 31, 20:55)
tai cia turite ir savo bendra pasta kazkoki ar pan.  ax.gif na, kol kas dar nepretenduoju - bent apsilsiu kojeles  mirksiukas.gif ziuresim, kaip man seksis  blush2.gif
Tik albumuką susipažinimui, visoms jau labiau apšilusiomis kojelėmis biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 31 liepos 2010 - 19:58
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 31, 20:06)
Kai pabaigsi "Dienos Paryžiuje ir Londone", ar gali parašyti išsamesnį atsiliepimą?
Nes mąstau apie šios knygos pirkimą.
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na ne aš juk ją siunčiau, o Papūgėnas tongue.gif
Aš jos dar nė rankose praktiškai neturėjau, tik kiek knygyne čiupinėjau smile.gif

Žinoma, galėsiu parašyti išsamiau ax.gif
Atsakyti
nespeju su Jusu tempais doh.gif tai tik atsakau ka uzmaciau smile.gif
Dauguvietyte veza bigsmile.gif
Kinrozes ziedas skaiciau, antra karta neskaityciau..neliko jokio prisiminimo, eilinis skaitalas smile.gif gerai, kad ta knyga anyta paskolino, bent pinigu negaila smile.gif ziaurumus megstu thumbup.gif bent jau lieka kazkas po knygos, o ir mastymu daaaug buna biggrin.gif
kompas norvegiskas, tai nepykit uz simboliu stoka 4u.gif

P.S. tema fantastiska 4u.gif

ir dar uzmaciau berods apie Myers kalbejot, vampyrus jos sugrauziau, kol knygynuose dar tik pirmoji knyga buvo smile.gif susiprintinau .pdf ir sugrauziau smile.gif paskutine man pati paciausia buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucke: 31 liepos 2010 - 20:28
QUOTE(Biancca @ 2010 07 31, 19:56)
Kokia graži ta mūsų Meskute5 su vaikučiu. bigsmile.gif Po balionėlį jums abiem. 4u.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.
Kaip visada labai gražūs namučiai. 4u.gif
Na ką, drambliai jau pas mane, važiuodama pora skyrių perskaičiau. smile.gif
Atsakyti
Siaubas, kiek pripliurpta net pavargau skaityti karsta.gif
SS kaip visada temele nuostabi 4u.gif
o as vel su dviem knygom:
i pabaiga su Robert Ludlum 'Canslerio rankrastis' ir ipusejau Carlos Ruiz Zafon 'Vejo seseli'.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 07 31, 22:47)
Siaubas, kiek pripliurpta net pavargau skaityti  karsta.gif
SS kaip visada temele nuostabi  4u.gif
o as vel su dviem knygom:
i pabaiga su Robert Ludlum 'Canslerio rankrastis' ir ipusejau Carlos Ruiz Zafon 'Vejo seseli'.

Kaip "Vejo seselis"? bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
As pradesiu "Prarastos nekaltybes kelia". Nenoreciau jos skaityt atsistojus knygyne kaip Dorifore patare biggrin.gif , ne tokia jau plona knyga-250psl, ir smulkus tekstas rolleyes.gif
Papildyta:
Na del "Bado zaidyniu", tai nieko jums daug nepasakysiu, tik perskaitykit pacios. thumbup.gif mirksiukas.gif Tookia idomi, tookia itraukianti nuo pirmo puslapio iki paskutinio, kad dabar su didziausiu nekantrumu lauksiu antros dalies wub.gif
Zodziu man ji labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 21:09)
Kaip "Vejo seselis"? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Pradzia buvo kiek nuobodoka. Dabar ties viduriu kiek idomiau. Paslaptis po truputi pradeda aisketi. Negaliu sakyti, kad esu prikaustyta prie knygos, kad negaleciau ir nenoreciau atsitraukti. Bet knyga idomi.
Atsakyti
Nu ir prikalbėjot, begėdės wacko.gif Kol viską perskaičiau karsta.gif

SS, kaip visada, namai TOBULI wub.gif wub.gif wub.gif Imk balioną 4u.gif O gal geriau tris biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš vis dar su "Kvepalais", bet jau šiandien pabaigsiu. Ir manau imsiu "Priversta tylėti" bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 07 31, 23:19)
Pradzia buvo kiek nuobodoka. Dabar ties viduriu kiek idomiau. Paslaptis po truputi pradeda aisketi. Negaliu sakyti, kad esu prikaustyta prie knygos, kad negaleciau ir nenoreciau atsitraukti. Bet knyga idomi.

Tos paslapties aiskejimas dar n kartu apsivers biggrin.gif Uzvertus paskutini pauslapi galesi tik pasakyk , kad paslaptis aiski ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 07 31, 23:25)
Nu ir prikalbėjot, begėdės  wacko.gif Kol viską perskaičiau karsta.gif

Aš vis dar su "Kvepalais", bet jau šiandien pabaigsiu. Ir manau imsiu "Priversta tylėti"  bigsmile.gif

Nereikejo ten skaityt, apie knygas beveik nieko nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 23:33)
Nereikejo ten skaityt, apie knygas beveik nieko nebuvo biggrin.gif

Kol neperskaičiau, to nežinojau biggrin.gif
Bet nieko, pasikėliau nuotaiką truputį tongue.gif
Atsakyti
Sielos sparnai labai grazu 4u.gif wub.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 15:38)
Gal sita kas skaitet? Apei raganu deginima ant lauzo senovej rolleyes.gif
Labai gera akcija jai Vagoj siuo metu
user posted image

skaiciau sita, bet man nieko gero. Apie raganas mazai ten ir buvo parasyta, kiek atsimenu. Nepirkciau as jos schmoll.gif bibliotekoj paziurek,( pas mus tai yra), jei didelis noras yra ja perskaityt. mirksiukas.gif
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 31, 16:04)
tai toj knygų išparduotuvėj Parke buvo "Aklumas" labai pigiai. Kainavo 4.50lt (tik, kad kažkur minėjo, jog ten trūksta puslapių, nors aš varčiau, tai nepastebėjau)  g.gif

,,Aklumas" buvo padetas prie knygu su defektais. Ne viena ten knyga sita buvo, tai virsutine paemiau pavartyt ir nemazai tusciu lapu buvo. Kokie pas kitas efektai buvo nezinau...
QUOTE(ingina @ 2010 07 31, 18:32)
registruojuos naujuose namuciuose su Idukra  ax.gif visai neseniai rode toki panasu filma, tik ten ant pieno pakelio save pamate... tai negaliu nelyginti  doh.gif

siat visai nesenai skaiciau, labai patiko thumbup.gif Nors ji paaugliams skirta blush2.gif

Nulekiau siandien i ,,Europa", tai nusipirkau princesyciu thumbup.gif ale kol ta ,,balta angela" suradau doh.gif keturis kartus prma auksta apejau, o kad per viduri sita parduotuvike tai nei nepagalvojau blush2.gif
Einu pabaigsiu ,,Tai, kas mano", kad ryt jau dramblius galeciau pradet biggrin.gif
Atsakyti