Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(GinCherry @ 2010 10 19, 13:40)
Tai,kad dabar gal netinkamiausi orai pradeti begimo sezona biggrin.gif Ash pradejau geguzes menesi kazkur ir begiojau iki spalio pradzios Lietuvoje.Begdavau po 6 km. berods,o kartais savaitgali ir 10 km. Nebegdavau 1 arba 2 dienas per savaite.Tai kunas pasidare proporcingas, nutirpo riebaliukai tose vietose, kurias ash laikiau savo probleminemis ir maniau,kad jau niekad nepagrazes smile.gif Keisciausia,kad organizmas riebalus degina tose vietose, kur jam patogiausia  biggrin.gif
O ir shiaip, pats jausmas kai gali pabuti su savimi, apmastyti daug ka ir shiaip energijos biski ishlieti biggrin.gif

arba dar ir pabuti vienai be vaiku zyzimo, o grizus but labai geros nuotaikos ir ta zyzima toleruot. Man oras negroja.. Patinka begiot, tik va, as kazkaip imu po 2 men ir nebebegu..Sutinku, kad reikia 2 sav isivaziavimo, paskui jei darai ilgesne pertrauka- vel turi isivaziuot...Nu, ka cia man prisigalvot, kad pradejus vel nemesciau. Ziema begt man pats fainiausias metas!
Atsakyti
Galiu tave pamotyvuoti smile.gif aš negaliu bėgioti (po kelio operacijos) verysad.gif gal po pusės metų galėsiu, minkšta danga blink.gif o gal ir negalėsiu cray.gif bus matyt, tai dabar žinok daug lengviau pačiai su savimi susitarti ir daryti tai, ką galiu biggrin.gif nes vieną gražią dieną galimybės gali pasikeisti. Reikia nuoširdžiai džiaugtis tuo, ką gali daryti, ir daryti tai, nes tu GALI irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2010 10 19, 23:24)
Galiu tave pamotyvuoti smile.gif aš negaliu bėgioti (po kelio operacijos) verysad.gif gal po pusės metų galėsiu, minkšta danga  blink.gif o gal ir negalėsiu  cray.gif bus matyt, tai dabar žinok daug lengviau pačiai su savimi susitarti ir daryti tai, ką galiu biggrin.gif nes vieną gražią dieną galimybės gali pasikeisti. Reikia nuoširdžiai džiaugtis tuo, ką gali daryti, ir  daryti tai, nes tu GALI irnesakyk.gif

kaip taikliai!!! 4u.gif aciu
Atsakyti
noriu paklaust gal yra geriau zinanciu. ar turi itakos begiojant apranga, jeigu as metu svori?
Atsakyti
sveikos wink.gif gal galit patart, ką geriausia valgyt po bėgiojimo ryte? išbėgu nevalgius, tik vandens atsigėrus. avižinė košė tiktų, ko gero?
Atsakyti
QUOTE(minimo @ 2010 10 28, 11:18)
sveikos wink.gif gal galit patart, ką geriausia valgyt po bėgiojimo ryte? išbėgu nevalgius, tik vandens atsigėrus. avižinė košė tiktų, ko gero?

Košės tikrai tinka, atstato angliavandenius organizme wink.gif
Atsakyti
QUOTE(minimo @ 2010 10 28, 11:18)

Daug anglevandeniu ir baltymu. Tinka sausi pusryciai su pienu.
Atsakyti
Kaip sekasi šiuo metų laiku bėgiojančioms mergytėms? smile.gif
Atsakyti

Ash kazkaip nebebegioju sad.gif kaip uzleidau per sloga taip vel neisivaziuoju i ritma, jau kokios 2 sav. sad.gif Ir pykstu pati ant saves...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 24, 16:29)
Ash kazkaip nebebegioju sad.gif kaip uzleidau per sloga taip vel neisivaziuoju i ritma, jau kokios 2 sav. sad.gif Ir pykstu pati ant saves...

Aš pernai taip bandžiau, dorai nieko nepavyko, tai šiais metais net nemėginau, jau dabar laukiu balandžio mėnesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 11 24, 16:29)

aš irgi užsileidau, tik ne per slogą - šiaip iš valios neturėjimo. verysad.gif
Atsakyti
Kai oras nemielas tai ir stimulas dingsta, nenusiminkime merginos, atėjus pavasariui startuosime wink.gif
Atsakyti