Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 10, 12:49)
gal kas galit ką patart? bėgioju trečią savaitę, kas antrą dieną ir tik dabar pradėjo skaudėt kelio sąnarius, dešinį tai išvis doh.gif  vieną dieną dar bėgau pusiau sukandus dantis, maniau gal prasibėgus praeis ar kaip, bet grįžus jau skaudėjo ir vaikštant, tepliojuos su voltarenu ir susuveržiu kelį. šiandien jau kaip ir nebeskaudėjo tai galvojau, eisiu prasibėgt. bet kur tau, nei 100 metrų nenubėgau ir apsisukus grįžau namo doh.gif  nežinau ką daryt, negi nebegalėsiu bėgiot blink.gif  gal kam yra panašiai buvę?

teko paskaityti ne vieną straipsnį apie bėgimą, ir juose buvo patariama pirmą mėnesį pradėti nuo greito ėjimo, o tik tada pereiti prie bėgimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 11 gegužės 2011 - 13:19
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 10, 13:49)
gal kas galit ką patart? bėgioju trečią savaitę, kas antrą dieną ir tik dabar pradėjo skaudėt kelio sąnarius, dešinį tai išvis doh.gif  vieną dieną dar bėgau pusiau sukandus dantis, maniau gal prasibėgus praeis ar kaip, bet grįžus jau skaudėjo ir vaikštant, tepliojuos su voltarenu ir susuveržiu kelį. šiandien jau kaip ir nebeskaudėjo tai galvojau, eisiu prasibėgt. bet kur tau, nei 100 metrų nenubėgau ir apsisukus grįžau namo doh.gif  nežinau ką daryt, negi nebegalėsiu bėgiot blink.gif  gal kam yra panašiai buvę?

Pradžioj vaikščiok tik sparčiu tempu, kad sąnariai ir raumenys priprastų prie krūvio. O po to įjunk ir bėgimą, tik nepersistenk labai. Svarbu daryt pagal savo galimybes, tik tada bus rezultatai smile.gif Aš pernai bandžiau bėgioti vasarą, bet buvo totaliai prasta fizinė forma, nė minutės neišbėgdavau, nes ištiesų paskutinį kartą bėgus buvau turbūt tik mokykloj. Ir dar pasitempiau kairės kojos raumenis. Tada pasirinkau vaikščiojimą. smile.gif O dabar jau drąsiai, kaitalioju bėgimą su ėjimu.
Atsakyti
norėčiau ir aš jungtis prie jūsų..tik galimybių bėgiot mažai,tik savaitgaliais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 05 11, 14:30)
norėčiau ir aš jungtis prie jūsų..tik galimybių bėgiot mažai,tik savaitgaliais sad.gif

Savaitgaliais, kai nereikia niekur skubėti pabėgioti yra labai faina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 05 11, 18:01)
Savaitgaliais, kai nereikia niekur skubėti pabėgioti yra labai faina mirksiukas.gif  4u.gif

vis dar laukiu atkeliaujant bėgimo batukų,tada būtinai bėgiosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2011 05 07, 14:30)
aš esu mačius bėgikų kurie nuo piršto deda, bet taip gaunasi, kad bėga kaip ir pasistiebę. Man atrodo nepatogu turėtų būt unsure.gif Basom, gal ir gerai, bet su batais kaip jie tai padaro nežinau...  Aš tai dedu, kaip ernesin rašė, lyg ir visa pėda, bet labiau nuo kulnu biggrin.gif

O aš nuo pirštų dedu bėgdama. Ne nuo pačių galiukų, bet nuo pėdos pradžios maždaug smile.gif Kažkaip savaime gaunasi.
Prisimenu, kad mokykloj taip mus mokė bėgt per fizinį, kad netraumuot sąnarių, nes neturėjom spec. batų, o stadionas asfaltuotas buvo. Tai kažkaip iki šių dienų išliko toks įgūdis ir kitaip bėgt jau negalėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tann: 12 gegužės 2011 - 14:22
na jau 4 dienas nebėgau, tepuos sąnarius, bet kažkaip man neatrodo, kad geryn eitų doh.gif dabar net vaikštant skauda, laiptais išvis kaip kokia sunučiukė lipu.. biggrin.gif kogero silpni tie mano keliai. eisiu dėtis kažkokių didelių lapų su medum, senolių išmintis byloja, kad labai padeda, tai tikiuos, kad taip ir bus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 05 09, 16:25)
gal gali daugmaž nuorodėlę atsiųsti,kaip ji atrodo? labai ačiū  4u.gif

neturiu nuorodos, pirkau ne internetu, o Flagman prekybos centre, Triumfe, nežinau ar internete yra. Šiaip atrodo panašiai kaip visos sportinės liemenėlės, yra balta ir juoda. Tvirtos medžiagos, tai neblogai laiko (mano c dydis).
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 12, 19:36)
na jau 4 dienas nebėgau, tepuos sąnarius, bet kažkaip man neatrodo, kad geryn eitų doh.gif  dabar net vaikštant skauda, laiptais išvis kaip kokia sunučiukė lipu.. biggrin.gif kogero silpni tie mano keliai. eisiu dėtis kažkokių didelių lapų su medum, senolių išmintis byloja, kad labai padeda, tai tikiuos, kad taip ir bus.. smile.gif

sveik 4u.gif negalima bėgiot jei problemos su sanariais negerai unsure.gif Gal kokį kitokį sportą rinkis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 12, 21:36)
na jau 4 dienas nebėgau,

man taip buvo pradėjus mini elipsinį,po savaitės nepaėjau doh.gif klaidos-menkas apšilimas,per didelis greitis,noras išspausti kuo daugiau..kai tai pakoregavau,neliko jokių skausmų,ir sėkmingai minu jau ketvirtą mėnesį 4u.gif

QUOTE(bamba @ 2011 05 12, 21:42)
neturiu nuorodos, pirkau ne internetu, o Flagman prekybos centre, Triumfe, nežinau ar internete yra. Šiaip atrodo panašiai kaip visos sportinės liemenėlės, yra balta ir juoda. Tvirtos medžiagos, tai neblogai laiko (mano c dydis).

dėkui 4u.gif aš turiu baimę,kad tokios,kaip rasiukas parodė,t.y.ne užsegamos, o užmaunamos,gerai neprilaiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 12 gegužės 2011 - 22:56
na žiūrėsiu kaip toliau bus, kolkas gydysiuos, o paskui jau reiks po truputi vistiek prasibėgt, tik jau labiau saugosiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 05 13, 00:55)
dėkui  4u.gif aš turiu baimę,kad tokios,kaip rasiukas parodė,t.y.ne užsegamos, o užmaunamos,gerai neprilaiko  unsure.gif

Man užmaunamos labai patinka bigsmile.gif Krūtinė, beje, ne iš mažųjų, turiu adidas sportinę liemenėlę, tai bėgdama net nejaučiu, kad krūtinę turėčiau lotuliukas.gif Ir patogu, ir prilaiko idealiai.
Atsakyti
QUOTE(Tann @ 2011 05 13, 15:43)
Man užmaunamos labai patinka  bigsmile.gif Krūtinė, beje, ne iš mažųjų, turiu adidas sportinę liemenėlę, tai bėgdama net nejaučiu, kad krūtinę turėčiau  lotuliukas.gif Ir patogu, ir prilaiko idealiai.

aš neseniai užsisakiau užmaunamą,tai pššš verysad.gif
o ta Adidas su prilaikančiu tinkliuku?
Atsakyti