Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(linnn @ 2011 01 18, 15:23)
baik tu, jau pikta aš tai ne tas žodis, man jau trečias numirė. Ir žinai, nubėgau tik 100 km su juo. Negaliu, kaip pikta. Matai, aš irgi mėnesį nebėgiojau, paskui čia sausio pirmą savaitę išbėgau, du kartus pabėgiojau ir numirė. Kažkoks pravalas.
yra dabar visokių prietaisų net telefonuose 4u.gif , kurie tavo nubėgtą kelią perkelia į žemėlapį. 4u.gif

va, čia pažiūrėk: My Webpage

na bet kaip idomiai, tau gal kokie nesėkmingi papuola... bet mažai tikėtina jei visi trys tokie blink.gif
Aš su pirmu esu 373km nubėgus ir nemirė. Dabar aišku po ilgo pagulėjimo visko gali būt, bet vistiek skirtumas yra ar 100km ar beveik 400 unsure.gif
Aš dar skaičiau, kad jis naudojasi net kai nematuoji atstumo ir naudoji batus su juo. Na pvz eini į aerobiką su tais pačiais sportbačiais neišsiemus aparato. Tada lyg ir ipodas išjungtas, bet vistiek sėda sensorius. Tai gal dėl to tau? g.gif
Atsakyti
tikrai ne. Mano bėgiojimo sportbačiai yra skirti tik bėgiojimui, laisvalaikiu aš jų nenešioju.

Tai aš ir galvoju: gal čia visi vienos partijos, o kadangi vis perku iš ten pat, tai vis silpnesnis gaunas smile.gif . Nors ne, su pirmu ir aš nubėgau virš 300, su antru - virš 600, o su šitu - va - 100.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 01 19, 07:29)
Tai aš ir galvoju: gal čia visi vienos partijos, o kadangi vis perku iš ten pat, tai vis silpnesnis gaunas smile.gif . Nors ne, su pirmu ir aš nubėgau virš 300, su antru - virš 600, o su šitu - va - 100.

na 600 tai jau neblogai, pusėtinas variantas. Aišku būtų faina jei amžini jie būtų biggrin.gif ypač turint omeny, kad ne 5lt kainuoja tongue.gif
Aš tai savo Danijoj pirkau, tai idomu, ar jau paskutinioji jam ar dar numėgsiu kažką. Nes jei dar veiks, tai pradėsiu galvot, kad į LT kokią brokuotą partiją užvežė doh.gif nors šiaip netikiu tokiom konspiracijos teorijom per daug biggrin.gif
Atsakyti
oi, nemanau, kad čia specialiai į Lietuvą. Paprasčiausiai, kiek pasiskaičiau internete, tai taip atsitinka.
Jei visi būtų bent po 500 aš tikrai nesiskųsčiau, gi dabar parašyta, kad maždaug apie 1000 gali nubėgti.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 01 19, 08:47)
oi, nemanau, kad čia specialiai į Lietuvą. Paprasčiausiai, kiek pasiskaičiau internete, tai taip atsitinka.
Jei visi būtų bent po 500 aš tikrai nesiskųsčiau, gi dabar parašyta, kad maždaug apie 1000 gali nubėgti.

na jei parašyta 1000km tai mano supratimu ir turi būt apie tiek. Suprantu 900 vietoj 1000, tai dar dzin būtų, paklaida šiokia tokia, bet čia juk net kelis kartus mažiau. Man ir 500 atrodo nedaug, jei jau rašo kad 1000, juk dvigubai mažiau čia unsure.gif Tegu tada nerašo neteisybės, parašytų 300 ir žinotumėm ką perkam ir ko tikėtis...
na pasipiktinus aš biški biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 01 19, 10:11)

na pasipiktinus aš biški biggrin.gif

aš tai ne biškį biggrin.gif .
Man tai užtektų ir 500km kad nors laukytų smile.gif
Atsakyti

O kiek toks daikciukas kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 01 19, 10:46)
O kiek toks daikciukas kainuoja? smile.gif

virš 100lt, gal apie 120 man gavos, bet gal linnn tiksliau pasakys, nes LT pirko.
Atsakyti
pirmas kainavo 129Lt. Paskui jie papigo ir likusius du pirkau po 109Lt.
Atsakyti
tai jus telefa kartu su savim tempiates? oj ne aciu, man rankos turi buti tuscios ir kisenese kad niekas netabaluotu.
as jeigu atstumui begciau, tai jau geriau koki Garmin laikrodi su GPS antena imciau, tai tas ir sirduke dar seks ir tiksliai sudegintas kalorijas rodys. pasiziurekit ebay GARMIN FORERUNNER GPS, tai uz kelis tuos sensorius beveik rimtas daiktas iseitu.

as beginejau praeita sekmadieni, faina, kojytes drebejo kita diena smile.gif tik sezono atidaryma reik dar atideti, nes vel atsalo orai sad.gif
Atsakyti
na, telefono rankoj irgi nereikia nešti, gi yra specialūs dėklai prisitvirtinantys prie rankų, kaip ir iPodams, tai nedidelis skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 21 sausio 2011 - 08:27
QUOTE(jautiena @ 2011 01 20, 21:27)
tai jus telefa kartu su savim tempiates? oj ne aciu, man rankos turi buti tuscios ir kisenese kad niekas netabaluotu.
as jeigu atstumui begciau, tai jau geriau koki Garmin laikrodi su GPS antena imciau, tai tas ir sirduke dar seks ir tiksliai sudegintas kalorijas rodys. pasiziurekit ebay GARMIN FORERUNNER GPS, tai uz kelis tuos sensorius beveik rimtas daiktas iseitu.

as beginejau praeita sekmadieni, faina, kojytes drebejo kita diena smile.gif tik sezono atidaryma reik dar atideti, nes vel atsalo orai sad.gif

na mano ipodas mažiukas (nano), tai jis niekur nesitabaluoja, net jei be dėklo, nes nesveria daug, lengvutis. Su didesniu tai manau netaip patogu... Bet aš netik dėl atstumo jį nešuos, aš ir šiaip be muzikos, tyloj bėgt nemoku biggrin.gif
net kai neturėjau sensoriaus atstumui, vistiek ipodą tempdavaus smile.gif

man tai neišeina šią žiemą bėgt, slidu labai visur verysad.gif niekur nerandu netoli namų neslidžios trasos, nors imk ir gatvėm bėk doh.gif
Atsakyti