Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Isbegau uzvakar, buvo dar gan silta, tik dregna, tai stengiausi ikvepti pro nosi, o iskvepti per burna. Ne visada gaudavosi begant lygia trasa, bet kai jau begau i kalna Kalinausko gatve (arba begu dar i Taurakalni, ziurint koki marsruta pasirenku), tai kvepavau per tik burna.

Ryte lyg kabinosi sloga, bet praejo. Bandysiu isbegti siandien arba ryt, oras jau saltesnis, ziuresim kaip bus.

Siaip paskaiciau internete apie begima vesiu / saltu oru, tai daug kas devi kaukes (kaip slidininku ar dviratininku) uzdengiancias burna. Nusipirkau ir as kauke is windstopper medziagos, ziuresiu, ar bus geriau.

As begimui apranga turiu nuo to laiko kai plentiniu dviraciu vazinejau. Tai begu su kelnem is CoolMax medziagos, o jei buna salta, tai su Gore kelnem is Windstopper medziagos (siaip jos prie nedidelio lietaus kaip ir neperslampa). Kol kas prie kuno velkuosi maikute ilgom rankovem is poliesterio (noreciau Nike DryFit isigyti...) ir svarkeli Gore is Windstopper. Prie didesnio salcio dar vilkdavausi po svarkeliu bliuzona is flico.

O kaip as ilgiuosi tu vasaros karsciu, vakarais galima buvo begioti ir begioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 09 29, 16:40)

as tai pradejau begiot balandzio gale, ir kai vasara buvo tie karsciai, vis laukiau rudens, galvojau, kad vesesniu oru man lengviau begsis, bet pasirode atvirksciai.

tam žmogui vis negerai ir negerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man patiko per karščius bėgioti. Aišku, aš bėgdavau anksti ryte darbo dienomis ir api 9-10 savaitgaliais. Na bet koookia šlapia grįždavau - tai man tarsi dar pridėdavo to malonumo
Atsakyti
Nusipirkau siandien adidas begimo sportbacius,uz 99 lt,vilniuje universalineja parduotuveje 3 aukshte ar 4,salia sportlandó.gal kam dar reikia.(pries tai kainavo 199,gal ir nebrangus bet visai nieko,o gal tiesiog as geresniu neturejau )
Siandien pirma karta begiojau,nors ankscau begimo nemegau visai isejo prabegti neuzdustant. :)patiko. begiojau vakare ,vilniuje prie upes,ir maciau vyras plauke po zaliuoju tiltu,vargsheli kazkas imete,vos isplauke i kranta ,bet viskas viko kitoje upes puseje,net nezinojau kuo padeti,ir telefona nepasiemiau ,aciu devuj kazkas iskviete policija ir greitaja.
Dar spejau nukristi pirma begiojimo diena. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika: 10 spalio 2010 - 23:04
Neblogi įspūdžiai, kaip pirmai dienai blink.gif smile.gif
Atsakyti
As irgi apie tai pagalvojau,smagu begioti namie tokio nepamatysi,nors as ir taip daznai daug vaiksciajau su šuniu,dabar begiosime(nors ryte atsikeliau su sinusitu
sad.gif )
Atsakyti

rLabas ytas damos smile.gif

Ash vakar pagaliau pirma karta ishbandziau uzjurio begiojimo privalumus biggrin.gif Beveik visa savaite begiot negalejau tai jau man buvo ne kas,labai truko begiojimo smile.gif

Taitaigi, vakar begiojau parke netoli namu,labai fainas trasos: i kalniuka, nuo kalniuko, daug keliuku, na zodziu liuks smile.gif Geriausia dalis tai aishku ta,kad begiojau trumpom rankovem,nes su bliuzonu buvo per karshta biggrin.gif

O shiandien begau i centra, per gatves, gatveles, tiltus, tiltelius, apibegau prieplauka ir atgal namo smile.gif Kadangi dbr neisheina skaiciuoti atstumo tai begu apie 55 min.Vis pritruksta iki valandos biggrin.gif
Atsakyti
Oi, baisus pavydas biggrin.gif dėl oro man kyla. Ir dėl priežasties, dėl kurios savaitę jau nebėgioji smile.gif
Atsakyti
labas vakarelis!

nesu is visai nesportuojanciu. Daugiau dirbu su savim fitneso srity, tik dabar netycia gavosi kazkokios atostogos be sporto visai. Krosus myliu begiot, bet ypac ziema labai anksti ryte. Tik ilgiausias laikotarpis bus 3-4 men. Pradedu- pabegioju 1-1.5 men ir kazkas nutinka, kad baigiu...

