Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *14 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:37)
"Namas su akla stiklo veranda" ir "Nebylus kambarys"

Pas mane šios irgi guli, tik aš labai laukiu trečios dalies, tada tik noriu pradėti visas skaityti ramia širdimi, žinant, kad jos jau VISOS išleistos. biggrin.gif rolleyes.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:43)
4u.gif Kokiai jubiliejinei 50-ai temai visą poemą gal net sukurpsiu lotuliukas.gif

Būtų tiesiog puiku, o kai tokia gera kūrėja esi, numanau, kad gautųsi šauniai thumbup.gif
Atsakyti

O niekas nepastebėjo mano kito klausimo dėl žodžio "atstumas" knygose? rolleyes.gif Ar tiesiog nesusidūrėte/nepastebėjote/neužkliuvo jis jums? rolleyes.gif

QUOTE(Biancca @ 2010 07 31, 20:18)
*Pas mane šios irgi guli, tik aš labai laukiu trečios dalies, tada tik noriu pradėti visas skaityti ramia širdimi, žinant, kad jos jau VISOS išleistos. biggrin.gif  rolleyes.gif
**Būtų tiesiog puiku, o kai tokia gera kūrėja esi, numanau, kad gautųsi šauniai thumbup.gif
* drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vat aš būtent to paties laukiu biggrin.gif
**Dabar jau jaučiuosi vos ne viešai įsipareigojusi ir pasižadėjusi temos 50-čio proga sukurpt konkrečią poemą lotuliukas.gif Prisikalbėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 20:18)
Greičiausiai biggrin.gif Man jūs iš bendravimo kaip vienas asmuo, kaip sesės, kaip dvi to pačio krūmelio gėlytės biggrin.gif

Na ir parašei blush2.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 31, 20:16)
Kur jus cia tas nuotraukas matot viena kitos? As irgi noriu paziureti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Yra albumiukas su mūsų visų veidukais rolleyes.gif Jeigu kitos mergaičiukės nieko prieš, tai manau galėtum ir tu gaut prisijungimo duomenis ir ten pati pasirodyt mirksiukas.gif Aš tai nieko prieš 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 31 liepos 2010 - 19:25
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 20:22)
**Dabar jau jaučiuosi vos ne viešai įsipareigojusi ir pasižadėjusi temos 50-čio proga sukurpt konkrečią poemą lotuliukas.gif Prisikalbėjau lotuliukas.gif

Dar to greit nebus, mazdaug uz menesio lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 20:23)
Na ir parašei  blush2.gif  wub.gif
Myliu jus baisiai virtualiai, tai ir veržias meilė per kraštus blush2.gif biggrin.gif Man jūs abi baisiai šilti ir tokie geriečiai žmogučiukai wub.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 07 31, 20:25)
Dar to greit nebus, mazdaug uz menesio lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Vadinas laiko yra dar biggrin.gif Bent jau mėnuo tikrai biggrin.gif Reiks užsidaryt kambariuky, paskęst giliuose apmąstymuose ir filosofinėse kančiose, tada ir gims poema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 31 liepos 2010 - 19:28
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:18)
Greičiausiai biggrin.gif Man jūs iš bendravimo kaip vienas asmuo, kaip sesės, kaip dvi to pačio krūmelio gėlytės :D Nesugebu aš jūsų atskirt nors užmuškit mane nu niekaip biggrin.gif

wub.gif Tiesiog SM knyginės dvynės tongue.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:22)
*O niekas nepastebėjo mano kito klausimo dėl žodžio "atstumas" knygose? rolleyes.gif Ar tiesiog nesusidūrėte/nepastebėjote/neužkliuvo jis jums? rolleyes.gif
*Dabar jau jaučiuosi vos ne viešai įsipareigojusi ir pasižadėjusi temos 50-čio proga sukurpt konkrečią poemą lotuliukas.gif Prisikalbėjau lotuliukas.gif

* Nepastebėjau unsure.gif Bet aš tai labai nepastabi blush2.gif
** lotuliukas.gif Lauksim lauksim tongue.gif Turi talentą, tai poema neprasta išeis mirksiukas.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:24)
Yra albumiukas su mūsų visų veidukais rolleyes.gif Jeigu kitos mergaičiukės nieko prieš, tai manau galėtum ir tu gaut prisijungimo duomenis ir ten pati pasirodyt mirksiukas.gif Aš tai nieko prieš 4u.gif

Aš irgi nieko prieš. Bet reikia ir pačiai pasirodyti, ne tik kitus apžiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 liepos 2010 - 19:28
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 20:26)
Myliu jus baisiai virtualiai, tai ir veržias meilė per kraštus blush2.gif biggrin.gif Man jūs abi baisiai šilti ir tokie geriečiai žmogučiukai wub.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 19:28)

Vajezau, net susikukulinau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai ok, o pas ka cia rakto paprasyt ir kur tas albumas padetas? bigsmile.gif
Atsakyti

Cituoju pati save biggrin.gif ir kartoju klausimą-pastebėjimą rolleyes.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 31, 18:58)
Aj, vėl prisiminiau ką norėjau jau senai parašyt, bet vis pamiršdavau biggrin.gif Žiūriu šiandien man atmintis stebuklingai atsigavusi lotuliukas.gif

Taigi, jau ne vienoje, ir ne dviejose knygose esu pastebėjusi labai keistą dalyką: žodis "atstumas" arba "atstumu" jose išspausdintas kažkodėl be paskutinio skiemens blink.gif Ne vienoje knygoje radau būtent "atstu" ir viskas blink.gif Kaip tai suprast? g.gif Jums nėra tekę su tuo susidurt skaitant?

Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 31, 19:29)
Tai ok, o pas ka cia rakto paprasyt ir kur tas albumas padetas?  bigsmile.gif

Ok, rašau į AŽ.
Atsakyti