Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Sveikos, bėgikės, aš irgi jau kaupiuosi išbėgti. wub.gif Savaitgalį manau reikės startuoti. bigsmile.gif
Atsakyti
kiek laiko begiojate ir kokius rezultatus pasieket mergaites? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 03 01, 09:28)
kiek laiko begiojate ir kokius rezultatus pasieket mergaites? rolleyes.gif

Aš bėgioju tik šiltuoju metų laiku, šie bus treti, rezultatai nėra stulbinantys, numetu po 4-6kg(deje žiemą susigrąžinu blush2.gif), bet savijauta pagerėja 100% thumbup.gif
Atsakyti

ash tai 4-6 kg pavadinciau stulbinanciais rezultatais, jei net nereikia mitybos sureguliuot smile.gif

Atsakyti
Takai jau dauguma pas mus nutirpe,bet bėgioju tik stadione,o jame dar gerokai ledų,plius košė biggrin.gif tai dar truputuką reikia pakentėti. O takais asfaltuotais nesiryžtu bėgioti,skaičiau,kad kenkia kelėnams.nes danga kieta ir t.t. kad ideliausia bėgti žeme,pramintu takeliu ar stadione,kuriame ir bėgiodavau pramintuose takeliuose smile.gif
Atsakyti
Sveikos, begiojau ziema bet deja neilgai, savaite pabegiodavau ir susirgdavau ir taip kelis kartus, todel kad ir kaip sagu ziema begioti as irgi palauksiu siek tiek geresniu oru na o po i trasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 03 01, 14:47)
ash tai 4-6 kg pavadinciau stulbinanciais rezultatais, jei net nereikia mitybos sureguliuot smile.gif

Nereikia mitybos reguliuoti, manau nuo fizinio krūvio apykaita pati įsigreitėja, už tai ir nukrenta tie kg. Šiaip nelieknutė esu, tai tie 4-6kg tik padailina formas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 01, 21:48)
Nereikia mitybos reguliuoti, manau nuo fizinio krūvio apykaita pati įsigreitėja, už tai ir nukrenta tie kg. Šiaip nelieknutė esu, tai tie 4-6kg tik padailina formas  rolleyes.gif

ogo tai daug thumbup.gif o kiek begioji?per keik laiko cia tau tie kilogramai isnyksta? ketinu ir as pradeti begioti bet pergyvenu kad greit asibos plius labai nedrasu vienai pries kaimynus lakstyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 03 01, 20:57)
ogo tai daug thumbup.gif  o kiek begioji?per keik laiko cia tau tie kilogramai isnyksta? ketinu ir as pradeti begioti bet pergyvenu kad greit asibos plius labai nedrasu vienai pries kaimynus lakstyti blush2.gif

Šis pavasaris bus trečias kai bėgiosiu iki rudens. Bėgu apie 8km, labai lengvai, nepavargdama. Nukrenta kg per kokius 2,5-3mėn.
Atsakyti
daug nubegi thumbup.gif na labai tikiuosi atsilus orams begiojiimas man laaaaabai patiks ir pades nusiridenti nepageidaujamus kilogramus blush2.gif bet man sanariai daznai skauda nors ir turiu spiruoklinius batus kazi ar nepakenks ?begioti galiu arba asfaltu arba zvirkeliu rolleyes.gif
Atsakyti
O man kažkodėl bėgiojimas kg neįtakoja. Tiek pat būna nepriklausomai ar bėgioju ar ne. Manau, nesunku būtų numest, jeigu mitybą prisižiūrėčiau, bet aš valgau viską ir daug, tai ir nesitikiu per daug, kad nukris biggrin.gif
Bėgioju labiau dėl savijautos, tikrai geriau jaučiuos ir energijos daugiau ir netgi miego mažiau reikia. Stengdavaus visada apie 50-60 min bėgt, tai 8-10km gaudavos. Dabar po pertraukos nuo 6km pradėjau ir didinsiu smile.gif
Atsakyti
jo savijauta matau turetu buti gera thumbup.gif o kada begiojate?rytais ar vakarais?esu visokiu nuomoniu girdejusi ir kad geriau rytais ir kad vakarais bet as manau vakarais neprisiversciau begioti doh.gif
Atsakyti