Žinok man irgi nelabai patinka Laisvės alėja bėgioti. Tikrai ne toks kaifas, kaip ąžuolyne. Va ten tai
. Bet kol tas atitirps tai iš vis
Sveikos, vakar ir as atidariau begiojimo sezona, pralekiau 14 min, manau kaip pradziai uzteks, aisku kaip ir sakote slidu, bet atrakcija, man patiko, begi ir visokios kliutys tau po kojom
bandysiu 3 kartus per savaite begioti, manau pradzioj uzteks o kai atsils pradesiu savo distancija begioti:)
Laba diena 
Pagaliau siandien ir ash ishbegau,tikiuosi,kad nepersalau
Tai sunku po tokios ilgos pertraukos, 40 min shiai ne taip isbegau 
Begau iki kabancio tilto ir atgal

Kaire puse
Aisku, lapu dabar nera

Kaire puse
Wow, nu grožis pas tave...
noriu ir aš taip
noriu ir aš taip
Oi, Gin, kaaaip gražu. Kaip pavydu
.
Aš planuoju ryt bėgti. Pažiūrėsim, ar kas gausis. Nes šiandien vėjas koks žvarbus. O ir -15 praneša Kaune, bet, jaučiu, kauno centre tiek nebus.
Aš planuoju ryt bėgti. Pažiūrėsim, ar kas gausis. Nes šiandien vėjas koks žvarbus. O ir -15 praneša Kaune, bet, jaučiu, kauno centre tiek nebus.
QUOTE(GinCherry @ 2011 01 25, 15:50)
Laba diena 

Kaire puse
Aisku, lapu dabar nera 

Kaire puse
wow kokiame tu grozybe begioji, net pavydu
QUOTE(Meja~ @ 2011 01 25, 13:41)
as vakar bejau, ir siandien planuoju begti:) dabar begioji po 15min, manau pradziai uztenka:)
man irgi tik pradėjus užtekdavo 15-20min, bet tik pirmus porą kartų, poto vis maža atrodė, tai pradėjau ilgint laiką ir iki valandos ištempiau, jau tada mažiau negaliu bėgt, trūksta
Aha, sake kambariokas, kad siandien minus 10 Lietuvoj. Pas mus tai tik vejas stiprokas ir lyti pradejo, bet ash begioju dbr su bliuzonu ir palaidine ilgom rankovem. Tai nesusalau, paskui teko net pirshtines nusiimti
Shiai nera tokio grozio dbr, bet jau laukiu kol lapai suzaliuos, tada tai tikrai grazu bus
QUOTE(bamba @ 2011 01 25, 17:17)
man irgi tik pradėjus užtekdavo 15-20min, bet tik pirmus porą kartų, poto vis maža atrodė, tai pradėjau ilgint laiką ir iki valandos ištempiau, jau tada mažiau negaliu bėgt, trūksta
bet dabar po pertraukos turbūt vėl pradėsiu nuo mažiau...
As irgi begiodavau pernai po 1h apie 7-8 km tik va dabar senokai nebegiojau tai pradzioj nusprendziau kad uzteks po 15min, kaip manot kiek kartu per savaite reiktu begioti?
ash anksciau begiodavau praktiskai kasdien, po valanda. Kartais sau leisdavau pailseti 6dieni/7dieni pailseti, priklausydavo nuo nuotaikos
QUOTE(GinCherry @ 2011 01 25, 13:50)
Laba diena 

Kaire puse
Aisku, lapu dabar nera 

Kaire puse
Super kokioje gražioje vietovėje tu bėgioji
Panos, baikit gundyt savo bėgiojimais, nesulaukiu jau pavasarėlio
QUOTE(ernesin @ 2011 01 25, 23:12)
Super kokioje gražioje vietovėje tu bėgioji
Tai ir nelauk - o bek dabar:) as visada galvojau kad ziema begioti yra tragedija o dabar mpasikeite nuomone, dar lengviau ziema begioti,nes nebuna karsta ir nebuna salta:)