Vat, idomus klausimas sukasi mano galvoje ilgai jau begiojanciuju:
as krosus vis derinau su sportu saleje ar karate. O jei imt tik begiojima po 30-40 min..ir paskui, aisku mankstele dar 20-30 min .ir taip 4-5-6 men 4-5 x i sav ir t.t. KAS DAROSI SU KUNU? Pastebejot? Pamotyvuokit mane smarkiau ir as...nuo pirmadienio pradedu cool.gif Aciu labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustluk: 14 spalio 2010 - 16:48
QUOTE(blogas vyras @ 2010 08 03, 16:08)
Noreciau pasiulyti toms kurios begioja del svorio metimo tokias treniruotes kaip HIIT. Hos dar veiksmingesnes uz leta begima, tik nelabai tinka pradedanciosioms. Stai pora pvz:

http://www.youtube.c...h?v=P1NjC03DFMI
http://www.youtube.c...h?v=VuaKLtqL_D8
http://www.youtube.c...h?v=56UinlxP9oU
http://www.youtube.c...h?v=2158glHydDs

Ačių už nuorodas 4u.gif turėsim omeny mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos!

Na, lietuvaites begiotojos, ar dar begiojat? smile.gif Kaip orai pas jus? Ash tai tfu tfu tfu,bet nesiskundziu, dar nuo atvaziavimo nei karto nelijo [cia irgi tris kartus per kairi peti], begioju su ilgom rankovem ir bliuzonu,bet bliuzona vis dar tenka nusiimti,per silta pasidaro smile.gif
Vienam prekybos centre cia buvo akcija begiojimo tympoms, tai netycia radau vienas savo dydzio ishpakuotas biggrin.gif Nes dezutes tai buvo tik vienos XL dydzio like smile.gif Tai sian jau ishbandziau.Smagios tokios, nepraleidzia vejo ir labai fainai,kad gale yra kisenyte uzsegama uztrauktuku, kur gali isideti namu rakta smile.gif Nes man tai pastovi problema budavo, begdama rankoj laikydavau smile.gif Dar noriu buteliuka begikams isigyt,nes cia kazkaip begiodama labai gert noriu g.gif
Visgi begioju parke, tai nubegti/pabegioti/grizti uztrunka apie 1 val. smile.gif

Faustluk,tai jei vis numeti tai manau nelabai mes tave ir motyvuosim smile.gif O kunas tai keiciasi labai smile.gif Man vien del to nesinori mesti, nes butu gaila prarasti tai, ka pasiekiau begiojimo deka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 10 19, 12:40)
Faustluk,tai jei vis numeti tai manau nelabai mes tave ir motyvuosim smile.gif O kunas tai keiciasi labai smile.gif Man vien del to nesinori mesti, nes butu gaila prarasti tai, ka pasiekiau begiojimo deka smile.gif

nu kodel... g.gif Graziai skamba sakinukas TAvasis. As bent jau i kalendoriu issivedziau nuo pirmadienio: "krosas". Noriu sutaupyt abo sporto klube... blush2.gif
Atsakyti

Tai,kad dabar gal netinkamiausi orai pradeti begimo sezona biggrin.gif Ash pradejau geguzes menesi kazkur ir begiojau iki spalio pradzios Lietuvoje.Begdavau po 6 km. berods,o kartais savaitgali ir 10 km. Nebegdavau 1 arba 2 dienas per savaite.Tai kunas pasidare proporcingas, nutirpo riebaliukai tose vietose, kurias ash laikiau savo probleminemis ir maniau,kad jau niekad nepagrazes smile.gif Keisciausia,kad organizmas riebalus degina tose vietose, kur jam patogiausia biggrin.gif
O ir shiaip, pats jausmas kai gali pabuti su savimi, apmastyti daug ka ir shiaip energijos biski ishlieti biggrin.gif
Atsakyti