QUOTE(MO @ 2011 05 12, 21:55)
man taip buvo pradėjus mini elipsinį,po savaitės nepaėjau   klaidos-menkas apšilimas,per didelis greitis,noras išspausti kuo daugiau..kai tai pakoregavau,neliko jokių skausmų,ir sėkmingai minu jau ketvirtą mėnesį
 klaidos-menkas apšilimas,per didelis greitis,noras išspausti kuo daugiau..kai tai pakoregavau,neliko jokių skausmų,ir sėkmingai minu jau ketvirtą mėnesį   

dėkui aš turiu baimę,kad tokios,kaip rasiukas parodė,t.y.ne užsegamos, o užmaunamos,gerai neprilaiko
 aš turiu baimę,kad tokios,kaip rasiukas parodė,t.y.ne užsegamos, o užmaunamos,gerai neprilaiko  
 klaidos-menkas apšilimas,per didelis greitis,noras išspausti kuo daugiau..kai tai pakoregavau,neliko jokių skausmų,ir sėkmingai minu jau ketvirtą mėnesį
 dėkui
 aš turiu baimę,kad tokios,kaip rasiukas parodė,t.y.ne užsegamos, o užmaunamos,gerai neprilaiko
o kas yra užmaunama?
 čia turbūt turi omeny kad be užsegimo gale
 čia turbūt turi omeny kad be užsegimo gale  Mano tokia kur nugaroj susisega, kaip paprasta liemenėlė, tik ten daugiau kabliukų, nes plati ji. Šiaip siulyčiau pasižiūrėti triumphe, juk nieko nekainuoja, galima ir pasimatuoti, o jų parduotuvių tai man rodos ant kiekvieno kampo dabar yra
  Mano tokia kur nugaroj susisega, kaip paprasta liemenėlė, tik ten daugiau kabliukų, nes plati ji. Šiaip siulyčiau pasižiūrėti triumphe, juk nieko nekainuoja, galima ir pasimatuoti, o jų parduotuvių tai man rodos ant kiekvieno kampo dabar yra