Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(Baguska @ 2011 03 25, 21:34)
Tikrai taip drinks_cheers.gif Begimas nuostabus dalykas. Pabegiojus atsiranda tiek energijos ir jegu o ir protas pailsi, vejelis prapucia visas blogas mintis smile.gif Bent man geriausia begti anksti ryte, taip ramu, tuscia tada buna thumbup.gif

Tikra tiesa , bėgimas anksti ryte pakrauna jėgų visai dienai thumbup.gif nuima stresą , išgaruoja pilkos mintys.... Nuostabus malonumas , teikiantis visokeriopą naudą bigsmile.gif šiandien ankstyva saulutė taip ir kvietė pabėgioti , tad prabėgau valandėlę thumbup.gif
Merginos , kiek laiko jūs bėgiojate? Kiek kartų per savaitę? Ar svoriukas krinta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 26, 16:14)
Tikra tiesa , bėgimas anksti ryte pakrauna jėgų visai dienai  thumbup.gif  nuima stresą , išgaruoja pilkos mintys.... Nuostabus malonumas , teikiantis visokeriopą naudą  bigsmile.gif  šiandien ankstyva saulutė taip ir kvietė pabėgioti , tad prabėgau valandėlę  thumbup.gif 
Merginos , kiek laiko jūs bėgiojate? Kiek kartų per savaitę? Ar svoriukas krinta?  ax.gif

As begiojimo sezona atidariau mazdaug pries 1.5 savaites:) Kolkas begioju apie 20-30 min kazkur. Svorio pokyciu nepastebejau, bet siaip tvirciau ir energingiau jauciuosiu thumbup.gif O svorio pokyciu dideliu nesitikiu, bet tikiu kad sutvirtes visas kunas ir ypac kojos. Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2011 03 27, 00:14)
As begiojimo sezona atidariau mazdaug  pries 1.5 savaites:) Kolkas begioju apie 20-30 min kazkur. Svorio pokyciu  nepastebejau, bet siaip tvirciau ir energingiau jauciuosiu thumbup.gif O svorio pokyciu dideliu nesitikiu, bet tikiu kad sutvirtes visas kunas ir ypac kojos. Lauksim rezultatu smile.gif

As noriu numesti 5 kg, galvoju, kad begiojimas man pades (aisku + mitybos korekcija), merginos, ar begiojant krenta svoris, ar tik siaip del energijos tai darote? ax.gif
Atsakyti
Aš tai bėgioju, sportuoju namie, prisižiūriu labai stipriai ką valgau, tai ir krenta svoris, tvirtėja kūnas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 03 27, 08:49)
As noriu numesti 5 kg, galvoju, kad begiojimas man pades (aisku + mitybos korekcija), merginos, ar begiojant krenta svoris, ar tik siaip del energijos tai darote?  ax.gif

aš dėl energijos smile.gif man niekas nekrenta, bet aš ir valgau bile kiek ir bile ko, ypač vakarais, na visiškai neriboju mitybos, tai ir neturėtų krist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 03 27, 10:49)
As noriu numesti 5 kg, galvoju, kad begiojimas man pades (aisku + mitybos korekcija), merginos, ar begiojant krenta svoris, ar tik siaip del energijos tai darote?  ax.gif

padariau ilgą pertrauką bėgiojimo (dėl traumos) - 9 mėnesius , tai praradau kūno linijų ryškumą verysad.gif bet kai bėgiojimu užsiimu reguliariai , t.y. bėgu ryte ir vakare kasdien po 30 min , tai kūno linijos super thumbup.gif
bėgiojimo praktika jau ilgoka - 10 metų....
dabar vėl po truputuką grįžtu į ritmą ax.gif
bėgimą derinu su treniruoklių sale , ir + - žiūriu maistuką , tiksliau stengiuos neviršinti paros kalorijų normos , bet perdaug į griežtus rėmus savęs nebespaudžiu - neapsiryju ir tiek smile.gif
kaip mano trenerė sako , juk vieną kartą gyvename bigsmile.gif
Papildyta:
įsitikinau , kad ilgas sekinantis bėgiojimas nieko gero , geriau dažnesni ir trumpesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 03 27, 15:46)
padariau ilgą pertrauką bėgiojimo (dėl traumos) - 9 mėnesius , tai praradau kūno linijų ryškumą  verysad.gif  bet kai bėgiojimu užsiimu reguliariai  , t.y. bėgu ryte ir vakare kasdien po 30 min , tai kūno linijos super  thumbup.gif
bėgiojimo praktika jau ilgoka - 10 metų....
dabar vėl po truputuką grįžtu į ritmą  ax.gif 
bėgimą derinu su treniruoklių sale , ir + -  žiūriu maistuką , tiksliau stengiuos neviršinti paros kalorijų normos , bet perdaug į griežtus rėmus savęs nebespaudžiu - neapsiryju ir tiek  smile.gif
kaip mano trenerė sako , juk vieną kartą gyvename  bigsmile.gif
Papildyta:
įsitikinau , kad ilgas sekinantis bėgiojimas nieko gero , geriau dažnesni ir trumpesni  smile.gif

Gal galite argumentuoti, kodėl negerai bėgioti vieną kartą per dieną? Tik pradedu bėgioti, todėl norisi žinoti, kaip geriausiai tai daryti:)
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2011 03 27, 11:48)
Aš tai bėgioju, sportuoju namie, prisižiūriu labai stipriai ką valgau, tai ir krenta svoris, tvirtėja kūnas. smile.gif

labai grazus avataras kas cia per moteris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2011 03 27, 20:44)
Gal galite argumentuoti, kodėl negerai bėgioti vieną kartą per dieną? Tik pradedu bėgioti, todėl norisi žinoti, kaip geriausiai tai daryti:)

jokiais būdais nesakau , kad blogai bėgioti 1 kartą , tik iš savo patirties sakau , jog man tinkamiausias bėgiojimas 30min ryte - tuščiu skrandžiu , ir vakare - po to jau nieko nevalgau ax.gif
manau , kad kiekviena atranda savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 03 27, 22:12)
labai grazus avataras kas cia per moteris? 4u.gif
nežinau, internetas visagalis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na ir as sendien bandysiu vakare begioti smile.gif ziuresim kiek istversiu,bet tas mane dziugina,kad galesiu nors truputi pabuti viena smile.gif o begiosiu vakarais,nes yra kam palikt leliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 28, 08:43)
Sveikutes  4u.gif na ir as sendien bandysiu vakare begioti smile.gif ziuresim kiek istversiu,bet tas mane dziugina,kad galesiu nors truputi pabuti viena smile.gif o begiosiu vakarais,nes yra kam palikt leliuka 4u.gif

Sekmes 4u.gif ar vadovausiesi patarimais, pradedancioms? As nuo ryt pradedu, nes dar siandien mmm ....
Oi, nezinau, bus itariu sunku, nes kazkada su suniu miske bandziau pora minuciu pabegti - sakes ..... devyni prakaitai ispyle, pasijauciau tokia lepse, apsileidus doh.gif
Anksciau tikrai buvau geresnes formos, o dabar ...
Mergaites, saunuoles, kurios save mylit ir rupinates savim 4u.gif reikia greiciau eiti i doros kelia, o tai jau negaliu ziuret i save.
Atsakyti